Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İlişkin Hareketleniyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 30%

Arkadaşlarınızla dışarı çıkın, onlara ne kadar minnettar olduğunuzu söyleyin. Şefkatli olun ve sarılarak sevginizi gösterin. Bugün arkadaşlıklara zaman ayırmanız gereken bir gün! En iyi arkadaşlarınızla vakit geçirmek size daha iyi hissettirecek!

Sıcak asfaltın üzerinde zıplaya zıplaya yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz tıpkı birinin sıcak bir patates tuttuğunda fırlatması gibi, ama bu hisle ne yapacağınızı bilmeniz gerekiyor! Ayaklarınızı yakmamak için çabuk düşünün ve zarif ayak hareketlerinden yararlanın. Çok inatçı olmamaya çalışın yoksa hiçbir yere varamayacaksın. İşin püf noktası, beklenmedik olaylar karşısında onunla ne yapacağını bilmek ve rahat olmaktır.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Kendini müziğe ve sanat dallarına verebileceğin bir gün. Hep yaratıcı bir tarafın olmuştur; ve bugün bu tarafını göstermeye karar verebilirsin. Bir enstrüman çalabilir veya şan dersi alabilirsin. Belki de yazmak ve çizim yapmak ilgini çekiyordur. Kendi yeteneklerin konusunda yeterli güvene sahip değilsen, başka birinin performansını seyretmeye gidebilirsin. Bir müzikale veya tiyatroya git.Bugünün gezegen dizilimi sayesinde hayatının her alanındaki olayları ve şeyleri değiştirme becerin çok daha iyi olacak. Bu, hangi alanlarda ne kadar gelişme gösterebilmen ve hangi alanlarda baştan temiz bir sayfayla başlaman gerektiğini anlaman için iyi bir fırsat. Büyük ihtimalle işleri olmaları gerektiğinden daha çok olmalarını istediğin gibi görmen konusunda cesaret kazanacaksın. Sahne, hayatında gerçek bir takım değişiklikler yapman için hazır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün spiritüel bir modda olabilirsin. Her ne kadar dindar bir insan değilsen de, hayatın anlamı üzerine düşünmeye niyet edebilirsin. Hayatını olması gerektiği gibi yürütüp yürütmediğini merak ediyorsun. Belki de şu anda yaşadığın bir zorluk akıl karışıklığı yaratıyor. Dine veya meditasyona sarılabilir ve rehberlik desteği alabilirsin. O sessiz anlarda, önemli bir içgörü kendini gösterebilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerilime daha kolay kapılabilir fakat bilinçli davranarak daha sakin davranabilirsiniz. Açık konuşmalar yapmak yerine şartlara göre hareket etmek isteyebilir, karşınızdaki kişinin beklenti ve tavırlarını göz önüne alabilirsiniz. Finansal konularda hata ve karışıklıklara, bankacılık işlemlerinde dikkat.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni satın aldığın otomobilin arıza çıkarması aklının soru işaretleri ile dolmasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan sevgilinin ailesi ile tanışmak isteyebilirsin. Attığın bu ciddi adım karşı tarafın hoşuna gidiyor. Akrabalarının maddi durumları ile ilgili ilginç bilgiler duyabilirsin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirmek zorunda olduğunuz ilişkiniz tekrar gündeminize gelebilir. Duygularınızı ifade ederken artık temkinli hareket ediyor olabilirsiniz. Kendinizi fazlasıyla incinmiş hissediyor olsanız da yeniden başlamak için adım atabilirsiniz. Son karar aklınızındır.

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak, yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü daha rahat görüp, rahatça ilerleyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür retrosu başlıyor! 4 Kasım tarihine kadar 10. evinizi tetikleyecek. Bu da demek oluyor ki, kariyer alanında bazı işleriniz ağır aksak ilerleyebilir, biraz daha fazla krizle uğraşmanız gerekebilir. Özellikle itibarınızı ilgilendiren konularda, yöneticilerle olan ilişkilerinizde çeşitli sorunları aşmanız gerekebilir. Kariyer ve aile arasındaki dengeyi korumak, evliyseniz partnerinizin ailesi ve sizin aileniz arasındaki dengeyi korumak önemli olacaktır.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi hizmet sunabilirseniz, rakiplerinizle rekabenizde çok daha ön sıralarda olacaksınız. Çevrenizdekilere yardımcı olmak için elinizden geleni yapın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor.Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim ve hukuk konuları gündemde olacaktır. Uzaktaki akrabalarınızla iletişime geçebilir, uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Bugünlerde çıkacağınız seyahatlerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız eşyayı alma şansı doğacak.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki zorlu zamanları atlattınız ve önünüzde sizi bekleyen harika günler var. Yeteneklerinize inanın ve ne olursa olsun işinize devam edin. Stresli yüzleşmelerden veya zorlu durumlardan kaçınma eğiliminde olacaksınız.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki problemlere fazla üzülmemeye çalışın. Aksi takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne kadar çok sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 40" R
Ay
Oğlak
08° 00' 05"
Merkür
Koç
16° 28' 19"
Venüs
Koç
29° 25' 02"
Mars
Balık
28° 44' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 27' 41"
Uranüs
Boğa
22° 16' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 10"
Lilith
Başak
23° 11' 43"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>