Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini Keşfediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizle biraz sessiz zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Muhtemelen son zamanlarda o kadar meşguldünüz ki onunla çok ilgilenemediniz. Birlikte takılmaya ve rahatlamaya zaman ayırın. Hayatlarınızda olup bitenleri bibirinizle paylaşın. Hayallerinizi ve korkularınızı dile getirin. Hem kendiniz hem de ona zaman ayırırsanız, daha güçlü bir ilişki hissedeceksiniz. Öyleyse sarılın ve yakınlaşın!

Yıldızlar sizin lehinize sıralanıyor ve etkilerini hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Kapının önündesiniz, ziller çalışıyor ve kapılar açılıyor. Harekete geçmeye hazırsınız! Tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız: birkaç hafta önce bunları düşünüp ve planlıyordunuz, birkaç gün önce organize oldunuz, şimdi de harekete geçme zamanı. Cesur olun! Kendinizi ortaya koyun, liderlikte hakkınızı arayın, böylece yarışı daha iyi bir noktada bitireceksiniz.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Son zamanlarda birçok kariyer odaklı işlere giriştin ve şimdi hayatında biraz denge istiyorsun. Bunu neden bir aile toplantısı düzenleyerek başlatmıyorsun? Eğer bu mümkün değilse, yakın arkadaşlarını eve davet et ve samimi bir akşam geçirin.Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini “kendin” gibi hissettiğine emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kişisel gelişimle ilgili bazı alanlara odaklanmanın tam sırası olabilir. Belki de hayatınızın manevi tarafını bir süredir ihmal ediyordunuz. Dindar bir kişi olmasanız da ara sıra meditasyon yapmak ve derin düşüncelere dalmak hoşunuza gidebilir. Bugün huzurlu enerjilerle bağlantı kurmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir parkta oturmak ve zihninizi dikkatinizi dağıtan şeylerden arındırmak isteyebilirsiniz. Bırakın Tabiat Ana size ilham versin ve enerjinizi yükseltsin!

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında sevdiklerinize odaklanabilirsiniz. Öğleden sonra finansal konularda bir risk alıp cesaret göstereceğiniz durumlar içerisine girebilirsiniz. İş hayatında yer değişiklikleri yapılabilir. Ek görvler sizin tarafınıza verilebilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanınla ilgili ufak tefek de olsa değişiklik konuları bugün gündeminde. Zevklerine verdiğin önem, dekorasyon konusunda seni sürekli olarak değişiklik yapmaya itiyor. İş yerinde ani değişiklikler meydana gelebilir. Bu gelişmelere ayak uydurabilir ve kendini yeniden keşfedebilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Kova burcuysan, duyduğun özlem seyahat planları yapmana neden olabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde kendinizi geri plana atıyor olabilirsiniz. Oysa duygularınızı yaşamak için kendinizi öne çıkarmalısınız. Kontrol etmeye çalıştığınız duygularınızı tamamen frenlemek sizi bunalıma sokabilir, kendinize bunu yapmayın.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortak para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal işlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın sizi kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda daha fazla iletişim içinde olmak olayları netleştirebilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olacağınız bugünlerde becerileriniz başkaları tarafından da övgü toplayabilir. Maddi konularda gereksiz risk almaktan kaçınmalısınız.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileriniz ve mantığınız aynı yönde ilerlemeyebilir. Bir yargıya varmadan önce daha fazla işaret görmeyi beklemeniz iyi olacaktır. Romantik hayatınızda sessizliğini bozan birileri sizi şaşırtabilir. Söylenen şeylere inanmadan önce doğruluğunu tasdiklemeniz gerekiyor.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Güven duygusunun çok önemli olduğunu hissettirmelisiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce karşınızdaki kişiyi tüm özellikleriyle tanıdığınızdan emin olmalısınız. Bugünyerinde çok üretken ve verimli olacaksınız. Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak çok sağlıklı hissedeceksiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Titiz ve detaycı yapınızı işinizdeki ayrıntılara da yansıtabiliyor ve kendi gücünüzün sınırlarını zorluyorsunuz. Bugün, öz güveninizin desteğine ihtiyacınız var. Duygusallığınızda aşırıya kaçmak için uygun bir gün değil. Partnerinizin size vereceği destek motivasyon gücünüzü yükseltiyor. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 60" R
Ay
Başak
21° 46' 53"
Merkür
Boğa
02° 36' 02"
Venüs
Boğa
22° 28' 37"
Mars
Koç
13° 05' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 36"
Satürn
Balık
17° 56' 05"
Uranüs
Boğa
23° 21' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 41"
Lilith
Başak
25° 16' 20"
True Node
Koç
14° 54' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>