Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Akıl Veriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Etrafınıza arkadaşlarınızı ve ailelerinizi toplamak için güzel bir gün. Bir süredir görmediğiniz sevdiklerinizle bağlantı kurarak, brunch veya akşam yemeği organize edebilirsiniz. Biri bir doğum günü veya yıldönümü kutluyorsa, belki onlar için küçük bir parti düzenleyebilirsiniz. Size her zaman destek veren kişilere desteklerimin karşılığını vermek isteyeceksiniz o yüzden cömert olmaya çalışın.

Bu sabah gururla ayağa kalkın ve emirlerinizi yeni güne yağdırmaya başlayın. Mükemmel bir şekilde çalışacağınızı bilerek kendinize güvenle yaptığınız her şeyde baskıcı bir tutum sergileyin. Başarıya karşı iştahınız yüksek olacak ve midenizdeki boşluğu kolayca doldurma imkanınız olduğunu göreceksiniz. Seyahat ve kültür heyecanınızı hareketlendiren maceralara atılın.

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Bazen teknoloji gözünü korkutuyor. Yeni araç gereçleri kullanırken kendini rahat hissetmiyorsun. Şu anda ise, bilgisayarını geliştirmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Belki yeni programlar yükler; kırık şeyleri tamir ettirirsin. Sorun tespiti için dedektiflik oynama modundasın. Az bir zaman ve biraz odaklanmayla her şeyi tespit edebilirsin. Teknik meseleler konusunda kendine güvenmelisin.Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanızdan bir alabilirsiniz. Bu kişi sizi çok yakında ziyaret edebileceğini söyleyebilir! Siz ve ev halkı bu sebeple kendinizi onlara yer hazırlamak ve misafir için uygun hale gelmek konusunda çıldırmış bir şekilde bulabilirsiniz. Muhtemelen bu ziyaretin tadını çıkaracaksınız - ancak bildirilen bu ziyaret bugün hala kaos yaratıyor olabilir. Sakin olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birden insanlara derinlemesine bakmak ve sözlerinin ardındaki itici güçleri anlama kapasitesiyle dolup taşacaksınız. Bugün önünüzde tuhaf bir gün uzanıyor ve tam bir dedektif olabilirsiniz. Fakat kimseyi rahatsız etmeyecek ve zorlamayacaksınız. Taze bilgilerinizi, sohbetlere derinlik katmak üzere kullanmak isteyebilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız finans konusunda yardımınızı isteyebilir. Önemli bir şey değil, ama arkadaşınızın yapması gereken bir seçim olabilir. Onun için karar vermeye çalışmayın, ancak kendileri için en iyi olanı tam olarak anlayabilmelerini sağlayacak kadar gerçeklere dikkat edin.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bugün senin için oldukça hareketli geçebilir. Pratikliğin sayesinde yakın çevrende aranılan kişi oluyorsun. Bugün sana yakın olsun ya da olmasın herkes senden fikir almak isteyebilir. Eğitimi devam eden Kova burçlarının dâhil olacakları proje sayesinde para kazanmaları mümkün olabilir. Değişim kaçınılmaz olabilir. Planlı tavrın girdiğin ortamlarda oldukça dikkat çekebilir. Saygınlığın artabilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemlerde gerçek bir kova burcu insanı özellikleri göstermiyor olabilirsiniz. Aksine içine kapanık ve daha az insanla iletişim kurma dürtünüz daha üst noktada olabilir. Bu tutulma ile kendinizi biraz daha sosyal anlamda dışarı yönelteceğinizi ve sorumluluklarınızı planlayacağınızı söyleyebiliriz.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kırılganlığa biraz açık olduğunuz bir gün. Özel ilişkinizde gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, olumlu düşüncelerle duygularınızı doğru yönlendirmeye çalışmalısınız. Getirisi çok olacak bir işi başkalarının eksiklikleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. Dış görüşünüzle ilgili gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının.

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün olağanüstü ince eleyip sık dokuyorsunuz. Gerçek dışı bilgi almaktan korkuyorsunuz. Ancak dahi ve kıvrak zekanızla tüm bu sorunları aşacaksınız.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ileortamınızda değişimler olduğu gibi, hayat size kontrol dışı durumların olabileceğini de göstermeye çalışıyor. Akışta kalmakta fayda var.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek olan Ay Tutulması ile birlikte sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Bu dönemde göreceğiniz tedaviler devam eden sağlık sorunlarınızın çözümüne yardımcı olabilir. Bugün psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Hayata karışmak ve günlük rutinlerinizle ilgilenmek iyi gelebilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay burcunuzda ilerlerken size güç veriyor, cesur ve iddialı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Rekabetçi yanınız ortaya koyabilir, ikili ilişkilerde söz ve güç sahibi duruma gelebilirsiniz. Kendinizle, bakımınızla, saçınız, makyajınız ve genel anlamda görünümünüzle ilgilenmek için güzel bir gün olabilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda kendinize sınır koymakta zorlanıyorsunuz. Bu konuda hayalleriniz var ve bu hayaller geciktikçe üzülüyorsunuz. Hedefiniz maddiyat olmasın. Kariyer hayatınızda devrim yaratabilirsiniz. Para, kendinizi doğru şekilde ortaya koyabilirseniz size akacaktır.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sabah saatlerinde aşk konusunda daha rahat ve akışta bir tutum içinde olmanızda fayda olabilir. Öğle sonrasında Ay burç değiştirdiğinde detaylar, incelikler konusunda takıntılı davranmamaya gayret etmeli, kaygıları bir kenara bırakmalısınız.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 04" R
Ay
Oğlak
00° 23' 24"
Merkür
Koç
16° 19' 26"
Venüs
Koç
28° 42' 25"
Mars
Balık
28° 17' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 25"
Satürn
Balık
16° 24' 35"
Uranüs
Boğa
22° 14' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 12"
Lilith
Başak
23° 07' 53"
True Node
Koç
15° 25' 40"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>