Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Strateji Oluşturuyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 70%

Aşk ve romantizm bugün ön planda, ancak nasıl davrandığınız konusunda pratik olmak önemli. İlişkilerinizin kıymetini bilin. Aşk, mutlaka her şeyin mükemmel ve masallardaki gibi olması anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çoğu zaman planlama ve disiplin gerekir. Bu unsurları oldukça iyi bir şekilde birleştirebilmelisiniz, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Bugün, uzun vadeli bir sorunun veya mücadelenin çözüldüğü gün olabilir. Önemli olan, başkalarından yardım almak için ne kadar yardıma ihtiyaç duyduğunuzu, hayatınızı sorunsuz bir şekilde yürütmeniz gerektiğini fark etmektir. Çözümlerle gelmenizde size yardımcı olması için romantik bir partner veya bir arkadaş etkin olacak. Yardımlarını talep etmekten ve onların çabalarının onurlandırmasından çekinmeyin. İşbirliği içinde birlikte çalışıyorsanız, daha hızlı sonuçlar elde edecek, verme ve alma sanatı hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Zorlandığın bir alanda bugün taze bir başlangıç yapabilirsin. Bu bir ilişkiyle ya da aileni ilgilendiren bir meseleyle ilgili olabilir. Günün açılarıyla, durumu kavramak ve adım atmak üzere cesaret kazanacaksın. Duyarlılıkla kuşanarak, eski bir soruna yeni bir bakış açısı ve çözüm getirebilecek ve kendinle gurur duyacaksın!Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde duramayan bir köpek yavrusunu gezdirmeye çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meraklı yavru araba çarpması, tasma dolanması gibi tehlikelerin bilincinde olmadığı için bir o kadar da pervasız. Bu köpeğe dışarı çıkıp tek başına keşiflerde bulunması için biraz özgürlük tanırken aynı zamanda da ona bazı şeyler öğretmek gibi büyük bir sorumluluğunuz var. Disiplini ve eğlenceyi dengeleyerek insanların saygısını kazanın.

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski dostlar, geçmiş ilişkiler öne çıkabilir. Sosyal çevrenizden farklı pek çok destek ve fayda görebilirsiniz. İş hayatında yeni bir anlaşma, seçim ve karar gündeminizde olabilir. Aylık gelirlerinizi değiştirecek bir karar-imza süreci gündeme gelebilir. Geçmiş sınavlarınızın öğrettikleriyle bugün daha sağlıklı bir yolda ilerleyebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır içinde bulunduğun duygusal krizleri yönetmeye başlıyorsun. Aklınla kalbinin arasında bir köprü kurmaya çalışıyorsun; bunun karşılığında sevdiklerinin ilgisizliğinden şikayetçi olabilirsin. Kariyerini yeni bir şema altında inceleme isteğinle beraber, stratejinde farklı bir plan çizebilir veya tamamen yön değiştirebilirsin.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Azimli çalışmanızın karşılığını bugün alabilirsiniz. Duygularınız ve geçmiş tecrübeleriniz sizlere yol göstericiliği yaptıkça başarının anahtarını her zaman elinizde tutacaksınızdır. Maddi kaynaklarınızı değerlendirirken acele karar almadan ayrıntılı çalışma sonucunda son şeklini değerlendirmelisiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün meslektaşlarınızla birlikte organizasyona katılabilirsiniz. Gelecek ümitlerinizi planlayacağınız zamanlar içindesiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde eksik gördüğünüz konuları tamamlamak yeterli olabilir. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde titizlikle ilerlerken diplomasi ve nezaketi de koruyabilmeniz beraberinde sizihayatınızın vazgeçilmezi haline getirebilir, fazlaca mağrur olmamaya çalışın.

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Yay burcunda büyürken sosyal bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında, sosyal gruplarınız içinde konuşkan ve iletişime açık yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Fikir ve görüşleriniz yenilikçi ve sıra dışı yönlerinizi yansıtabilir.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden sonra olanlara şaşıracaksınız. Mucizeler peşinizi bırakmayacak. Gözünüzü dört açın ve fırsatları kollayın.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yay burcundaki seyahatine devam edecek.Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız ve kalabalık gruplar içindeki konumunuzla ilgili konular ön planda olacaktır. Arkadaşlarınızla iletişimde olmak ve bilgi paylaşımında bulunmak size iyi gelecektir. Hedeflerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Diğer insanların başarınız için ne kadar önemli olduklarına dikkat edin. Onlara takdir gösterin. Hayat mücadeleleri arkadaşları yardımıyla daha kolaydır.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın kendi ritminde gelişmesine izin verin. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları daha net görebilirsiniz. İşinizde sizin için ters olan bir durum artık iyiye doğru gidiyor. Artık siz de bu durum karşısında tutumunuzu değiştirdiniz ve sizden daha üstün kişilerden fikir alıyorsunuz. Bu inişli çıkışlı devreyi bitirebilmek için kendi aklınıza ve zekanıza güvenin. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 19" R
Ay
Koç
04° 58' 45"
Merkür
Koç
19° 34' 57"
Venüs
Boğa
07° 02' 54"
Mars
Koç
03° 30' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 23"
Satürn
Balık
16° 59' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 57"
Lilith
Başak
23° 52' 56"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>