Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 08:01 Ay-Neptün görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Saat 17:18 Ay-Merkür görünümü, yenilikçi düşünmenin, farklı fikirlerinizi dışarıya yansıtmanın işaretçisidir. Ancak, bazı kişiler sizi anlamakta zorlanabilirler. Sağduyulu davranmanızda yarar var. Saat 22:38-18 Şubat saat 21:52 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu uzun süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Günümüz güzel gelişmelerle şenlensin. Canı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksin. Kararsız tutumlarından çevrendekilerin şikayetçi olduğunu fark edebilirsin.

17 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili girişimlerinizin planlarını yapabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde planlarınızın istediğiniz gibi gitmemesi sizi agresifleştirebilir. Bir dostunuzdan alacağınız aşk itirafı gününüzü heyecanlandırabilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi yeniden harekete geçirmek isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular olabilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

17 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinize odaklanabilirsiniz. Göz önünde olacak ve işleriniz için koşturacaksınız. Hâlâ kafanızda halledemediğiniz sorunlar olabilir, biraz daha sabırlı olursanız hepsi teker teker çözülecek.

17 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Özellikle göremediğiniz detaylar üzerinde kafa patlatmak ve yeni geliştireceğiniz projelerde üstlerinize daha talep edici olmayı planladığınız bir yapıda olabilirsiniz.İhtiyacınız olan veri ve olanakları toparlayabilecek kararlılığa sahip olacaksınız. Günün akşam saatleri ise mutlaka arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmelisiniz. Hattaarkadaşlarınız veya çalışanlarınızla birlikte keyifli etkinlikler yapmanız insanların arasındaki yardımlaşma ve iyi niyeti destekler nitelikte olacaktır.

17 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

17 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 31" R
Ay
Başak
10° 25' 33"
Merkür
Koç
17° 29' 40"
Venüs
Koç
17° 39' 47"
Mars
Balık
21° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 26"
Satürn
Balık
15° 33' 45"
Uranüs
Boğa
21° 44' 26"
Neptün
Balık
28° 33' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 11"
Lilith
Başak
22° 08' 15"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>