Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yoğun Bir Gün Olabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 80%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Hak ettiğini düşünüyorsan eğer, kendine bugün duygusal olarak zaman ayır. Başkalarının hayatlarına o kadar karışmışsın kikendine gelince sana yeteri enerji kalmıyor. Biraz rahatla ve sakinleş; hem fiziksel hem zihinsel. Bir konuda aşırı stres yapmak hiç de sağlıklı değil; ayrıca böyle giderse durumu olduğundan daha kötü hale getirebilirsin. Belki de durumu basitçe akışına bıraksan her şey yoluna girecek.Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçli bir şekilde olmasa bile insanların hareketlerini kontrol edebileceğinin farkına var. Senin baskına karşılık insanların duygusal bir takım şeyleri yüzüne karşı patlatacığı günlerden biri bugün. Başkalarının davranışları hakkında sorumluluk alman gerekiyormuş gibi hissetme. Kendi zor zamanlarınla yeterince uğraşıyorsun zaten.

11 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizden yardım ve destek görebilir, ilgiyi üzerinize toplayabilirsiniz. Bazı ilişkilerde yönetme ve yönetilme gayreti öne çıkabilir. Duyguları ve mutluluğu önceliğiniz olarak tutmalı, sağlıklı davranmaya odaklanmalısınız. Bazı ilişkilerde iyileşmeler olabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşuşturma ile geçen bir gün olabilir. Çocukları olan bir Kova burcuysan onların eğitimsel ihtiyaçlarını gideriyorsun. Yaptığın birikimleri doğru bir değerlendirme ile farklı bir yatırım alanına yönlendirebilirsin. Annenin ailesi ile arasında bulunan hukuksal problemlerin ayrıntıları uzman birinden dinleyebilirsin.

11 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili şehir değişikliği talebiniz olumlu karşılanmış olabilir. Ruhunuza iyi gelecek bu değişim sizi yeni bir eğitim hayatına sürükleyebilir. Çok istediğiniz çalışmaları gönül rahatlığı ile tamamlayabilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda ilerliyor. Bugün eşinize ya da sevgilinize daha çok zaman ayırmanız ve duygusal açıdan hazır olmanız gerekebilir. Evlilik ya da ortaklıklar yönünde daha hassassınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda birkaç alana dağılmak yerine enerjinizi bir alana kanalize etmeye çalışın.

11 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşınızdaki kişilere ya da uzmanlara fikir danışmak, soru sormak, danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam hayal kırıklığına uğrayacağınızı düşündüğünüzde, evren devreye girer ve iyi zamanların daha yeni başladığını gösterir. İşten sonra bir fincan kahveye ihtiyacınız olabilir, ancak kendinizi yeniden canlandırmak için başka ne yapmanız gerekiyorsa yapın. Kanepede yatarak enerjinizi boşa harcamayın!

11 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat edecek.İkili ilişkilerin ön planda olacağı önümüzdeki birkaç gün partnerinizle güç ve ego savaşına girmemeye özen göstermelisiniz. Ailenizden alacağınız haberler şaşırmanıza sebep olabilir. Partnerinizle evlilik üzerine konuşmalar yapabilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

11 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgiliniz ile birlikte evlenmeyi ve mutlu bir aile kurmayı planlıyorsunuz. Yaptığınız çalışmalardan dolayı, patronunuzu kendinize hayran bırakıyorsunuz. En sevdiğiniz arkadaşınız ile birlikte keyifli bir günün tadına varacaksınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizde yapıcı bir tavır içinde bulunarak, varmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Yalnızsanız konuşma becerisiyle sizi etkileyebilecek birisiyle yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzak durun. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>