Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gerginliğini Atmalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşka bakışınızla ilgili bazı operasyonlara ihtiyacınız var. Aşk ilişkilerindeki bazı katı prensiplerinizden vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor.

Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Aranılan birisiniz, bu özelliğinizin hakkını yeterince veremiyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızdaki masraflar hayli ağır.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki özgün fikirleriniz sizi, bazı gözlere batacak kadar ilgi çekici yapabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun bir hafta geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

8 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkili ilişkilerde daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözmek için iyi bir dönem. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz bu sizin heyecanlanmanıza aynı zamanda da huzursuz olmanıza neden olabilir. İş yerinde bazı karışıklıklar olsa bile yapmanız gereken çalışmaları sürdürmeyi başaracaksınız. Biraz sabırsız ve telaşlı olabilirsiniz. Fakat, planlı davranacaksınız. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne gergin bir ruh hali ile başlasan da, yakın çevrendeki kişilerle bir araya gelmek kendini sana daha iyi hissettirecektir. Etrafında güvenebileceğin insanlara ihtiyacın var. Elindeki parayı değerlendirirken harcamalarını bilinçli yapmak isteyeceksin. Bunu yapmadığın takdirde harcamaların konusunda yaptığın planların yolunda gitmeyebilir. Ailen bu konu hakkında seninle hararetli bir şekilde seninle tartışma içine girebilir. Daha mı sakin olsan?

8 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayalleriniz ile ilgili bazı durumları ileri bir zamana ertelemenizdeve önünüzü görerek adım atmanız da daha büyük fayda olabilir. Ekonomik daralmaların çözümünü kolayca bulabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade etmek isteyeceğiniz kişilerle olmak sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde şans içeren konularla ilgilenmek sizi heyecanlandırabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Öğleden sonra işleriniz yavaş ilerleyebilir, sakin olmakta fayda var.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalleriniz ne kadar uçuk gelirse gelsin, doğru bir planlama ile gerçekleştirebileceğinizi görmek sizi olaylara ve hedefler açısından sağlıklı bakmanıza sebep olacaktır

8 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aynı evi paylaştığınız biriyle fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bu durum hemen tartışmaya yol açmayabilir ancak biraz daha temkinli davranmaya çalışmalısınız.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün aşk, flört ve hobiler evinizde seyahat edecek. Sabah saatlerinde gerçekleşecek olan Ay ve Mars karşıtlığının etkisiyle sosyal çevrenizde gergin durumlarla karşılaşabileceğiniz bir gün.Kişisel istekleriniz ile sosyal çevrenizin istekleri arasında kalabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu sizi oldukça şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan sağlıklı bir karar vermelisiniz.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamdaki belirsizlikler sizi inanılmaz yoruyor. Sürekli kafanızda istediğiniz bir şeyler, ulaşmak istediğiniz bir yerler var ama olacak mı olmayacak mı bilemiyorsunuz. Kariyer hayatınızda büyümek için muhteşem bir yıl. Sağlam bir büyüme, önemli bir değişim istiyorsanız bu yılı mutlaka değerlendirmelisiniz. 

8 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün harcamalarına dikkat etmelisin. Risk aldığın konularda hayal kırıklığı yaşayabilir, beklentilerinin karşılanmamasından dolayı girişimlerden vazgeçebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde fikir alışverişleri ve entelektüel faaliyetler seni mutlu edebilir, sosyal medyadan gelişen ilişkiler hayatına renk katabilir.

8 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 24" R
Ay
Yay
29° 06' 51"
Merkür
Koç
16° 18' 05"
Venüs
Koç
28° 35' 14"
Mars
Balık
28° 12' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 04"
Satürn
Balık
16° 24' 03"
Uranüs
Boğa
22° 14' 08"
Neptün
Balık
28° 50' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 52"
Lilith
Başak
23° 07' 14"
True Node
Koç
15° 25' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>