Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kırıcı Olmamak İçin Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün, geçmeniz gereken önemli bir geçit var. Yenilenmek için tıpkı bir yılan gibi kabuk değiştiriyorsunuz gibi. Tüm kıyafetlerinizi dolabınızdan atmaya başladınız. Fakat bir bakıyorsunuz ki, dolapta sadece bir pantolon ve bir gömlek kalmış ama en azından bunlar sevdiğiniz kıyafetler! Ve yakında yeni kıyafetlerinize kavuşacaksınız!

Pek çok görevi aynı anda halletme yeteneğiniz oldukça zirvede olacak. Özellikle ticaret yapıyorsanız, bilgiler hızlı bir şekilde havada uçuşuyor olabilir ve bir adım öne çıkıp bilgi birikiminizle olaya değer katmanız istenebilir. 'Babalar en iyisini bilir'. tavrını benimsemiş birarkadasınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Unutma ki eski yollar her zaman en iyisi değildir. Geçmişte çalışmış olabilirler, ancak şimdi işler değişti.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Kendini başlangıç noktasında bekleyen bir at gibi hissedebilirsin. Gün boyu istekli tavırlarını sürdürmeye çalış. Yaratıcı doğanın gün yüzüne çıktığını ve seni yaratıcı yollardan açıklamaya sevk eden büyük miktarda enerjiye sahip olduğunu göreceksin. Yüksek miktarda adrenalinin tüm gün sürsün, böylece etrafındakileri de ister istemez kendin gibi cesaretlenmeye sevk edersin.Bugün modunuz biraz sallantıda, bu yüzden hayal dünyanıza bir perde çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Unutmayın, bu hayalleri terbiye etmek tamamen sizin elinizde. Günün duygusal gelgitlerinin amaçlarınıza ulaşmak konusunda sizi engellemesine izin vermeyin. Eğer sizi daha iyi hissettirecekse, kendi kendinize vakit geçirin. Ve vazgeçmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olmazsan arkadaşlığınız kolayca romantik bir ilişkiye dönüşebilir. Bir geceliğine platonik bir ilişki tutkulu bir şeye dönüşebilir ve buna senden daha fazla kimse şaşıramaz. Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğin konusunda dikkatli düşünmenin zamanı geldi. Yaşanan şeyleri geri alamayacağın halde, bu yaşanan yeni dinamikten rahatsızlık duyuyorsan ilişkiyi daha fazla ilerlemeden durdurabilirsin. İyi düşün; bu kararı sadece bir kez alabilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi her zamankinden formda ve sağlıklı hissediyorsunuz. Bu yüzden bugün evinizde derinlemesine bir temizliğe başlayabilirsiniz. Bunların yapılması gerekiyor, ama hepsi aynı anda değil. Eğlenmeniz için de vakit ayırmalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yapacağın eylemler beklediğin kadar hızlı sonuç getirmeyebilir. Yapacağın önemli görüşmeler istediğin gibi sonuçlanmayabilir. Bugün uzun zamandır konuşmadığın bir arkadaşınla konuşabilir, akşam için beraber bir plan yapabilirsin. Sevgilisi olan bir Kova burcuysan bugün ona yönelik konuşmalarında onu fark etmeden kırmamak için, kelimelerini daha dikkatli seçmeni öneririm. Bin dinleyip bir söylemek bugün en mantıklı hamle olacaktır.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilediren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin arttığı ve şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Soğuk algınlığı ya da bağışıklık sisteminde düşüklük gibi rahatsızlıklara karşı önlem almanız gerekebilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınıza dair planlarınız, kararlarınızı gözden geçirmeniz ve koşullar nedeniyle değişim yapmanız gerekebilir; esnek olmakta fayda var.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirsizlikler sizi çılgına çeviriyor olmalı. Özellikle de insanların kararsızlıklarından kaynaklanan belirsizlikler! Ne yazık ki sabırlı olmak ve onların davranışlarına göre hareket etmek zorundasınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyer evinizde seyahat edecek. Bugün gündeminizdehayatınız ve kariyer hedeflerinizle ilgili konular olacaktır.Burcunuzda seyahat etmekte olan Merkür'ün aile evinizde seyahat eden Uranüs ile arasındaki zorlu görünüm bugün aile hayatında problemlerle karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Aile üyeleriniz kararlarınıza ve düşüncelerinize saygı göstermeyebilir, eleştiriye maruz kalabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde duygularınız yoğunlaşacaktır. Bu, iletişimlerinizi gerginleştirebilir ve kırgınlıklara yol açabilir. Yaratıcılığınızı bu durumu çözümlemek için kullanın. Dikkatli ve planlı hamleler yapmalısınız. Gönül işlerinizde kıpırtı görünüyor.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Görev ve sorumluluklar,hayatınızla ve kariyerinizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Üstlerinizle, yönetici ve patron konumunda kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. İş seyahatleri ve ziyaretleriyle hareketli bir gün sizi bekliyor.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; kendi alanını ve fikirlerini korumaktan yana olabilir, konulara bakış açında esnemekte zorlanabilirsin. Özellikle ailenle ilgili konularda olayları büyütmek ve aceleci kararlar vermekten yana olabilirsin. Sakinliğini koruyabilirsen parlak zekânı devreye sokabilir, bakış açısını ve mevcut perspektifini yeniden düzenleyebilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 44" R
Ay
Yay
20° 41' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
27° 47' 28"
Mars
Balık
27° 42' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 03"
Satürn
Balık
16° 20' 32"
Uranüs
Boğa
22° 11' 56"
Neptün
Balık
28° 49' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 40"
Lilith
Başak
23° 02' 56"
True Node
Koç
15° 28' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>