Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararsızsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 50%

Gerçeklik anlayışınız, gerçeklerden çok duygularınıza dayanıyor olabilir. Bugün, böyle bir düşünce paradigmasının başınızı belaya sokabileceği günlerden biri. Herhangi bir durumda, kendinizi çok tutkulu hissedip olaylara mantıklı bir bakış açısıyla bakamamanız muhtemel. Bütünlük, içsel güç ve kendinize olan güveniniz, zihninizi ve kalbinizi bir arada tutmak için adeta bir yapıştırıcı görevi görecek.

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

İlham dolu hissedeceğin bir gün. Yeni projeler, fikirler gün boyu aklına gelecek. Yine de bir arkadaşın stresli bir halde yanına geldiğinde bu keyifli halden çıkabileceksin. Yardım edebiliyorsan et ama o kişinin duruma karşı abartılı tepki veriyor olabileceğini de unutma. Başkalarının senden kendi çıkarları için yararlanmasına izin verme. Ne zaman uygunsa o zaman geri çekil.Bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bunu bu sabah uyanır uyanmaz fark ettiniz. Aynanız bugün bazı önemli kararlar için başlangıç noktasını sunacak. Bir diyete başlamanın, daha fazla egzersiz yapmaya karar vermenin ya da sigarayı bırakma konusunda azminizi pekiştirmenin zamanı gelmiş olabilir mi? Görünüşünüzü geliştirmek için yapacağınız her türlü şey, kendiniz hakkında daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Yeni kıyafetler satın alın, ya da gidip saçınızı kestirin! İnanın, diğer insanlar da farkına varacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sana iyi gelecek. Elbette anın tüm o gerçekliğinden ve zorluklarından kaçmak cezbedici. Ama diğer zamanlar, sevecen olduğunda ve kendi kolay verebilip dinleyebildiğinde, tıpkı bugün gibi, hayat gayet ödüllendirici olabiliyor. İnsanlar senin varlığını rahatlatıcı ve huzurlu buluyor ve sana bunun için minnettar hissediyorlar. İşte böyle günler müthiş değil mi?

23 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı, tavırlarınızı kontrol etme isteğiniz artarken pek çok duygu ve düşüncenizi de gizleyerek daha soğuk ve mesafeli bir tavır takınma arzusunda olabilirsiniz. Fakat bazı duyguları daha yoğun yaşacağınız bugünde açık bir konuşma yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığın bir gün seni bekliyor. Belirli konularda birden fazla fikri aynı anda düşünüyor olman, seni çıkmaza itiyor. Gün içerisinde bu durumdan kurtulmak için kafanı başka işlerle meşgul etmek isteyeceksin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Kova burcuysan, evlilik fikri aklında yer etmeye başlayabilir. Akşam saatlerinde eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkabilir ve rahatladığını hissedebilirsin.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz çevreden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Anlaşılmadığınızı düşünerek yeni bir maceraya atılmak i̇steyebilir ve yanlış kararlar alabilirsiniz. Lütfen duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin.

23 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde sıkışmalar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerinde daha keyifli ve enerjik programlar yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim ve öğrenme merakınızın tetikleneceği bir dönemden geçmektesiniz. Yeni beceriler edinmek isteyebilir ve oldukça başarılı olabilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanların ruh halleri ve isteklerinden çok fazla etkilendiğiniz bir dönem geçirebilirsiniz. Kendinizi tekrar bulmak için bazı özel zamanlar yaratmanız gerekecektir. İlişkilerinizdeki sorunlar yavaş yavaş çözülecektir.

23 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici, mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır.

23 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz hiç beklemediğiniz bir anda sizi şaşırtacak. İş yerinizde ortaya çıkardığınız çalışmaların arkasında durun ve kendinize güvenin. Arkadaşlarınız ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız. Olaylara kibar ve temkinli yaklaşarak, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarıyorsunuz. Bugün,yaşantınızda engeller söz konusu olabilir. Karşı tarafın bencilce egolarını kolay bir şekilde bertaraf edebilecek bir taktik geliştirmelisiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 17' 40" R
Ay
Aslan
14° 33' 49" R
Merkür
Koç
28° 40' 04"
Venüs
Boğa
18° 38' 29"
Mars
Koç
10° 43' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 27"
Satürn
Balık
17° 43' 11"
Uranüs
Boğa
23° 10' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 09"
Lilith
Başak
24° 55' 36"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>