Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Konuşmalara şahit oluyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün etrafta dolaşıp eğlenmek hissedebilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi kötü hissediyorsunuz, ama şu an biraz rahatlamanın vakti geldi! Yapabilirseniz, gün boyunca arkadaşlarınızla konuşmaya zaman ayırın. Öğle yemeğinde iyi bir arkadaşınızla görüşüp hayatınızda olanları birbirinizle paylaşın. Ya da günün sonunda sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği planlayın.

Bugün başkalarını düşünmek için bir gün. Büyük bir şirketin CEO'su olsaydınız, bugün şirketinizin hangi tür etkinliklere sponsor olmasını istediğinizi düşünmeniz için iyi bir gün olurdu. Çalışanlarınız, değerli sebeplere yatırım yapan bir şirket için çalışmayı takdir edecektir. Bu tür kararların başındaki kişi olmasanız bile, kesinlikle harekete geçme yetkisi olan birine öneride bulunabilirsiniz.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Olaylar ayak uydurabileceğinden daha hızlı ilerliyor olabilir. Beklenmedik bir öğe eşitliğe dahil olacak gibi duruyor. Her şeye hazırlıklı ol. Bugün hafif hatta yüzeysel bir gün. İnsanlar da çok güvenilir olmayabilir; bu yüzden yapman gereken ciddi bir şey varsa, bunu kendi başına çözmen gerekecektir.Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Kova. Her Kova burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Oğlak burcunda günün ilk yarısı hareket ediyor. 00:38'deki Ay tutulmasından sonra 00:38-12:18 arası Ay boşlukta kaldıktan sonra sizlerin burcuna giriş yapıyor. Günün en dikkat çekici olayı Oğlak burcunda meydana gelen Ay tutulması. Bu tutulmada en çok sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Tekrardan aynı konular nüks edebilir. Kendinizi ihmal ettiğinizde her şeyin yeniden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Duygusal olarak da gergin bir ruh hali hâkim olabilir. Bazen bu durum melankoliye dönüşebilir. Ay tutulması yazısı için tıklayınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalara şahit oluyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Zor işlerin üstesinden sabrınla gelebileceksin. Bireysel hareket edişin, esrarengiz bir hava çizmene sebep oluyor. Umulmadık konuşmalara şahit oluyorsun. İyi anlaştığına inandığın insanların aslında hiç de göründükleri gibi olmadığını görebilirsin. Hayatına dair disiplinini kaybettiğini düşünmene sebep olacak olaylar yaşayabilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan dikkatini çekmek için etrafında dolanan kişiyi bugün fark edemeyebilirsin. Gün içerisinde yaptığın bir alışveriş için değişiklik yapabilirsin. Sağlığını ilgilendiren sorunları göz ardı etmemen gereken günlerdesin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vücut direncinize özellikle dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızda sizleri strese sokabilecek bazı sorunlardan uzak durmalısınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Toplu konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde işleriniz yoluna girecektir. Akşam saatlerinde yaşayacağınız ufak çaplı tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her işimi ben hallederim tavrına girebilir, uzun vadede kararsızlık ile tek başınıza mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Dostlarınıza güvenin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen Ay tutulması kontrolünüz dışında gelişen olayları gündeme getirebilir. Bilinçaltınızla ilgili konular açığa çıkabilir, çok fazla rüya görebilirsiniz ancak herhangi bir girişimde bulunmak konusunda acele etmemelisiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ortaya çıkan her şeyi sakince halletmeniz önemlidir, özellikle de gerçekte neler olup bittiğini anlama ihtimaliniz olmadığından. Bir şeyleri düşünmek ve sakin kalmak için zaman ayırırsanız, doğru sonuçlara varacağınızdan emin olabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Ay Tutulması bir buçuk yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Ebeveynlerin sağlık durumuyla yakından ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde acil değilse MR, ultrason gibi tetkikler yaptırmayın. Şubat ayını beklemek daha doğru olacaktır. Sindirim sisteminize ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sınırlarınızı korumaya çalıştığınızda bu kadar güzel anlar yaşayabilmiş miydiniz bilinmez. Ancak konfor alanınızda olan bitenler hoşunuza gidiyor. İkili ilişkilerde ve evliliklerde arkadaşlarınızın destek vermediği konular olabilir. Yine de siz duygularınızı en tepeden yaşamaya devam edeceksiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; öğleden sonra burcunda ilerlemeye başlayan Ay, son günlerde yaşadığın stresi ve gerginliği üzerinden atmana, kontrolü ele almana işaret edebilir. Ancak bazen kendi düşüncelerinde ısrarcı olabilir; bazen de isyankâr davranabilirsin. Bu durum ilişkilerine zarar verebilir, fikir ayrılıkları huzursuzluklara neden olabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 33" R
Ay
Oğlak
25° 16' 02"
Merkür
Koç
16° 53' 37"
Venüs
Boğa
01° 00' 01"
Mars
Balık
29° 43' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 26"
Satürn
Balık
16° 34' 32"
Uranüs
Boğa
22° 20' 50"
Neptün
Balık
28° 54' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 32"
Lilith
Başak
23° 20' 16"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>