Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün alışılmadık bir şekilde ilham bulabilirsiniz. Bazı ilginç fikirler birden bire ortaya çıkabilir. Birdenbire hikaye yazma, resim yapma ya da müzik yapma ile ilgili yaratıcı bir projede çalışma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu tutkuları şımartmak için zaman ayırmaya çalışın. Kendinizi sanatsal bir şekilde ifade ederken çok heyecanlı ve coşkun hissedebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı olarak görmeseniz bile, bugün hayal gücünüzü kullanın.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Sağlığınla ilgili artık daha aktif olmak isteyebilirsin. Tabi sana hazır ürünler tüketmek ve egzersizi boşlamak gayet güzel geliyor. Yoğun yaşam tarzın fiziksel ihtiyaçlarını sana unutturuyor olabilir. Fakat şu andan itibaren sağlığına daha fazla odaklanabilirsin. Besin değeri yüksek gıdalar ve vitaminler alabilirsin. Bir beslenme planı yap ve ona bağlı kal! Ayrıca düzenli olarak egzersiz de yapmaya çalış!İstikrarsız tavırlarınızın çevrenizdeki insanlara ne kadar zarar verdiğini fark etmiyor olabilirsiniz. Diğerleri sizin bakış açınızı anlamaya çalışıyor olabilir fakat bazen bilmece gibi konuşuyorsunuz. Diğerlerine emierler yağdırmadan önce bir durup kendi bakış açınızı gözden geçirin. İnanılmaz bir gücünüz var, bunu kullanarak nasıl daha iyi bir önder olabileceğinizi öğrenin ki elinizdeki kaynaklardan azami derecede faydalanabilesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle etrafınızda olan oyuncu kadrosunda bir değişiklik meydana gelebilir bugün. Belki her zamanki arkadaş ortamınıza birdenbire yeni ve farklı birisi katılacaktır. Yeni bir arkadaş ya da partner edinebilirsiniz. Bugün yeni bir yüzle tanıştırılmanız muhtemel. Yalnızca bugün aniden hayatınızın bir parçası olacak herhangi yeni bir kişiye açık olun, yeter.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün netlik ihtiyacınız artıyor olacak. Belirsiz durumları çözmek adına daha fazla çaba harcayıp kafa yorabilir, gizli durumları ortaya çıkarmakla, gizli durumları öğrenmekle ilgilenebilirsiniz. Anlık gerilimlerin etkisiyle pişman olacağınız tavırlar sergilememeye dikkat edin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar hızlı kararlara gebe olabilir. İlişkin yeni bittiyse üzüntü evren oldukça kısa sürecek gibi duruyor. Akşamüzeri katılacağın davette gözleri üzerinde hissedeceksin. Teknolojik cihazlara ait yaptığın harcamaların kontrolünü kaybetmen maddi açıdan belini bükebilir, hesaplarını kontrol etmeyi unutmamalısın!

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Depresyon, fark ettiğinizden çok daha fazla insan için gerçek bir meydan okumadır. Doğrudan harekete geçmezseniz, zorunda olduğunuzdan çok daha fazla acı çekebilirsiniz. Bu sizin de yaşadığınız bir şeyse, kabuğunuza saklanmayın. Bunda utanılacak bir şey yok - tıpkı grip gibi bir hastalık. İlaçlar hakkında doktorunuzla konuşun.Denemekten kaybedeceğiniz bir şey yoktur, eğer rahatlayabilirseniz kazanacağınız şeyler de vardır.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle sert kararlar almadan önce mutlaka sezgisel olarak da doğru şeyi yaptığınızdan emin olun. Hayat size güzel sürprizler getirebilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca kendinizi halsiz ve huzursuz hissedebilirsiniz. Bunu değiştirmek için çabalamazsanız canınız daha çok sıkılacak. Bu nedenle hemen harekete geçin!

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahative kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Kariyer plan ve stratejilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ancak, bugünlerde kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar almaktan kaçının. Merkür retrosunun etkisiylehayatınızda yaşanabilecek problemlere ve iletişim krizlerine karşı dikkatli olmalısınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer talepleri zorlaşıyor. Zihinsel ve fiziksel durumunuza dikkat edin. Ev hayatınız veya zihinsel durumunuz kötü ise, buperformansınıza da yansıyacaktır. Beslenmeğe, konfora ve rahatlığınıza dikkat edin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda dalgalanmalar olabilir. Düşüncelerinizle duygularınız arasında denge kurmaya çalışın. Üstlerinizin sizden beklentilerini boşa çıkarmayacak bir gün geçireceksiniz. Planlarınızın yavaş geliştiğini düşünebilirsiniz, yine de kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Düşüncelerinizi kabul ettirmek için de baskıcı davranışlardan uzak durun. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>