Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kariyer Konusunda Kafan Karışabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 20%

Bazen aşk hayatınızda, hiç şikayet etmeyip sevgilinizin sizinle ilgilenmesini bekleyerek pasif olabiliyorsunuz. Sakin doğanız gereği kavgalardan hoşlanmıyorsunuz bu nedenle de tartışmalardan kaçınıyorsunuz. Fakat bugün, ilişkinizde neyin düzeltilmesi gerektiğine daha fazla odaklanmanız gerekecek. Belki de sevgilinizin sizinle bir şeyler konuşması gerekebilir. Söylediği şeyleri iyi dinleyin ve önerilerini değerlendirin.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Duygularının bastırıldığını hissedebilirsin. Söylemek istediğin çok şey var ama tam ağzından çıkacağı sırada bir miktar tereddütte kalabilirsin. İnsanlarla iletişimi zorlaştıracak derecede bir kaygıya kapıldığını fark edersen hiç şaşırma. Bugün iletişime geçme konuları yüzümüze gözümüze bulaşabilir, yine de çok büyütmemeye çalış.Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatınızda paylaşımlar içinde olma, hediyeleşme ve duyguları dile getirme zamanı. İyi-kötü duygu ve düşüncelerinizi karşınızdakilere aktarmalısınız. Özgüven ve öz sevgi yaşamda şans ve fırsatları getirebilir. Çocukların eğitim ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş bitirici bir kimliğin var. Arkadaşların sana bu konuda güveniyor. İş yerinde etki alanın artıyor. Gündelik hobilerinde yeteneklerini konuşturuyorsun. Öyle ki hobilerin yenifırsatlarının kapılarını aralayabilir. Kariyerin konusunda kafanın karıştığını hissediyorsun. Karar verme döneminden geçebilirsin. Kararlarında maddiyata dayalı düşünce etkili olabilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her işi yetiştirmeye çalışırken dikkatsizliklere karşı da tedbirli davranmalısınız. Zor insanlara karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmalısınız. Hiçbir şeyi ispat etmek zorunda değilsiniz. Sosyal medya üzerinden münakaşalara veya gerilim yaratacak yazışmalara girmemelisiniz. Zaten bunalmış bir gün geçiriyor olabilirsiniz. Daha fazla sözlü-yazılı gerginlerde bulunmamalısınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edebilecek birçok yol bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun gündeminizden arta kalan kısımlarda alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda rahatsız edici olaylarla karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü üşengeçliği bir kenara bıraktığınız bugünlerde olumlu duygular sizi yönlendirebilir, daha sade ve güler yüzlü hal içinde dikkat çekebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ruhsal olarak motivasyonunuzun, sevginizin ve anlayışlı tavırlarınızın yükseldiği, kendinizi iyi hissettiğiniz, hayatınızdaki olası sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir süreçte iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda etkili iletişim kurabilir, görüşmeler yapabilir, yolculuklar, eğitimler, iletişim ve haberleşmeden yana şanslar elde edebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı çevrenizdekiler için kolaylaştırdığınızpek de söylenemez. İnatçılığınız yüzünden sevdiklerinizi fazlasıyla üzdüğünüzün farkına varmalısınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün aşk, flört ve hobiler evinizde seyahat edecek. Ay'ın Venüs ile kavuşumu flörtleşmekten keyif alacağınız bir güne işaret ediyor.Çocuklarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Eski flörtlerinizden haberler alabileceğiniz bir gün.

19 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar sizi bekliyor. Bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir kovaysanız, eşinizle küçük tartışmalarınız olabilir. Bugünyerinizde iniş çıkışlar yaşayacaksınız. Stresli hissediyorsanız, meditasyon negatif enerjilerden kurtulmanın harika bir yoludur.

19 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli ayrıntıları görmezlikten geliyorsunuz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir.

19 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 52' 53" R
Ay
Başak
04° 21' 52"
Merkür
Boğa
00° 41' 32"
Venüs
Boğa
20° 39' 58"
Mars
Koç
11° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 45"
Satürn
Balık
17° 50' 05"
Uranüs
Boğa
23° 16' 15"
Neptün
Balık
29° 20' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 13"
Lilith
Başak
25° 06' 33"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>