Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmişe Takılmak İyi Gelmeyecek Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, birine karşı güçlü bir şefkat duygusu hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizde zor bir dönemden geçen biri olabilir. Belki de bir adım atıp ona destek vermelisiniz. Ekstra işlerinde ona yardımcı olabilir ve yükünü biraz hafifletebilirsiniz. Bu iyilik, kalbinizi sıcacık hissettirecek! O halde melek kanatlarınızı takın.

Bugün kariyeriniz hakkında iyi haberler alabilirsiniz. Sonunda bir zam ya da terfi alabilirsiniz. Ya da birlikte çalıştığınız birinin kendinizle ilgilenme şeklinden etkilendiğini öğrenebilirsiniz. Övgü sözlerini duyacaksınız ve bu yüzden cesaretlendirilmiş hissetmelisiniz. Bazen başkalarına yardım etmek için çok çalışıyorsunuz ve birilerinin katkılarınızı gerçekten takdir edip etmediğini merak ediyorsunuz!

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Optimizm ve neşe dolusun. Yapılacaklar listeni eksilttikçe keyfin yerine geliyor. Bir konu hakkında yakın arkadaşınla zıtlaşıyorsun. Fakat bu fikir ayrılığı gününü mahvetmek zorunda değil. Rasyonel ve sakin bir şekilde konuşun, sonrasında uzlaşma noktası bulabilirsiniz.Hiç şüphe yok ki uzun zamandır bu anın gelmesi bekleniyordu. Fakat bugün, uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğiniz o değişim nihayet vuku bulacak. Değişimin muazzamlığı belirgin olmayabilir, en azından ilk bakışta. Fakat zamanla, bugün olanlara dönüp bakacak ve ne denli önemli olduklarını göreceksiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın ve size ilginç gelen her fırsatı değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanızdan bir alabilirsiniz. Bu kişi sizi çok yakında ziyaret edebileceğini söyleyebilir! Siz ve ev halkı bu sebeple kendinizi onlara yer hazırlamak ve misafir için uygun hale gelmek konusunda çıldırmış bir şekilde bulabilirsiniz. Muhtemelen bu ziyaretin tadını çıkaracaksınız - ancak bildirilen bu ziyaret bugün hala kaos yaratıyor olabilir. Sakin olun!

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızda herhangi bir problem yok, büyük bir uyum söz konusu, her şey yerli yerinde. Ona beklemediği sürprizler yapabilirsiniz. Çalıştığınızyerinde hareket kabiliyetinizin sizin dışınızdaki güçlere endeksli olması, çaresizliğinizin artmasına ve kendinizi kurban gibi hissetmenize neden oluyor. Bu tatsız dönemi sabır ve bir parça yavaşlıkla atlatabilirsiniz. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Gerek maddi olsun gerekse manevi anlamda kazanımlar ve tecrübeler bugün oldukça söz konusu. Önümüzdeki günlerde vereceğin kararlarda aşk ve yaşam anlamına gelen değişimler söz konusu olabilir. Eski defterler artık açılsın istemiyorsun. Önüne bakmak ve hayatına daha değerli insanlar almak isteyebilirsin. Geçmişin sana yalnızca hüzün getirdiğini görüyorsun.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay tutulmasının ardından odaklanmanız gereken günlük işleriniz ve detaylar olabilir. Çalışkan ve üretken bir gün geçirebilirsiniz. Kaygıları, kuruntuyu bir kenara bırakabilirsiniz daha iyi işler çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler öne çıkıyor.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinize faydalı olabilecek hedefler koymak ilişkinizi verimli kılacaktır. Birbirinizi tanıdıkça açılmayı tercih edin, hemen herkese güvenmeyin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ileortamınızda değişimler olduğu gibi, hayat size kontrol dışı durumların olabileceğini de göstermeye çalışıyor. Akışta kalmakta fayda var.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize fazla güveniyor olmanız bazı insanlar tarafından kıskanılıyor. Onlar sizi kıskanıyor diye kendinizden emin tavrınızdan ödün vermemelisiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle Ay evlilik ve ortaklık konularını ifade eden 7. evinizde seyahat etmeye başlıyor.İlişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili eşinizle fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Merkür ve Güneş kavuşumunun etkisiyle bugün kendi iç dünyanızı daha iyi anlayabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. İnsanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kitabı yazmış, kontrol aşamasına gelmiş gibisiniz. Oldukça zorlu süreçler atlattınız ve artık yoğurt üstündeki kaymağı yemek istiyor, kitabınız basılsın istiyorsanız, son birkaç sınav daha vermelisiniz. Sonu hayırlı, sonu güzel. Yeter ki; kendinizi iyi tanıyın. Kendinizi kandırmayın. İsminizle ön plana çıkacağınız bir süreçtesiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; öğleden sonra karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki günlerde ilişkilerin vebirliklerinin önemli olacağına işaret etmekte. Tek başına harekete geçmekte zorlanabilir, kendini ortak eylemler içinde bulabilirsin. Arkadaşlarınla eğlenceli ortamlarda bulunabilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 50" R
Ay
Oğlak
03° 29' 53"
Merkür
Koç
16° 22' 53"
Venüs
Koç
28° 59' 52"
Mars
Balık
28° 28' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 43"
Satürn
Balık
16° 25' 51"
Uranüs
Boğa
22° 15' 16"
Neptün
Balık
28° 51' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 01"
Lilith
Başak
23° 09' 27"
True Node
Koç
15° 24' 57"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>