Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ortak İş Kurmayı Planlıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerekebilir. Eğer sağlam bir ilişki kurmak, psikolojik tutarlılığınızı sürdürmek ve fiziksel sağlığınızı korumak istiyorsanız bunu yapmanız gerek!

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Günün enerjisi arkadaşların arasındaki popülerliğini ön plana çıkarıyor. Gökyüzündeki geçişler enerjini ve tutkunu olumlu etkiliyor olacak; böylece insanların sana yakınlaştığına tanık olacaksın. Hatta insanların sana saygı duymaya başladığını fark edebilirsin. Bu tarz dikkate değer popülerite sana kendini özel ve şanslı hissettirebilir. Öte yandan, olduğunu bildiğin kişiden daha iyi olduğunu düşündürebilir de. Bugün kendini kaybetmemeye ve çok heyecanlanmamaya dikkat et. Günün etkisini en iyi şekilde değerlendir.Bilinçli bir şekilde olmasa bile insanların hareketlerini kontrol edebileceğinin farkına var. Senin baskına karşılık insanların duygusal bir takım şeyleri yüzüne karşı patlatacığı günlerden biri bugün. Başkalarının davranışları hakkında sorumluluk alman gerekiyormuş gibi hissetme. Kendi zor zamanlarınla yeterince uğraşıyorsun zaten.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz güveniniz sayesinde bugün kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan sıyrılacak gibi görünüyorsunuz. Herhangi tek bir mesele hakkında fazla duygusallaşmamaya çalışın ve işleri olabildiğince basit ve enerjik ele aldığınızdan emin olun. Çamura saplandığınızı fark ederseniz, orda durup yardım çığlığı atmakla yetinmeyin; kendinizi çıkarmak ve daha yüksek bir yere taşımak için inisiyatif alın.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yorgunluk ve tembellik ara ara çalışabilir. Gün batımına kadar kendi duygu ve düşüncelerinize, kendi planlarınıza daha çok önem verebilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ile yardımlaşma ve destekler gündeme gelebilir. Ruh haliniz gün içinde aniden değişebilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kimyanızın iyi uyuştuğunu düşündüğün bir arkadaşın ile ortak birkurmayı planlıyorsun. Aceleci kararlar alamamalısın. Yanlış yorumladığın bir duyum seni farklı bir sorunun ortasına düşürebilir. Ailesi ile arasında problemi olan bir Kova burcuysan bu sorunları çözme çabaların işe yarıyor.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde egoistleşme, sadece kendinizi düşünme eğilimindesiniz. Bu şekilde devam ederseniz ilişkinizi zora sokabilirsiniz.Dikkatli olmalısınız. Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir. Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir. Bu aralar bütün olarak bazı cazip tekliflerle karşılaşabileceğiniz ve işinizde ilerleyebileceğiniz bir gündir. Karşı cins ilişkilerinizdeki karışıklık güninden tamamen kurtulyorsunuz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklentileriniz tam karşılanmayabilir. Ancak biraz çaba sarf ederek siz kendiniz daha iyisini yapabilirsiniz. Esnek düşünmelisiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani öfke patlamalarına dikkatli olun. Bilhassa evli olan Oğlak'lar eşinize karşı daha anlayışlı olabilmek için aktif bir çaba göstermeye çalışın.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda her şey yoruma açık görünüyor, bu yüzden özellikle aşk hayatınız söz konusu olduğunda dikkatli olun. Kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen gösterin. Söylediğiniz ve yaptığınız küçük şeyler her zamankinden daha önemli.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati sağlık, günlük rutinler ve çalışma hayatı konularını ön plana taşıyor.Bugün kendinizi psikolojik ve bedensel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırın, doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim ev ve aile hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük işleriniz, hesap ve detay gerektiren konularla ilgileneceğiniz hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda sizi harekete geçiren durumlar ortaya çıkabilir. Özellikleilişkileri açısından ilerleme kaydedebileceğiniz, üretken ve verimli bir Cumartesi size bekliyor.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki yanlış anlamaları artık yok etmelisiniz. Beraberliğinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlemekten kaçınmanız gerekiyor. İş yerinde yaşayacağınız olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 40" R
Ay
Oğlak
08° 00' 05"
Merkür
Koç
16° 28' 19"
Venüs
Koç
29° 25' 02"
Mars
Balık
28° 44' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 27' 41"
Uranüs
Boğa
22° 16' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 10"
Lilith
Başak
23° 11' 43"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>