Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ilımlı Bir Yapıdasın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün sizin için çok güçlü bir gün. Hayatınızın belirli alanlarında, özellikle de romantik doğanız söz konusu olduğunda, aşırı uçlarda olduğunuzu ve bir tarafa daha sonra da diğer tarafa çekildiğinizi fark edebilirsiniz. İlk başta her şeyinizi verip bir dakika sonra tamamen geri çekilebilirsiniz. Bir denge tutturmaya çalışın.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Fikirlerin daha büyük ve daha iyi olmaya başlıyor. Başkalarıyla iletişimin fazlasıyla artmakta ve gelişmekte olduğunu fark edebilir; çevrendekilerle zihinsel etkileşimlere de açık olabilirsin. Daha sen leb demeden, insanlar leblebiyi anlayabilir. Zeki ve hızlı düşünebilen kişilerle kuvvetli bağlar oluşturabilirsin. Fakat duygusal açıdan kendini biraz soyutlama isteği de olabilir ama bu gayet normal.Öz güveniniz sayesinde bugün kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan sıyrılacak gibi görünüyorsunuz. Herhangi tek bir mesele hakkında fazla duygusallaşmamaya çalışın ve işleri olabildiğince basit ve enerjik ele aldığınızdan emin olun. Çamura saplandığınızı fark ederseniz, orda durup yardım çığlığı atmakla yetinmeyin; kendinizi çıkarmak ve daha yüksek bir yere taşımak için inisiyatif alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir mola vermeye can atıyordunuz ve bugün muhtemelen bir partiye ya da akşam yemeği için dışarıya davet edileceksiniz. Ne kadar içtiğinize dikkat edin ve akşamın sonunda sizin ya da arkadaşınızın eve dönerken arabayı kullanacak mecaliniz kaldığından emin olun. Kendinize göz kulak olmalısınız; zira günün enerjileri insanların normalde güvenlik nedeniyle göze almayacakları riskleri almasına neden olabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar ve görevler ön planda olabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Size yük gelen veya sıkıntı veren konularda çözülme yaşanabilir, rahatlayabilirsiniz. Kardeşler ve aile üyeleriyle ilişkiler öne çıkabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi fikirlerine karşı olan düşüncelere saygı göstermesini biliyorsun. Bu yapın çevrende ılımlı bir imaj çizmeni sağlıyor. Evli bir Kova burcuysan eşinin ailesi ile arasındaki problemleri çözmesi için ona yardımcı oluyorsun. Uzun zamandır sorun çıkaranortağın ile belli prensiplerde anlaşabilirsin.

9 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stres kaynaklı sağlığınız tetiklenebilir. Üzüntü yaptığınız her şey midenizi oldukça yorabilir. Bu hayatta olması gereken olacaktır. Sizlerin yapması gereken tercihlerde acele etmemeniz. Zaman bütün sancıların ilacıdır.  

9 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Öğle saatlerinde duygusal engeller oluşabilir. Kendinizin kısıtlandığını hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde bu sıkışıklık tartışmalara neden olabilir. Akşam saatlerinde rahatlayacak faaliyetlerde bulunmak size iyi gelecektir.

9 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde birtakım konulara karşı tahammülünüz kalmayabilir. Realistik kararlar almaktan çekinmeyebilirsiniz ve cesaretiniz ile bazı gemileri yıkabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızla ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminize gelirken kalbinizin sesini daha fazla dinleyeceğiniz bir günde olabilirsiniz. Heyecan ve tutkularınızın peşinden koşabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin ve sevgiliniz için rahat ve kaygısız bir gün. Bu yüzden birbirinize şakalar yapın, çocukça ve düşünmeden davranın. Sadece gerekli görevlerin önceden halledildiğinden emin olun.

9 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat ediyor. Çalışma hayatınız, sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Özellikle mide bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı temkinli olmalısınız. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim yakınlarınızla yaşanabilecek güç savaşlarına dikkat çekiyor. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin.

9 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

9 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgiliniz ile birlikte evlenmeyi ve mutlu bir aile kurmayı planlıyorsunuz. Yaptığınız çalışmalardan dolayı, patronunuzu kendinize hayran bırakıyorsunuz. En sevdiğiniz arkadaşınız ile birlikte keyifli bir günün tadına varacaksınız.

9 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize ayak uydurmak adına, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz veriyorsunuz. Bu davranış biraz riskli. Onun cazibesi, yaşamınızdaki bir sürü şeyin cazibesini gölgeliyor. İşlerinize hakimsiniz. Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.

9 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 55' 57" R
Ay
Aslan
09° 57' 59" R
Merkür
Koç
28° 13' 23"
Venüs
Boğa
18° 10' 47"
Mars
Koç
10° 26' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 08"
Satürn
Balık
17° 41' 35"
Uranüs
Boğa
23° 09' 12"
Neptün
Balık
29° 17' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 59"
Lilith
Başak
24° 53' 06"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>