Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sabırlısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, doğru ifadeler ortaya koyabildiğiniz sürece ilişkinizden yana pek sorun yaşamayacaksınız. Olumsuzlukları yavaş yavaş ortadan kaldırmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik konularda daha bilinçli olmalısınız. Büyük ve riskli harcamalardan, girişimlerden uzak durmanızda fayda var. Bankacılık işlemlerinizin şifrelerini düzenli aralıklarla değiştirin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunu bekleyen zorluklarla baş başa kalabilirsiniz. İletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar veya ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve anlaşılmamaktan şikayetçi olabilirsiniz. Ancak bu sorunlarla başa çıkmak için sabırlı ve mantıklı yaklaşımlar benimsemelisiniz. Karşılaştığınız engeller sizi yıldırmamalı, kararlı ve azimli bir şekilde hedeflerinize ilerlemeye devam etmelisiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğin gereği her şeye sabırla yaklaşıyor ve olayların gelişimini bekliyorsun. Ancak etrafındakilerin anlayışsız tavırları seni çileden çıkarabilir. Potansiyelini doğru bir şekilde kullandığında, birçok meselenin üstesinden geldiğini çok iyi biliyorsun. Bu durumdan dolayı daha disiplinli ve istekli davranmaya karar verebilirsin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Havadar yerlerde bulunmak, günübirlik planlar yapmak isteyebilirsiniz. Size hayatı yaşama özgürlüğü sunan hobilerinizin, zevklerinizin olması önemlidir. Bunu yaşayamadığınız günü kayıp saymak yerine her günü aynı enerji ve motivasyonla karşılamayı öğrenin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişeli kılan ya da eleştirel yapan durumlar gündeme gelebilir. Parasal konularda sorumluluk almak gerekiyor.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi başkaları ile kıyaslama hali sizin için odak konusu olabilir. Duygusal açıdan kendinizi iyi hissedebilmek için kıyaslama konusundan vazgeçmeniz gerekmekte.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı konulara duygusal yaklaşabilirsin bugün. İş ve arkadaşlıklar ile alakalı konularda sakin kalmalı ve önemli kararlar almadan önce her şeyi dikkatlice düşündüğüne emin olmalısın. Kendini zora sokmamaya çalış bugün.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün hayatınıza çok daha fazla enerji ve dürtünün yanı sıra biraz sabırsızlık ve baskı da getirmiş olabilir. Hayatınıza bolluk getirme konusunda her zamankinden daha güçlü bir arzu yaşayabilirsiniz. Para kazanma konusunda kendinizi daha motive hissedebilirsiniz ancak bu dönemde aynı zamanda dürtüsel satın almalar yapma ihtimali de vardır. Şimdi kaynaklarınızı israf etmek yerine inşa etmeye odaklanmak en iyisidir. Hayatınızı daha güvenli hale getirmek için harekete geçmek artık daha güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili kovalar, bugün sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir. Kendinizi bu kadar ihmal etmeyin. Ekonomik anlamda ani gündemler yaşanabilir. Sorunlardan biraz uzaklaşmak, ufak uzaklaşmalar ruhunuza iyi gelecektir. Fikirlerinizi hayata geçirmek için somut adımlar atmanız gerekiyor.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akıllıca olmayan kararlar verme. Tam tersi bu durumdan öğrenebileceğin ne varsa öğren. Herkesin amacını iyi değerlendir. Olumlu bir değişiklik zamanı gelmiş. Bir durum aniden harekete geçiyor. Bu sefer şans senden yana.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süreli beraberliğiniz artık vaktini doldurdu. Bunun farkındasınız fakat nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz. İş hayatındaki hırsınızın meyvesini toplamaya başlayacaksınız. Büyük bir şans, hiç ummadığınız bir anda sizi bulacak. Birteklifi de alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir. Sigara alışkanlığınızı en aza indirin.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>