Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çözüm Arıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 10%

Sevdiklerinize bazı yaratıcı fikirler vermekten keyif alabilir bunun yanı sıra, ailenizi ziyaret ederek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşın ve fikirlerinizi tartışın. Aklınızda bir icat veya yeni birkonusunda bir fikir olabilir veya evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikleri hayal edebilirsiniz.

Toprak Ana ile bağlantı kurmanız gerekebilir. Son zamanlarda, kendinizi daha az konsanstre hissediyorsunuz. Aklınızın vücudunuzdan dışarıya bir yere sürüklendiğini hissedebilirsiniz. Çalışmanız çoğunlukla çeşitliliği varsa ve bilgisayarınızda çok fazla zaman geçiriyorsanız, vücudunuzla bağlantı kopma hissi yaşayabilirsiniz. Bir parkta uzun bir yürüyüşe çıkmak ya da okyanus kıyısında veya başka bir su birikintisinin kenarında oturmak iyi bir seçenek olacak.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Bir gün gelecek ve şu anki gibi hızlı olamayacaksın ve bedenin de şimdiki kadar sağlıklı olmayacak. Hayatın boyunca gurur duyabileceğin tek şey söylediğin sözler olacaktır. Verdiğin fakat henüz gerçekleştiremediğin sözleri düşünmek için biraz vakit ayır. İnsanlara sözünün eri olduğunu göster; böylece saygılarını kazanmış olursun.Bugün insanların başının etini yiyebilirsiniz fakat bu tamamen doğal bir durum. Söyleyecek çok fazla şeyiniz varsa neden içinizde tutasınız ki? Yüksek ihtimalle, çok çabalamadan istediğinizi elde edeceksiniz. Keyfinize bakın ve hak ettiğiniz şekilde, kendinizi bir kraliçe gibi şımartın. Kendinize saygı duyarsanız diğer insanlar da size saygı duyacaktır. Sırtınızı dikleştirin ve kendinizle gurur duyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri ve etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İç huzurunuzu bozan, enerjinizi düşüren konu ve ortamlardan uzak kalmak; stresin içinde kalmamak daha sağlıklı olacaktır. Mecburiyetler, görevler ve sorumluluklar gündeminizde olabilir. İçe dönmek, kendinizi dinlemek iyi gelebilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapıyorsan, alım-satım işleri ile ilgili imza atabilirsin. Ailenin var olan sorunlarına kalıcı çözümler arıyorsun. Ortak noktada buluşmayı başaracaksınız. Beklemediğin bir araba arızası keyfini kaçırırken, maddi olarak biraz sıkabilir. Bütçe hesaplamalarını iyi yapman gereken günlerden geçiyorsun.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz yeni bir alana doğru kayıyor olabilir. Sizlerin özel yetenekleri maddi gelir olarak düşünmeseniz bile zaman sizleri o yöne doğru çekiyor olabilir. Kararsızlığınız ve doğru seçeneği bulmak da zorlanmanız normaldir. Hak ettiğiniz her ne ise o sizlere gelecektir.  

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde çatışmalardan uzak durun.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları ile iletişim güçlü duygular getiriyor. Eğer dışa dönük olduğunuzu düşünüyorsanız, derin hassasiyet göstereceksiniz. Eğer geri çekilmeyi düşünüyorsanız, rahatlayın. Düşünceleriniz açık değildir. Önemli kararlar vermekten kaçının.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca çok fazla kahkaha atabilirsiniz. İşin garibi, etrafınızdak insanlar da en az sizin kadar neşeli!

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuza giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde kendinizi huzursuz ve içe dönük hissedebilirsiniz, enerjiniz düşük olabilir. Önemli işlerinizi 15:16 sonrasına almanız daha uygun olacaktır. Güneş'in Akrep burcuna girişi ileve kariyer konularının ön planda olacağı 1 aylık döneme giriyorsunuz. İş hayatınızı gözden geçirmek, yeniplan ve stratejileri oluşturmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikteve kariyer konularında kendinizi çok daha hevesli ve motive hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Üstlerinizden, otorite konumundaki kişilerden destek alabilirsiniz. Başarılarınız ve yaptıklarınızla takdir göreceğiniz bir dönem başlıyor.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınız kararlı bir biçimde sürüyor. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 58" R
Ay
Koç
01° 06' 47"
Merkür
Koç
19° 23' 52"
Venüs
Boğa
06° 43' 24"
Mars
Koç
03° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 40"
Satürn
Balık
16° 58' 23"
Uranüs
Boğa
22° 36' 50"
Neptün
Balık
29° 02' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 05"
Lilith
Başak
23° 51' 11"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>