Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Maddi Anlamda Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki

Kendini bir konuşma yaparken bulabilirsiniz. Günün enerjisi, kendinizi topluma daha çok sunmanız için size ilham verebilir. Birtoplantısına katılabilir ve bazı fikirler sunabilirsiniz. Ya da resmi bir akşam yemeği veya şirket toplantısı gibi bir etkinlikte bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten korkmayın. Çok fazla tecrübesi olan çok çalışkan birisiniz ve paylaşacak çok şeyiniz var.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Kendine acıma gibi bir tuzağa düşme. Birisi karşına geçip sorununun ne olduğunu sorana kadar suratını asıp gezeceksin gibi görünüyor. Eğer hiçkimse bunu gerçekleştirmezse, çevrendeki herkese yavaş yavaş öfke beslemeye; aslında hiç gerçek arkadaşın olmadığını düşünmeye başlayabilirsin. Ruh halin gittikçe kötüleşebilir ve birisi sana münasebetli bir soru yönelttiğinde bile ani tepkiler gösterebilirsin. Bu kaygan zeminde kayarak boşluğa düşmemeye dikkat et.Bugün spiritüel bir modda olabilirsin. Her ne kadar dindar bir insan değilsen de, hayatın anlamı üzerine düşünmeye niyet edebilirsin. Hayatını olması gerektiği gibi yürütüp yürütmediğini merak ediyorsun. Belki de şu anda yaşadığın bir zorluk akıl karışıklığı yaratıyor. Dine veya meditasyona sarılabilir ve rehberlik desteği alabilirsin. O sessiz anlarda, önemli bir içgörü kendini gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizden ziyade başka insanlara odaklanın. Elbette bu, ilgiyi onların üzerine çekip sizin fırsattan istifade yükselmeniz ve daha sonra tüm ilgiyi yine üzerinizde toplamanız anlamına gelmiyor. Sadece ilgi çekmemeye çalışın ki biri sizi kafası şişene kadar dinleyebilsin. Birinin ilgisini, onun söyleyeceklerini duymak istediğiniz için çekin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı hareket edebilir, koşturmaca ile geçen bir gün geçirebilirsiniz. Parça parça pek çokve konu zihninizde dönebilir. Takıntılı fikirlerden ve sabırsızlıktan uzak kalmalı, hızlı kararların pişmanlık getirebileceğini bilmelisiniz. Kaza ve dikkatsizliklere açık günlerdesiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş için kısa bir yolculuk gerçekleştiriyorsun. Patronun sana güveniyor. Bu durum hoşuna gitse de bazı çalışma arkadaşların seni kıskanıyor olabilir. Yakın zamanda borç verdiğin bir arkadaşın geri ödeme yapabilir. Maddi anlamda rahatlıyorsun. Evli bir Kova burcuysan eşinin sana yeteri kadar ilgi göstermediğini fark edebilirsin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz umutlu yaşantınıza rağmen sizi üzmek için geçmiş yaşantınızla ilgili eleştiriler de bulunabilir. Sizleri kıskanan ve gelişmenizi istemeyen kişileri hayatınızdan çıkarmalısınız. Aradığınız huzurun eski dostluklarınızda olduğunu anlayabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular huzursuzluk çıkarabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar hedeflerinizin onlara meydan okuduğunu düşünebilir. Hedeflerinizi değil, görüntünüzü değiştirin. Eğer diğerleri de size böyle karşılık verirse, sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu inceleyin. Ev ve orada ilişkileri dikkatle ve uzun süre tahlil edin. Güçlü bir ev hayatı dünyevi konumunuzun istikrarını muhafaza etmekte her şeyden önemlidir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptığınızpara kazanma yeteneğinizi etkileyecektir. İtibarınız tehlikede olabilir. Siz görmeseniz bile birileri yanlışlarınızı görebilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Finansal konuların gündemde olacağı bir gün.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık akrabalık ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Bugünlerde çıkacağınız seyahatlerde ve katılacağınız eğitimlerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girebilmek istiyorsanız, daha sosyal olmanız gerekiyor. İş yerinizdeki çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir gün olacak. İyi bir yaşam sürdürebilmek için beden ve zihin arasında denge kurmak çok önemlidir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin birtakım davranışları moralinizin bozulmasına yol açabilir, halbuki bunların sizinle hiç ilgisi yok, siz aşırı alıngansınız. Kendinize olduğu kadar bugüne kadar güveninizi kazanmış olana da güvenin. Beraber çalıştığınız insanlara karşı gereksiz ve o oranda da yıpratıcı bir zıtlaşma içindesiniz. Daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşımlar içinde olmanız gerektiğini unutmayın! Anlık arzularınız maddi anlamda sizi sarsabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>