Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öğreniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 60%

Genel anlamda, bugün sizin için her yönden şanslı bir gün olacak: aşk, kariyer, para ve sağlık. Seyahate çıkma planlarınız nihayet gerçekleşebilir ve bir sağlık sorunu için uzun zamandır beklenen çözüme ulaşılabilir. Geleceğiniz konusunda çok hevesli ve iyimser hissediyorsunuz ve normalde aldığınızdan biraz daha fazla risk alacak kadar cesaretli olabilirsiniz. Finansal anlamda ise, altına para yatırın, ne olacağı belli olmaz!

Genellikle bağımsız olarak çalışmayı tercih etseniz bile, biriyle işbirliği yapmaya karar verebilirsiniz. Bir partnerin size yardımcı olacağı konusuna her zaman güvenmiyorsunuz. Ama bugün takım kurma olasılığına daha açık olmalısınız. Bir projeyi iki bölüme ayırabilirsiniz. Ortağınıza, sivrileceği bazı görevler verin. Bu arada, siz de en iyi yaptığınız şeylere odaklanabilirsiniz. Bu ittifakı oluşturmak mükemmel bir kimya yaratabilir.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Şu anda heves ve bekleti içinde olabilirsin. Günün enerjisi seni yeni şeyler denemeye itebilir. Taze bir başlangıca, yeni konseptler ve fikirler benimsemeye hazırsın. Açık fikirli olmaya çalış çünkü karşına aydınlatıcı şeyler çıkabilir. Enerjini çok daha pozitif bir yöne kaydırmaya hazırsın, öyleyse değişime hazır ol!Bugün aklınıza ebeveynlikle ilgili sorunlar takılabilir. Şu an olmayabilirsiniz fakat ileride anne-baba olmak üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Kendi babanızı ve sizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa, siz neyi farklı yapardınız? Ya da onun izinden nasıl giderdiniz? Bugün, sizi bunları düşünmeye teşvik edecek çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve sorumluluklar, kariyeriniz ana gündeminizi oluşturuyor. Mesleğiniz ve kariyerinizle ilgili kaygı ve karamsarlık tuzağına düşmemeye gayret etmeli, tevekkülü çalıştırmalısınız. Kendi fikirlerinize güvenerek hareket edin. Yaşamda başarılarınızı göz ardı edip eksikliklere takılı kalmayın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerini yeniden değerlendirip kendi içinde bir karar almaya çalışıyorsun. İşlerini düzene sokmak için yeni düzenlemeler yapmak istiyorsun. Öğretici günlerden geçiyorsun, fevri kararları bir kenara bırakıp enine boyuna düşünmen gereken durumların arasında kalabilirsin. Stil değişikliği için yeni fikirler bakıyorsun.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz ilişkinizi devam ettirmeme kararı almak istiyor olabilir. Duygusal kararsızlığınız yüzünüzden okunuyor. Son noktaya kadar beklemek belki sizleri yorabilir yalnız partnerinizin de duygularını önemsemelisiniz. Bir kalbi incitmek en son isteyeceğiniz bir davranış olmuştur.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili bilemediğiniz olaylar yorucu hale gelebilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde arkadaşlıklarınız ön plana çıkacak. Kariyerde,ortamında beklenmedik gelişmeler zorlayabilir.ü

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek olamayacak kadar iyi görünen biri muhtemelen öyledir. Ancak, uyarı işaretleri ve kırmızı bayraklar dalgalanıyorsa ve bunu görmezden geliyorsanız, bir şeyler ters gidiyor demektir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati kendinizi içe dönük hissetmenize sebep oluyor.Kendinizle ve iç dünyanızla ilgilenmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi daha iyi tanımak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Gizli kalmış konulara ilginiz artacaktır, spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin gizli düşmanlıklarını fark edebilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki huzursuz günlerin sonuna geldiniz ve kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte güzel bir yemeğe çıkacaksınız. Hayat, bugün sizin için sevgi ve heyecan dolu olacak.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız bir problem var. Huzursuzluk ve münakaşalara karşı saldırılara geçmeyip akılcı yolu seçin. Kopacak fırtınanın önceden farkına varmaya gayret etmelisiniz. İş yaptığınız kişilere verdiğiniz vaatleri yerine getirmiyorsunuz, üstesinden gelemeyeceğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Bu nedenle cesaretsizlik, esnekliği kaybetme, değişikliklere uyum sağlayamama gibi durumlarla karşı karşıya kalmanız mümkün. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 55" R
Ay
Balık
29° 35' 21"
Merkür
Koç
19° 19' 34"
Venüs
Boğa
06° 35' 42"
Mars
Koç
03° 13' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 12"
Satürn
Balık
16° 57' 52"
Uranüs
Boğa
22° 36' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 44"
Lilith
Başak
23° 50' 29"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>