Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önemli Bir Adım Atabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün duygularınızı ifade etme günü. Birine karşı bir şeyler hissediyorsanız, ona açılmaya karar verebilirsiniz. Veya uzun süredir biriyle beraberseniz, bir süredir hissettiğiniz bazı önemli duyguları açığa vurabilirsiniz. Bugün, duygularınızı tam anlamıyla açık etmek için iyi bir zaman. Geri çekilmeyin. Kalbinizden geldiği gibi konuşmaya cesaret ederseniz, harika şeyler olabilir.

Bugün, sanki bir rüyadan yeni uyanmış gibisiniz. Yine de, düşündük de, belki de hiç uyanmamış olabilirsiniz. Bu, etrafınızdaki gerçeği anlamada neden bu kadar zorlandığınızı açıklar. Masanızda oturuyorsunuz ve işinize bakıyorsunuz ama üzerinde yoğunlaşamıyor gibisiniz. Bu tatile ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret olabilir mi? Aynen biz de öyle düşünüyoruz! Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Tatile gitmek istemeseniz bile, aklınız zaten tatilde! Siz de ona katılabilirsiniz.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Huysuz ve mıymıntı hissediyorsun çünkü enerji açığın var. Ama günün enerjisi, hayatında olan bitene gerçekçi ve objektif bir pencereden bakman için sana gerekli araçları sunacak. Örneğin, arzu ve isteklerini ortaya çıkaramamanın muhtemelen yaşadığın bazı değişikliklerdir.Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şartlara ve koşullara göre hareket edebilir, hızlı karar alabilir, etrafınızdaki kişilere daha açık ve net konuşmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlık, partnerlik ve ortaklık ilişkileri öne çıkıyor olacak. Sevdiğiniz kişilerle keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyallik ve insanlarla bir arada olmak motivasyonunuzu arttıracak.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Kova bugün ilişki hayatın için önemli bir adım atabilirsin. Uzun zamandır hoşlandığın kişiye karşı duygularını itiraf ediyorsun. Stilin konusunda daha çok dikkat etmeye başlıyorsun. Düzen ve tertip senin için önemli bir hale geliyor. Maddi açıdan bazı sorunlar yaşasan da ailenin küçük destekleri ile bu konuları aşıyorsun.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki süreçlerle ilgili konular bugün gündeminiz olabilir. Geçmişte alacak verecek konularında hakkınız olduğu halde alamadığınız maddi gelirlerinizi artık alabilirsiniz. İlişkinizde yürümeyen konular yüzünden partnerinizle tartışabilirsiniz. 

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ikili ilişkiler, eşli ve ortaklı konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Diyaloglar önem kazanırken uyum ve dengeleri korumak zorunda hissedebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerin nasıl gittiği konusunda gerginseniz, derin bir nefes alın ve ne gerekiyorsa yapın, şu anda her şey sizin çabalarınızla ilgili!

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat edecek.İkili ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim finansal konular için destek sunacaktır. Size kendinizi daha değerli hissettirecek aktivitelere vakit ayırın, terapi almak iyi gelecektir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinizi bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsanız, bugün ona mesaj atabilirsiniz. Kendinizi çok iyi bir şekilde motive ettiğiniz içinyerinizde enerjiniz çok yüksek. Bugünkü planlarınızı iptal edin ve rahatlamayı deneyin.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda canınızı sıkacak bir olayın ne kadar geliştiğini görmüyorsunuz. Bir an önce bu olayı fark ederek, zamanında önlem alın! İş yaşamınızdaki sezgileriniz çok güçlenecek ve doğru zamanda doğru işler yapacaksınız. İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Para konularında yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Bugünlerde yemekle ilgili sorunlarınız var. Yediklerinize dikkat edin, kilo almaya başladınız.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 45" R
Ay
Oğlak
10° 59' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 12"
Venüs
Koç
29° 41' 37"
Mars
Balık
28° 54' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>