Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hazırlıklarını Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinize karşı korkutucu ruhani bağlar hissediyorolabilirsiniz. Geçmişte geçen bir rüyayla uyanıp, ikinizin birlikte başka bir hayatı paylaşıp paylaşmadığını merak edebilirsiniz. Ya da tam siz bunlar düşünürken sevgiliniz sizi arayabilir. İlişkinizdeki manevi taraf bugün ön planda olacak.

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri, yolunuza önemli birini çıkarabilir. Size profesyonel olarak yardım edebilecek bir meslektaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi kariyer değişikliği hakkında bazı yararlı önerilerde bulunabilir. Fikirlerini göz ardı etmeyin, çünkü bu tavsiye faydalı olabilir. Bazen kendi başınıza çok fazla mücadele ediyorsunuz. Arada bir küçük yardım almakta yanlış bir şey yok!

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Tüm gününü tatsız bir modun yönetmesine izin vermemelisin. Neşeli ve hareketli hissetmiyor olabilirsin ve bunun sorumlusu karşına çıkan herkesin ve her şeyin dramatik etki altında olması...Modun pek de gerçeklerin yansıması olmayabilir; her ne kadar dünyan ona ve 24 saatteki dalgalanmalarına odaklı olsa da...Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorluklarla iyimser şekilde yüzleşin. Heyecan verici bir şey deneyin, ama dalkavukluk yapmayın. Fiziksel teşebbüslerden zevk alın, ama kendinizi zorlamayın. Risk almayı seviyorsunuz, ama enerjinizi dikkatle harcayın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim sorunlarına açık enerjiler çalışabilir. Yapıcı olmak ve iyimserlik yaşadığınız anlaşmazlıkları çözmenizi sağlayacaktır. Dargınlıkları giderebilir ve beklediğiniz iyileşmeyi sağlayabilirsiniz. Finansal konularda bereket için çalışmalar yapabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için güzel gelişmeler yaşanabilir. Gelirlerindeki artışı en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksin. Yatırım yapmayı düşündüğün bu günlerde, somut bir adım atabilirsin. Seyahat planlarının gündeme geleceği bu günde, işlerini aksatmamaya özen göstermelisin. Akşam saatlerinde, hazırlıklarını tamamlamak için alışverişe çıkma planları yapabilirsin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bir yol ayrımında olabilir ve kendinize yeni bir yol haritası çizebilirsiniz. Aldığınız kararlar size yeni bir ev, yeni bir aile kazandırabilir. Kendinizi yeniden yapılandırdığınız bu alanı mutlu olduğunuz şeyler üzerine kurun.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, yeni fikirler, yabancılardan kaynaklanan konular ufkunuzu genişletebilir. Ancak fikirlerinizde daha dengeli de kalabilmelisiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu ve verimli bir süreçten geçebilirsiniz. Özellikle kariyer ve eğitim bağlamında başarılı girişimlere imza atabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kalbiniz ve zihniniz daha durgun, sakin olabilir. Bu denge halinde, romantik hayatınızla ilgili kararları almak mantıklı olacaktır. Hayallerinizi planlara ve hedeflere dönüştürmek, objektif bir şekilde eleştirmek için uygun bir gün.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Prtnerinizle  karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok ilginç ve zeki bir insanla tanışabilirsiniz. Karşınızahayatınız ile ilgili harika bir fırsat çıkacak ve kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Yeni tanıştığınız insanlara karşı önyargılı olmamaya çalışın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olumlu davranışlarınız yanlış anlaşıldığı zaman derinden yaralanıyor ve kendinizi savunmasız hissediyorsunuz. Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili fikirlerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Haklı çıktığınız zaman, daha çok üzülüyorsunuz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 53' 03" R
Ay
Kova
01° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 04' 47"
Venüs
Boğa
01° 34' 55"
Mars
Koç
00° 05' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 03"
Satürn
Balık
16° 37' 01"
Uranüs
Boğa
22° 22' 27"
Neptün
Balık
28° 55' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 08"
Lilith
Başak
23° 23' 25"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>