Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde nostaljik duygusallıklarınız ve bu duygusallıkların talep edeceği görüşme istekleriniz olabilir. Aşk hayatınızın dengelerine bu sıralar dikkat etmeniz gerekiyor.

Uygulamaya koyduğunuz düzenlemeler, bugünlerde arzuladığınız doğrultuda gitmeyebilir. Birtakım fikir değişiklikleri, kafanızdaki temel konularda sapmalara yol açmayacak.

Önsezilerine önem verdiğiniz bazı kişiler, bugünlerde sizin için tehlikeli olabilir. Para konularındaki girişimlerin önsezilerden daha fazlasını gerektirdiğini göz önüne almanız gerekiyor.

İş, duygusallık ve sosyallik arası etkilenişimler, yaşamınızda belli bir dağınıklığı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bazı gönül bağlarınızla ilgili alacağınız duyumlar, onlarla acele ve biraz sitemli görüşmeler yapmanızı gerektirecek. Kendinizi sakınmaya çalıştığınız bir gelişme, istekle, yeniden ilgilenmenize neden olacak bir ivme gösterebilir. Hayatınızın dağınık yaşadığınız yanları, belli bir toparlanmaya ihtiyaç duyuyor. Bu yanınızla sandığınız kadar hoşgörü almıyorsunuz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:13 Ay-Mars görünüm etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. Sizi hem toplumsal hayatta hem de özel yaşamınızda destekleyici bu enerji sayesinde her işi başarıyla halledersiniz. Sosyallik, yeni kararlar, start vermek için sabah saatleri gayet uygundur. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü, ifade gücümüzün işaretçisidir. Sohbet etmeyi veya gönlümüzce hareket etmeyi sağlayan bu enerji, moralimizi yükseltir. Saat 17:38 Ay-Uranüs görünümü, hızlı bir şekilde işlerinizi yoluna koymanızı sağlayıcıdır. Ayrıca yeni arkadaşlıklar kurabilmenizde, işlerinizi ve girişimlerinizi hızlı bir biçimde ortaya koymanızda oldukça etkili. Saat 19:49 Ay-Jüpiter görünümü, sosyal çevrenizin bilgili, kültürlü ve elit kişilerden oluştuğunu ve sizin böyle insanlarla olmaktan hoşlandığınızı işaret ediyor. Deneyimlere açıksınız ve öğrenmek, tecrübe etmek sizin için gayet önemli. Yeteneklerinizi bir arkadaş grubunda, bir ortamda veya akademik anlamda ifade etmekten zevk alırsınız. Nazik, arkadaş canlısı ve hoşgörülü yaklaşımınızla sizi çok severler. Şu aralar dostlarla muhabbet ve bir yerlere gitmek, değişik bir şeyler yapmaktan mutlu olursunuz. Saat 20:56 Ay-Chiron görünümü, alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurgularken, birçok şeyden mahrum yaşadığınızı, yeterince özgür olamadığınızı düşünmenize de yol açar. Bu sizin gibi biri için bir hayli rahatsız edicidir. Yeni haftamız sizin için hayırlı gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle ilgili meselelere ağırlık verebilirsin. Kendi fikirlerini kabul ettirmek, düşündüğün kadar kolay olmayabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü iletişimci kimliğinizle ön planda olacağınız önemli bir gün. İş birliklerine ve ortaklıklara olan yatkınlığınız bugün göz doldurabilir. Dedikodulara karşı dikkatli olmakta fayda var!

20 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün değiştirmek durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşmanız sizi daha cazibeli kılıyor. Bu arada kendinize güven duyarak adımlarınızı sağlam atmaya başladınız. İşleriniz yoğunlaşıyor.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü iletişimci kimliğinizle ön planda olacağınız önemli bir gün. İş birliklerine ve ortaklıklara olan yatkınlığınız bugün göz doldurabilir. Dedikodulara karşı dikkatli olmakta fayda var!

20 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi ortaya koymadan önce durumu dikkatle araştırın. Farklı beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Ancak, geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstereceksiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınız evinize gelebilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yepyeni ortaklıklar kurarak veya yakın çevrenizdekilerle işbirliğine girerek önemli yol katedebilirsiniz. Birey olarak tek çabalamaktan vazgeçin ve bırakın insanlar da yükünüzün bir kısmını sırtlayıp size destek olsun. Buna ihtiyacınız var...

20 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 41" R
Ay
Oğlak
24° 08' 04"
Merkür
Koç
16° 51' 45"
Venüs
Boğa
00° 53' 51"
Mars
Balık
29° 39' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 16"
Satürn
Balık
16° 34' 06"
Uranüs
Boğa
22° 20' 33"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 15"
Lilith
Başak
23° 19' 43"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>