Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özgür Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konularında son zamanlarda şanssız olduğunu düşünüyorsan bugün bu konuda değişimler olabilir. Yeni bir sohbet güzel bir flörte dönüşebilir, sana ilgi gösteren birinin varlığı daha fazla dikkatini çekebilir.

Bugün kısa bir toplantı sizi uyarabilir. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor.

İş ve maddiyat ile alakalı olarak yeni gelişmelerden önce halihazırda elinde olan şeylere odaklanman gerekebilir. Hem kazançta hem dekonularında var olana odaklanman en iyisi. Yarım kalan işleri bitirip bunların sonucunu almak daha iyi olabilir.

Bugün, günlük rutinini planlarken daha özenli davranman olası. O yüzden bugün alacağın kararlar daha uzun vadeli olabilir. Eğer bir diyete başlamak istiyorsan tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlı davranışlar seni rahatlatacak bugün. Zira ne yapacağını bilerek güne odaklanışın boşa gitmeyecek. Neyi ne zaman yapacağını bilmek bile içini rahatlatabilir, kaygıları azaltabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün erken saatlerinde ev işlerinizi aradan çıkarın çünkü daha sonra eğlenmek için fırsatlar olacak ve onları kaçırmak istemeyeceksiniz. Küçük günlük işlerin tamamlanması beklediğinizden daha uzun sürebilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi hayatınla ilgili daha özgür kararlar almak istiyorsun. Ama duygusal olarak sıkı sıkıya bağlı olduğun kişiler, davranışlarını eleştirebilir. Karşındaki kişileri daha iyi anlamak için empati kurmanın önemini artık daha iyi anlıyorsun. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinin sosyal medya kullanımı aranızda tartışmalara yol açabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kendinize ve meditasyon, ibadet gibi aktivitelere ayırabilirsiniz. Hafta ortasında kendinize bir mola açmak, haftayı daha iyi tamamlamanıza yardımcı olabilir. Bu dinlenme hali yakınlarınızla olan iletişiminizi iyileştirecek fırsatlar da verebilir. Sakinleşiyor ve sadece yapıcı tepkiler vermeyi öğreniyorsunuz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz son derece hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kolayca risk alabilirsiniz. Ticari konularda daha girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı tartışmalar olabilir. Aldığınız sorumluluklarınız için alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu anki mahallenizden taşınma olasılığı daha önce aklınızın bir köşesinden geçmiş olabilir, ancak bugün yaşanacak olaylar sonucunda kesin bir karara varabilirsiniz. Belki iyi komşularınızın çoğu taşınmıştır ya da talih kuşu daha güzel bir yere taşınmanızı mümkün kılmıştır. Harekete geçmeden önce düşünülmesi ve kararlaştırılması gereken çok şey var, ancak istediğiniz gerçekten buysa, sizi kimse tutamaz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni keşfettiğiniz bir grup insanla buluşmayı isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hep merkezde olmayı seven biri olarak, kendinizi yine ışıkların altındaki bir sanatçı gibi takdim etmeniz muhtemel. Ancak yine de gösteriş budalası olarak anılmaktan kaçınsanız iyi ederseniz. Yeni tanıştığınız bir grupta biraz geride durmanız muhtemelen daha iyi bir seçim olur. İnanın, onlar sizin liderlik vasfınızın çok geçmeden farkına varacak. Ondan sonrası size ait, tüm grubu büyülemenin vakti gelmiş demektir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda aşırıya kaçıyor olsalar bile, insanlar iyi niyetlidir. Gergin ruh hali iyilikleri görmeyi zorlaştırsa da bugün olaylara farklı bir taraftan bakmak için bir çaba göstermeyi denemelisiniz. İnsanlar dikkatinizi çekmek için yanlış yöntemler seçerse, cevap verip vermemek size kalmış. Bununla birlikte, kendi yollarına gitmelerine izin vermek, savaşmaktan daha kolay olabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her şey, güçten yana olacak. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda bazı gecikmeler sizi rahatsız edebilir. Yaşantınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Sosyal statünüz için gerekli olan şartları sağlamalı ve beklemeyi bilmelisiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün seyahatlerde dikkatli olmalısınız, kazalara açıksınız. Ayrıca iletişimde tartışmalar çok yaşanabilir ve bazı sözler sizi üzebilir. Ama her şeye rağmen hayattan ders alarak yolunuza devam edeceksiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup ta, sürekli her şeyden şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemeyişinizde haklı olabilirsiniz. Kapasiteniz geniş ve yeteneklerinizi sergilemekte yetersiz kaldığınız zaman huysuzlaşıyorsunuz.

22 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 56" R
Ay
Aslan
09° 06' 38" R
Merkür
Koç
28° 08' 29"
Venüs
Boğa
18° 05' 40"
Mars
Koç
10° 22' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 09"
Satürn
Balık
17° 41' 17"
Uranüs
Boğa
23° 08' 58"
Neptün
Balık
29° 17' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 46"
Lilith
Başak
24° 52' 39"
True Node
Koç
14° 53' 41"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>