Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ani Davranışlardan Uzaksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bir arkadaşınız ya da sevgilinizden beklenmeyen bir mektup, ziyaret ya da telefon görüşmesiyle heyecan verici haberler alabilir ve bu kişi ile bir araya gelip bunu kutlamaya karar verebilirsiniz. Tahmin edemediğiniz bir kaynaktan iyi bir para geliyor ama bu konuda merak etmekle zaman harcamayın. Akışına bırakın ve keyfini çıkarın çünkü gelecekte sizi başarılar bekliyor olabilir. Günün sonunda, kendinize bu sabahkilerden tamamen farklı hedefler belirlediğinize tanık olabilirsiniz.

Bugün, bir şey hakkında bir grup tartışmasının ortasında kalabilirsiniz. İş yerinde, ekibinizle bir şeyler konuşmak için iyi bir gün olabilir. Belki de tüm yapmanız gereken bir proje üzerinde işbirliği yapabilirsiniz. Bugün grup lideri olarak hareket etmekten ve arkadaşlarınıza uygun görevleri atamaktan korkmayın. Doğuştan emir vermekte iyisiniz ve bugün birliklerinizi savaşa gönderebilirsiniz!

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Senin için harika bir gün! Genel olarak iyi hissedeceksin. Artık bunun zamanı gelmişti!İnişli çıkış duyguların, adeta okyanus gelgitleri gibi ikide bir değişiyor. Zaten burçlar arasında en hassas olanısın ve sonuç olarak çevrendeki enerjilerden en çok etkilenen oluyorsun. İyi olan ise şu ki; bugünün enerjisi tam sana göre! Sonuna kadar tadını çıkar!Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendini çok zorladığın bir hafta sonunu geride bıraktın. Yeni haftada canın halen bazı durumlara sıkkın olabilir.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Hareketin hayatından eksik olmayacağı bir gün? Pratikliğin sayesinde yakın çevrende de aranılan bir kişi olabilirsin. Dikkat etmen gereken konu ise konuşma tarzın. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Bugün yeni tanışacağın kişinin konuşmalarının etkisinde kalabilirsin. Belki de kafandaki soruları sen bile dillendiremezken başka birinden duymak senin için şaşırtıcı olacaktır.

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yerleşimlerinizle ilgili konularda büyük bir değişim ve dönüşüm zamanı sizi bekliyor. Ailenizle beraber yeni kararların verileceği bugünde sizin fikirlerinizin kabul görmesini isteyecek ve onlardan destek olmasını bekleyeceksiniz. 

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte fikir alışverişi yamak size keyif verecektir. İş hayatınızla ilgili aldığınız destekler işinize yarayabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde mesleki konularla ilgili tamamlanma yaşayabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü hissedeceğiniz ve etrafınızdakilerle de uyum içerisinde olacağınız bir gündesiniz. Duygusal ilişkilerde ise partnerinize üstünlük kurmaya çalışmamalısınız.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınızdaki kişinin egosundan rahatsız olmaya başladığınız anda o insan sizin için tamamen bitiyor. Karşınızda ağzıyla kuş tutsa dahi sizin için bir anlam ifade etmiyor. Daha alçakgönüllü insanlarla arkadaşlık kurmaya çalışmalısınız.

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugün burç değiştiriyor ve burcunuza ilerliyor. Yaklaşık bir aylık önümüzdeki dönem boyunca ışığınızla, pırıltınızla en dikkat çekici burç olmaya hazırlanın. Yaratıcılığınızı, kişiliğinizin renkli, canlı, parlak yönlerini ortaya koyabilir, özgüveniniz ve cazibenizle tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün konusu işiniz olacaktır. Ortaklarınızla iletişiminizi artırabilir, bazı maddi konularda görüşmeler yapabilirsiniz. Detaylara dikkat etmelisiniz. İnsanlar sizden göreviniz dışında işler bekleyebilirler, beklentileri karşılamak için neye söz verdiğinize dikkat etmelisiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğum günlerinizi kutlamaya başladık. Artık evren bütün ışıklarını üstünüze yakıyor. Güzel gözükmeye, yeteneklerinize zaman harcamaya ve bu dönemi olabilecek en iyi şekilde geçirmeye çalışın. Unutmayın ki içinde bulunduğunuz dönemlerdeki tüm aksiyonlarınız, bir yılınızın potansiyelini belirleyecek.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün arkadaşlarınla ya da içinde bulunduğun sosyal gruplarla zaman geçirmek isteyebilirsin. Onlarla görüş ve düşüncelerini paylaşmak isteyebilir, ortak fikirler geliştirebilirsin. Geleceğe dair hedef ve ideallerini geliştirmek için atacağın adımlarda kararsızlık yaşayabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 47"
Ay
Kova
17° 37' 10"
Merkür
Koç
17° 35' 52"
Venüs
Boğa
02° 59' 37"
Mars
Koç
00° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 07"
Satürn
Balık
16° 43' 00"
Uranüs
Boğa
22° 26' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 59"
Lilith
Başak
23° 31' 02"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>