Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sırlar Sende Saklı Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki sıkıntıları çözmek için iyi bir gün olacak. Eğer bir süredir yaşadığınız fikir ayrılıkları varsa bugün bu konularda barış imzalayabilirsiniz. Sevdiğin kişiye vakit ayırman gereken bir gündesin.

Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak. Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor.

Bugün maddi konularda kendini fazla yormamalı ve bir şeyleri yoluna koymak için kendini paralamamalısın. Bazı şeyleri zamana ve oluruna bırakmak daha iyi sonuç verebilir bugün.

Bugün sakin ve rahat bir gün geçirmen, vücudunun ihtiyacı olan bir şey olabilir. Kendini fazla yormaman ve kafanı toparlamak için sakince vakit geçirmen sağlığında daha iyi etki bırakacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeylerin gecikmesi kendini kötü hissettirebilir. Ancakve başarılar ile alakalı konuları aceleye getirmek de seni iyi hissettirmeyecek. Bazı konuları oluruna bırakmak sana daha iyi bir enerji katabilir bugün.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şans kesinlikle şu anda yüzünüze gülüyor. Orada olduğunu bile bilmediğiniz kapılar açılıyor. Fakat cevabınız tuhaf. Şu anda size sunulanlar için neden çok hevesli görünmüyorsunuz? Birkaç ay önce olsa zil takıp oynardınız ancak şimdi bir şeyler sizi dalgın ve ihtiyatlı hissettiriyor. Bugün biraz yalnız zaman geçirin ve sorunun ne olduğunu bulmaya çalışın…

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının derinliği karşısında endişeye kapılabilirsin. Bugün seni üzecek olaylardan uzak kalmayı tercih ediyorsun. Yaşadığın ve karşılaştığın her şeyin ince hesaplarını yapıyor olman, yarardan çok zarar getirebilir. Mantığına güvensen bile meraklı yönlerin yüzünden hatalar yapabilirsin. İki arkadaş arasındaki konuşmaların sır kalması gerektiğine tanık olabilirsin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Denemek için şans tanıdığınız beslenme şekilleri ya da yaşam koşullarının size uygunluğunu sorgulayabilirsiniz. İhtiyacınızın farkında olmadan yaptığınız her şey size etkisiz gibi gelebilir. Bugün kendinize odaklanın, iç sesinizi duyun ve düzenlemelerinizi buna göre yapın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda karşı tarafa şans vermeniz gereken bir gündesiniz. Aşk konusunda geçmiş bir takım tecrübelerinizin size yol haritası olmasına izin vermemelisiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok hareketli ve üretken bir döneme giriyorsun bugünden itibaren. Bu dönem seni alışılmadık bir tempoya sokacak. Bu dönemi rahatça atlatmak için yeteneklerine güvenmeli ve odaklanmak için doğru şartları kendine sağlamalısın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sağlığınız en çok dikkat etmeniz gereken şey. Bu yüzden, siz buna hazır olmadığınızda alanınıza ve zihninize girmeye çalışan herkese hayır deyin. Sezgileriniz muhtemelen başka bir doğruluk düzleminde olacak, bu yüzden bu gecenin size ait olmayan, bırakmak istediğiniz tüm yükü almasına izin verin. Bugün attığınız adımlar size küçük gelse de, ileriye atılan her adımın sizi hayallerinize biraz daha yaklaştırdığını unutmayın. Hayatınızı kutlanacak birçok şey olduğunu gözden kaçırıyorsunuz. Her anın tadını çıkarmak için ara sıra duraklatma düğmesine basmaktan çekinmeyin. Şükran, şu an sizin için en önemli duygu olabilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Düşünceleriniz merak ediliyor.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında ani sorunlar gerçekleşebilir. Aşk, çalışma hayatı, sağlıkla ilgili sizi tatmin edecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Başlattığınız işi sabırla tamamlama ve sorumluluk duygunuz yoğun olduğu için, bugün birçok kombinasyon çalışmayı beraber yapacaksınız. Evinizle ilgili değişim yapmak ve eşyaların yerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Rutin işler için güzel bir hafta sonu. Ellerinizi kullanırken dikkatli olun.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>