Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Zihnindekileri Netleştiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Fiziksel aktivilerde enerjinizi atmak için iyi bir gün. Eğer antrenman yapmak isterseniz, bugün kendinize meydan okuyabilir ve dayanıklılığınızı daha zorlu bir rutinde test edebilirsiniz. Doğayı seviyorsanız, kırlarda uzun bir yürüyüş ya da daha atletik bir yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz. Vücudunuza, ayaklarınıza ve Tabiat Ana ile olan ilişkinize odaklanmak için biraz zaman ayırırsanız daha huzurlu hissedeceksiniz.

Bugün finansal hayatınız için şaşırtıcı bir gün olabilir. Büyük bir yatırımınız hakkında iyi haberler alabilirsiniz. Ya da birileri eski bir borcu size geri ödeyebilir. İşyerinizde yaklaşmakta olan bir yükselme veya terfi hakkında haber alabilirsiniz. Genel olarak, para konusunda olumlu bir şeyler yaşayacak olmalısınız. Finansal refah Bay Kova 'in hedef listesinin başında olduğundan, oldukça mutlu olmalısınız!

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Bir şeyleri sonlandırmaya karar vermiş olabilirsin. Hayatındaki şeylerin daha iyi ilerlemesi için çaba sarfediyorsun. Eğer bir süredir bir arkadaşlıktan zarar gördüğüne inanıyorsan, bu kişiden uzaklaşma kararı alabilirsin. Çevreni pozitif insanlarla çevrelemelisin. Ya da eski bir romantik meseleden kurtulabilirsin. Belki de bu kişiyle arkadaş kalmanın zor olduğuna inanıyorsun. Kendine karşı dürüst ol ve sağlıklı kararlar al.Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Finansal durumunuza göz atmak için ideal bir gün bu yüzden banka ekstrelerini inceleyebilir banka ile uzun görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçten pişman olmayacaksınız, çünkü daha sonra büyük hatalar yapmanıza engel olabilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burç değiştiriyor. Üstüne düşünmemek adına kendini çok zorladığın bir hafta sonunu geride bıraktın. Yeni bir haftaya başlarken canın halen bazı durumlara sıkkın olabilir. Geride bıraktığımız günlerde uzlaşmakta zorluk yaşadığın insanlarla bir orta yol bulabilirsin. Nasıl mı? Sadece bir telefon yeterli? Eğer kafanda hala ?acaba?lar varsa, net bir karar alıp harekete geçmek için yarını beklemeni öneririm.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün birbaşvurusu yaptıysanız veya işinizle ilgili önemli bir talepte bulunduysanız olumlu bir cevap alabilir ve nihayetinde istediğiniz sonuca kavuşabilirsiniz. Ailenizin ve partnerinizin desteğiyle sizin için zor gözüken bir işten başarı ile çıkabilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaş gruplarınızla ilgili gelişmeler planlarınızı değiştirebilir. Yeni yolculuklar organize edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, geleceğiniz için yeni ümitler doğmasına neden olabilir. İşle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Endişelenmeyin, bu konuda başkalarından destek alabileceksiniz. Akşam saatlerinde hatalar çoğalabilir, dikkatli olun.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Kova'lar evliliklerini iyileştirebilir ve eşleri ile problemlerini çözebilir, bekar olan Kova'lar ise niyetlerindeki kişi ile sosyal ortamlarda tanışabilirler.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş bugün burç değiştiriyor ve burcunuza ilerliyor. Yaklaşık bir aylık önümüzdeki dönem boyunca ışığınızla, pırıltınızla en dikkat çekici burç olmaya hazırlanın. Yaratıcılığınızı, kişiliğinizin renkli, canlı, parlak yönlerini ortaya koyabilir, özgüveniniz ve cazibenizle tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük anlaşmazlıklar yaşadığınız biriyle bugün uzlaşmak için masaya oturmalısınız. Yetişkin olduğunuzu hatırlayın ve buna göre davranın. İnatlaşmanın bir anlamı yok.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in burcunuza girişi ile hareketli bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bireysel istek ve arzularınız ön planda olacak.Ay'ın Yay burcunda seyahat edeceği bugün sosyalleşebilir, kalabalıklara karışabilirsiniz. Sizin için yeni hayaller kurma zamanı.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün burcunuza ilerlemesiyle birlikte kendinize daha odaklı olacağınız bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde kendinizi daha çok gösterebilir, ışığınızla parlayabilir, hayallerinizi, isteklerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sonunda maddi anlamda ciddi bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Maddi konulara duygusal bir yaklaşım belirlediğiniz ve parayı sadece bir araç olarak gördüğünüz için istediğiniz noktaya gelemiyorsunuz. Ancak evren bugün size yardım edecek. Kariyer hayatınızda şansınıza güvenin.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; Güneşin burcuna geçmesiyle birlikte, bireyselliğin ön plana çıkarken, idealist yapın, ileri görüşlülüğün ve duruşunla fark yaratabilirsin. Şu sıralar aldığın her türlü sorumluluk geleceğin kapılarını açacak bir anahtar olabilir. Sezgisel yeteneğini ortak çalışmalarında göstermek isteyebilirsin.

20 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 27" R
Ay
Oğlak
03° 51' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 18"
Venüs
Koç
29° 01' 56"
Mars
Balık
28° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 06"
Satürn
Balık
16° 26' 00"
Uranüs
Boğa
22° 15' 22"
Neptün
Balık
28° 51' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 06"
Lilith
Başak
23° 09' 38"
True Node
Koç
15° 24' 52"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>