Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aynı ortamda bulunduğun birisi sana ulaşmak istediğini bir arkadaşın aracılığı ile sana bildirecek. Onunla konuşmak senin için yararlı olabilir. Bir şans vermek için gereken fırsatı yaratmak olası bir ilişkiye imkan verebilir.

Mesleki konuların ön planda bulunacağı bir gündesiniz. Üstlerinizden aldığınız desteklehayatınızla ilgili yeni projeler oluşturacaksınız. Amirlerinizle aranızlar iyi ilişkiler var. Bu iyi ilişkiler diğerarkadaşlarınızın gözüne çok batıyor.

İş yerinde grup çalışması içinde bulunman gerekecek. Birlikte çalışacağın insanlarla profesyonel bir uyum içinde olmak önemli olacak. Halletmeniz gereken iş, kariyerin için önemli gelişmelerin gerçekleşmesi için zemin hazırlayabilir.

Hareketli olmak için istekli olmalısın. Kendini enerjik bir ruh haline sokmak için motivasyon yöntemlerini araştırmak isteyebilirsin. Egzersiz konusunda destek almak için çekinmemelisin. Doğru destek ile ilerleme kaydetmek mümkün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların desteği sayesinde Kendini daha rahat bir ortamda bulacaksın. Bu ortam kendini ifade etmek için uygun şartları sağlayacak. Harekete geçmeni sağlayacak ilhama ulaşmak seni mutlu edecek.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün ruhsal anlamda zor bir gün olacak. Günün potansiyel gerginliğini ve zorluğunu aşmaya çalışacaksınız. Kendinize bir iyilik yapın ve istedikleriniz ile istemedikleriniz konusunda bir fikir oluşturmaya çalışın. Eylemlerinizle gurur duymaya başladığınız bir gün olacak ve bu duygunun sonuna kadar tadını çıkartın.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinini elden bırakmadan kendini işinle ilgili detaylara vermen gerekiyor. Aldığın kararların arkasında durmak için elinden geleni yapacaksın. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişte bıraktığın kişi seninle tekrar bir araya gelmek isteyebilir. Anne ailesi ile ilgili gelişmeler yaşanabilir ve destek olman gerekebilir.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem işinize hem de ilişkilerinize katkı sağlayacak düzeyde kendinizdeki eksikleri tamamlamakla ilgili motivasyonunuzu geri kazanıyorsunuz. Bugün sosyal ağlardan üzerinden kuracağınız bağlantılar size ileriye dönük yeni fırsatlar veya duygusal etkileşimler getirebilir.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca ailevi konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Tartıştığınız kişiler sabrınızı zorlayabilir. Akşam saatlerinde evde bitirmek istediğiniz işler için uygun zamanlar olabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşman diye nitelendirebileceğiniz kişiler varsa, uzaklaşmak için sesli olarak niyetinizi dile getirmeniz gerekmekte. Üslubunuzu sertleştirmekte sakınca yok.

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Monotonluk sizi çok yakında bunaltabilir. Kalbiniz bir seyahate çıkmanız veya günü kendi şehrinizi keşfederek geçirmeniz için yalvarıyor olsa bile, bazı tekrarlayan görevleri yapmanız gerekebilir. Sizi çağıran maceraları şimdi takip ederseniz, geri döndüğünüzde hala tamamlanmayı bekleyen görevleriniz olacak. Elbette hayatınızı yaşayın, sadece unutmayın: ne kadar uzun süre ertelerseniz, bitirmek o kadar zor olur.

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşka çok önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner, ortaklık, yakın arkadaş, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Partner ya da ortakla uzlaşabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahatle ilgili güzel gelişmeler sizinle olacak.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda dalgalanmalar olabilir. Düşüncelerinizle duygularınız arasında denge kurmaya çalışın. Üstlerinizin sizden beklentilerini boşa çıkarmayacak bir gün geçireceksiniz. Planlarınızın yavaş geliştiğini düşünebilirsiniz, yine de kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Düşüncelerinizi kabul ettirmek için de baskıcı davranışlardan uzak durun. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>