Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kartların Kapalı Oynuyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün kendinizi seçilmiş insan gibi hissedebilirsiniz. Yaptıklarınız en ince detayına kadar inceleniyor ve bu konuda rahatsızlık duyuyorsunuz. Ayrıca bugün, ana faaliyetiniz dışındaki durumlarla ilgili bazı rahatsızlıkların oluşmasını bekleyebilirsiniz. Yani, her şeye maydonoz olan insanlar, güvenilmezarkadaşları, gecikmiş emirler. Kendinizi disiplinli bir şekilde yönetmeyi seiyorsunuz ve bu küçük kusurlar sizi öfkelendiriyor!

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir 'sonraki adımı' atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Gruplarla olan etkileşimlerinin ön plana çıkacağı bir gün. Bir parti veya aile toplantısı daveti gelebilir; katılıp katılmamak ise sana kalmış. Bu sırada, aile üyelerin de sosyal bir modda olacak ve fikirlerine açık olacaklar. Aynı zamanda görüşlerini bir komitede paylaşmak veya bir kitle önünde sunum yapmak için de iyi bir gün.Bugün, savaş baltalarını gömmek için harika bir gün. Şu an stresli hissedebilirsiniz çünkü biriyle aranızı düzeltmeniz gerekiyor. Sizi huzursuz eden bazı eski anlaşmazlıklar olabilir. İkinizin de mükemmel olmadığını kabul etmekte bir beis yok. Birbirinizi suçlamak yerine geleceğe odaklanmanın vakti geldi. Siz de uyumlu bir şekilde ilerlemek istemez misiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç şüphe yok ki uzun zamandır bu anın gelmesi bekleniyordu. Fakat bugün, uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğiniz o değişim nihayet vuku bulacak. Değişimin muazzamlığı belirgin olmayabilir, en azından ilk bakışta. Fakat zamanla, bugün olanlara dönüp bakacak ve ne denli önemli olduklarını göreceksiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın ve size ilginç gelen her fırsatı değerlendirin.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaşadığınız ilişki yeni gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var ama biraz daha dikkatli olmalısınız. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar yine gündeme gelebilir. İş hayatınızdaki başarınızın sebeplerinden bir tanesi de hırslı ve tuttuğunu koparan biri olmanızdan kaynaklanıyor. Küçük çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki kişilerle yaptığın konuşmalarda şaşırtıcı bilgiler öğrenebilirsin. Fakat bu sefer de kendinle ilgili sırları gündeme getirmemeyi başaracaksın. En önemli olan durumlardan birinin kendin hakkında taviz vermemek olduğunu, bugün duyduklarından sonra daha iyi anlıyorsun. İlişkilerinde daha mı sorgulayıcısın? Bugün diğer günlerden daha kararlısın. Yakın bir dostunun sırrını paylaşman konusunda ısrar eden kişilere tavrın sert olabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz ile ilgili beklediğiniz adımları alabilirsiniz. Cazibenizin ve karizmanızın artacağı bugünü güçlü bir şekilde değerlendirmelisiniz. Duygusal ve alıngan yönünüzü bugün çok fazla ortaya koymamalısınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkilerinize daha çok özen gösterin. İlişkilerinize iniş çıkışlar ve yoğunluk yaşayabilirsiniz. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün oldukça sabırsız ve aceleci davranıyorsunuz. Kendinizle çelişmemek için iyimser düşünmelisiniz. Bu davranış tarzı ideallerinize bir adım daha yaklaştırır

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdan sıkılmaya başladığınızı fark ediyorsanız bu muhtemelen her alanda kontrolü elinizde tutmaya çalışmanızdan kaynaklanıyor.

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn ve Plüton kavuşumu sizin 12. evinizde gerçekleşecek. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorsunuz, bu süreçte bir uzmandan destek almanız sizin için faydalı olacaktır.Sizi derinden etkileyecek rüyalar görebilir, spiritüel deneyimlerinizi arttırabilirsiniz. İç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen meseleler gün yüzüne çıkabilir, kendinizden kaçmayın.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hem içinize, gerçekten ne istediğinize hem de dışınıza, çevrenizin sizden ne beklediğine dair çok ciddi fikirleriniz var. Artık beklentilere tamamen hakimsiniz. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter henüz size maddi anlamda destek olamamış olabilir ama elini üzerinizden çekmeyecek ve eninde sonunda hakkınızı verecektir.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; güne hiçbir planın olmadan başlayabilirsin ancak arkadaşların, eşin, dostun seni keyif alacağın organizasyonlara davet edebilirler. Koşulları belirleyemiyor olsan da bulunduğun ortamlarda kendini mutlu hissedebilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde huzurunu kaçıracak olaylar olabilir.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 27' 45" R
Ay
Yay
28° 17' 43"
Merkür
Koç
16° 17' 14"
Venüs
Koç
28° 30' 36"
Mars
Balık
28° 10' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 11"
Satürn
Balık
16° 23' 43"
Uranüs
Boğa
22° 13' 55"
Neptün
Balık
28° 50' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 40"
Lilith
Başak
23° 06' 49"
True Node
Koç
15° 26' 09"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>