Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün cesur ve maceracı bir ruh hali içinde olabilirsiniz ve heyecan verici bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Sadece evde oturup maç izlemeyin. Çıkın ve bir arayış içinde olun. Kısa bir yolculuk için bir arkadaşınızı davet edin. Mesela sevgilinizi şehir gezisine çıkmak için şehre girmeye ikna edebilirsiniz. Bugün güçlü, ilham verici enerjiyle iletişim kurmak isteyeceksiniz, bu yüzden kıçınızı kaldırın!

İşinizde mükemmel olmalısınız. Kova, kariyerini ve yaşamını kontrol altına almaktan daha fazla bir şeyden hoşlanıyor olamaz! Bugün, bazı görevleri yerine getirirken ya da müşterileriniz ve meslektaşlarınızla konuşurken güçlü bir başarı hissine sahip olacaksınız. Bilgili ve güvenilir olduğunuzu kanıtlayacaksınız ve bu iyi bir şey. Gelecekte ilerlemenize yardımcı olacak güçlü birini etkileyebilirsiniz.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Birkaç farklı projeye bulaşabilirsin. Günün enerjisi seni meşgul yapacak! Zamanın kaç olduğuna dikkat etmelisin, yoksa önemli toplantıları kaçırabilirsin. Yoğun bir programın varsa, her bir şeyi tamamlamak için ekstra disiplin ve dikkate ihtiyacın olabilir. Eğer iptal edilebilecek veya ertelenebilecek bir taslak varsa, bunu yapmayı bir değerlendir.Bu aralar şanslı zamanların ve başkalarının kararsızlığını kendin için fırsata çevirebilirsin. Senin etrafından dönen küçük bir savaş yaşanabilir, fakat bunu benzer konular üzerinde farklı fikirler ileri sürülebileceğine dair bir hatırlatıcı olarak gör. Her zaman bir doğru bir de yanlış cevap vardır diye düşünmene gerek yok. Çoğunlukla, gerçek yanıt ilk hayal ettiğinden bütünüyle farklı çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla yapacağınız felsefi ya da ruhsal konuşmalar cevaptan çok soruları beraberinde getirebilir. Bu tarz konuşmalar inanılmaz olabilir ama siz bu şekilde önermelerin gerçekten tatmin edici olmadığı takdirde ortaya çıkmasını istemeyeceksiniz.Bu konular hakkında yazılmış kitaplar arkadaşlarınıza danışmaktan ve onların fikirlerini sormaktan daha çok yardımcı olabilir. Konuşma bittiğinde bir yürüyüşe çıkın, çünkü kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde iletişiminize özen gösterin ve ilişkilerinizde kazan-kazan durumları yaratmaya çalışın. İş birliği içinde olmak lehinize sonuçlar doğuracaktır. Dış koşullara göre hareket etmeniz gerekebilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatın renkleniyor. Bu süreçte, çevrenden gelen davetleri geri çevirmek istemeyecek ve her türlü organizasyona katılmak isteyeceksin. İletişim gezegeni Merkür’ün geri hareketi bugün sona eriyor. Eğer ilişkin yoksa, aşk dolu bakışlara kayıtsız kalamayabilirsin. Kullandığın güvenlik sistemi ile ilgili problem yaşayabilirsin. Ödemelerini unutmamaya özen göstereceksin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konular ve sansasyonel olaylarla yüzleşme yaşayabilir ve yaşadığınız şok etki gün boyu devam edebilir. Sakin davranışlar sergileyerek olayları açığa kavuşturmak için tam zamanı. Şimdi taşları istediğiniz gibi oynayabilir ve oyunu siz kazanabilirsiniz. Size iyi gelebilecek bir ilişkiyi başlatmak üzere olabilirsiniz. Aşkınızı özgürce yaşayın.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda bereketinizin arttığı bir günde olacağınız için elinizi attığınız işler ve bir takım kariyer planları kolaylıkla büyüyerek gelişebilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yerinde duramayan bir köpek yavrusunu gezdirmeye çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meraklı yavru araba çarpması, tasma dolanması gibi tehlikelerin bilincinde olmadığı için bir o kadar da pervasız. Bu köpeğe dışarı çıkıp tek başına keşiflerde bulunması için biraz özgürlük tanırken aynı zamanda da ona bazı şeyler öğretmek gibi büyük bir sorumluluğunuz var. Disiplini ve eğlenceyi dengeleyerek insanların saygısını kazanın.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan ve hayatınızdaki insanlardan ne beklediğinizi çözemez bir halde olabilirsiniz. Farklı sorunlar için sürekli aynı yollarla çözüm bulmaya çalışmaktan çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkıp, sizi ileriye götürmeyen şeylerden uzaklaştıkça kendinizi buluyor ve mutlu olmanın yollarını öğreniyorsunuz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan çok farklı yerlerde olduğunuz için, sizi tenkit edenlerin sayısı bir hayli fazla. Bugün özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içindesiniz ve durum değerlendirmesi yapacaksınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi biraz olsun rahatsız hissedebilirsiniz. Dayanma gücünüzdeki düşüş, istenmeyen adımlar atmanıza neden olabilir. Sizi rahatsız eden koşullardan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Gündeminizin de sürekli olarak değişiklik gösterme ihtimali var.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız mutlu gidiyor. Ancak aynı anda birçok işle uğraştığınız için sevdiğiniz kişiyi ihmal etmemeye dikkat edin. Üzerinizdekistresi yüzünden kırıcı ve suçlayıcı bir yaklaşım içinde, karşınızdaki insanı üzebilirsiniz. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları,yaşamınızı da karartıyor. İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 50" R
Ay
Aslan
22° 08' 47" R
Merkür
Koç
29° 25' 22"
Venüs
Boğa
19° 24' 37"
Mars
Koç
11° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 45' 50"
Uranüs
Boğa
23° 12' 42"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 05"
Lilith
Başak
24° 59' 45"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>