Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İçsel Olarak Kendini Değerlendirebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün, ailenizin sizin için özellikle önemli olduğu bir gün olabilir. #SignName# erkeklerinin büyük kalpleri vardır ve siz de istisna değilsiniz. Sevdiklerinizin kalbinizde özel bir yeri var, şu anda da onların desteklerine ve varlıklarına ihtiyacınız olabilir. İçinde bulunduğunuz stres hakkında birileriyle konuşmaya karar verebilirsiniz. Konfor ve besleyici olma konusunda bu kişiye güvenin ve yakında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

İyimserlik ve öngörü, hayatınızın sorumluluğunu üstlenip yeni fırsatlar aradığınız için bugünün anahtar kelimeleri olacak. Başkalarıyla konuşma, hem kişisel hem de kariyer açısından muhtemel genişlemeye yönelik fikirleri ortaya çıkarıyor ve bir takım mektuplar almanız veya telefon görüşmeleri yapmanız olası. Belki başka bir şehre taşınmayı bile düşünebilirsiniz. Acele etmemeye dikkat edin. Dikkatli bir şekilde planlarsanız, her şey istediğiniz yönde gidecek.

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.Bugün kendinizi ara sıra beyninizde vuku bulan puslu düşüncelere uyanmış hissedebilirsiniz. Duygusal olarak bazı durumlar hakkında karar almakta güçlük çekebilirsiniz. Önünüzde bir sürü seçenek var ve siz hepsine sahip olmak isteyebilirsiniz. İyi haber şu ki, akşama doğru kafanızı çok daha temizlenmiş ve stabil hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde karmaşık hale gelebilir. Aslında her şey basittir ve dümdüz akıp gider; bu da doğru yolda olduğunuza dair bir işarettir. Unutmayın ki yolunuz şu an biraz eğri büğrü görünse de takıntı haline getirilecek bir durum yok. Siz yaygara koparmayı gerektirmeyecek şeylere aşırı tepki verdikçe işleri kendiniz için daha da zorlaştırıyorsunuz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş Aslan burcuna geçiyor. Bu transit ile bir ay boyunca ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde öne çıkacak. Taşınma, düzen değişikliği, ilişkilerin enerjisinde ve dengesinde ciddi değişimler söz konusu olabilir. Krizli ilişkilerde iyileşme yaşanabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki hayatında karşılaştığın sorunlarını çözmek için daha cesaretli davranmalısın. Sevgilin şu sıralar bu konuda sana karşı sitemkâr olabilir. İçsel olarak durumu değerlendirebilirsin. Evinde dekorasyon anlamında değişiklik yapmak istiyorsun. Ev dizaynlarını içeren sitelerde gezinebilirsin. Bu konuda çevrendeki her türlü düşünceye karşı açıksın.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski bir arkadaşınızdan yeni bir haber gelebilir ve duygusal olarak kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Artık önünüze bakmalı ve geçmişi geride bırakmalısınız. Bugün geçmişle gelecek arasında bir köşede kendinizi sıkıştırmamalısınız. Bugün ikili ilişkiler konusunda gereğinden fazla fedakarlık yaparak gücünüzün üstünde performans sergileyebilirsiniz. Kendinizi gereğinden fazla yormamalısınız.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinize ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınızda artış yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönleneceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde parasal konular gündeme gelebilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşantınız hususunda kırıldığınız noktaları dile getirmekte sessiz kalabilirsiniz. Sessiz kalırken karşı tarafın sizi anlamasını beklememeniz gerekmekte.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizinle çok benzer fikirlere sahip olan biriyle iletişim kurma fırsatı yakalayacaksınız. Konuşmayı yönlendirecek kişi sizsiniz, hayallerinizden detaylıca bahsetmenizde hiçbir sakınca yok.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcuna girişi ile ilişkileriniz ve ortaklıklarınız önem kazanıyor.Önümüzdeki bir aylık dönemi sözlenmek, nişanlanmak veya evlenmek için değerlendirebilirsiniz. Yeni bir ilişki veyaortaklığı konusu gündeme gelebilir. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugünü imzalı işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye bir türlü açılamadığınız için sürekli aklınızda imkansız aşk senaryoları kuruyorsunuz. Vücudunuza yeterince B vitamini ve demir içerikli besinler aldığınızdan emin olun.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız. Olaylara kibar ve temkinli yaklaşarak, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarıyorsunuz. Bugün,yaşantınızda engeller söz konusu olabilir. Karşı tarafın bencilce egolarını kolay bir şekilde bertaraf edebilecek bir taktik geliştirmelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 14' 37" R
Ay
Yengeç
04° 20' 45" R
Merkür
Koç
25° 07' 16"
Venüs
Boğa
14° 45' 10"
Mars
Koç
08° 18' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 34' 43"
Satürn
Balık
17° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 59' 30"
Neptün
Balık
29° 13' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
21° 16' 14"
Lilith
Başak
24° 34' 34"
True Node
Koç
15° 04' 24"
Son Güncelleme : 11/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>