Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aileni İkna Etmeye Çalışıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Romantik tarafınız bugünü ele geçirebilir. Şair ruhlusunuz, bu nedenle sözlerinizle birini baştan çıkarmaya çalışabilirsiniz. Bazı akılda kalıcı ifadeler kullanıp mübalağa sanatına başvurabilir ve bu kişiye oldukça etkileyebilirsiniz. Ya da sevgi dolu bir mesaj ya da tutkulu bir aşk mektubu yazabilirsiniz. Birine karşı olan hislerinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Bu kişi çoktan kalbinizi ele geçirmiş olabilir.

Eğer durumunuza bakmak için zaman ayırırsanız, bugün çok olumlu şeyler görebilirsiniz. Bir süre önce, hayatınızın bir heykelini yapmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları bir araya getirmiş gibiydiniz. İlk başta sahip olduğunuz tek şey bir kil yığınıydı ama sonra yeni bir yüz ortaya çıkmaya başladı. Bu yeni yüz yeni sizsiniz! Tek yapmanız gereken tüm detayları bitirmek - hatta en baştan başlamak. Şimdi yapabileceğinizi biliyorsunuz!

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

İnsanlardan gelen olumsuz enerjilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Göksel enerjiler birçok insanın yalnız, gergin ve güvensiz hissetmesine sebep olabilir. Başkalarının problemlerine kapılma olasılığına karşı koymalısın. İlgisiz de olma elbette; ama insanlara kötü hislerini sana yansıtmaları konusunda izin verme. Kötü zamanlardan geçen insanlara biraz alan tanımak belki de ihtiyaçları olan tek şeydir.Bugün kendinizden ziyade başka insanlara odaklanın. Elbette bu, ilgiyi onların üzerine çekip sizin fırsattan istifade yükselmeniz ve daha sonra tüm ilgiyi yine üzerinizde toplamanız anlamına gelmiyor. Sadece ilgi çekmemeye çalışın ki biri sizi kafası şişene kadar dinleyebilsin. Birinin ilgisini, onun söyleyeceklerini duymak istediğiniz için çekin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı hareket edebilir, koşturmaca ile geçen bir gün geçirebilirsiniz. Parça parça pek çokve konu zihninizde dönebilir. Takıntılı fikirlerden ve sabırsızlıktan uzak kalmalı, hızlı kararların pişmanlık getirebileceğini bilmelisiniz. Kaza ve dikkatsizliklere açık günlerdesiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin konusunda verdiğin kararlara ailen kuşku ile bakabilir. Onları ikna etmeden için rahat etmiyor. Ailene bağlısın. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan çok fazla tanımadığın bir arkadaşını yakından tanımak isteyebilirsin. Arkadaş grubun ile birlikte bir kış tatili planı gündeme gelebilir.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda oldukça hassas olabilirsiniz. Derin ve ayrıntılı düşünceleriniz hataları fark etmenize yardımcı olabilir. Ailenize karşı geçmiş konular yüzünden sert yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz. Geçmişi tekrar canlandırmak sizleri de ailenizi de oldukça yoracaktır.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu durum sizi duygusal yönden bağlayıcı olabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştığınız konular hakkında yeterince bilgi edindiğinizden emin olun. Kriz yaratma olasılığı olan konulara dikkatli yaklaşmanızda fayda var. Parasal konularla uğraşabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Su aralar aşk alanında özellikle uzun süreli birlikteliği olan Kova burçları birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmayı tercih edebilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta ortasında başlayacak Merkür retrosunun hemen öncesinde hedef ve planlarınızla ilgili konularda detayları gidermenin günü olabilir. Özellikle konuşmanız gereken otorite konumunda kişiler varsa görüşmelerinizi yapmanın zamanı olabilir.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı büyük değişikliklerin zamanı geldi, ama bariz olana gitmeyin. Her şeye hazırlıklı olun!

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Başak burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketive kariyer hayatınızda yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Önümüzdeki 3 haftalık dönemde kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar almamaya özen gösterin.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Size karşı hisleri olan insanlara bir şans vermeyi deneyebilirsiniz. Finansal konular yüzünden canınızı sıkmamaya çalışın, çünkü evren her şeyi dengelemenin bir yolunu bulacaktır. İnsanlara yardım etmekten büyük bir zevk alıyorsunuz.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>