Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özlemin Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün sizin için çok güçlü bir gün. Hayatınızın belirli alanlarında, özellikle de romantik doğanız söz konusu olduğunda, aşırı uçlarda olduğunuzu ve bir tarafa daha sonra da diğer tarafa çekildiğinizi fark edebilirsiniz. İlk başta her şeyinizi verip bir dakika sonra tamamen geri çekilebilirsiniz. Bir denge tutturmaya çalışın.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Bir gezi gerçekleştirmeyi planlıyor olabilirsin. Günün enerjisi özel bir tatil planlamana yol açabilir. Yabancı bir ülkeyi ziyaret etmeye dair ilgin olabilir. Ya da hiç olmazsa komşu şehirlere gitmek isteyebilirsin. Kendini hayranlık ve ilham verici bir doğaya bırakmak istiyorsun. Araştırma yap ve bu heyecan verici yolculuğu hemen planla.İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini “kendin” gibi hissettiğine emin ol.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha akılcı davranmak isteyebilir ve bazı kişilere karşı mesafeli davranabilir, bazı ilişkilerde sorumluluk duygusuyla hareket edebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden ise açık sözlü davranışlar görebilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatındaki gelişmeler,hayatını da olumsuz yönde etkileyebilir. Bir an önce kendini toparlamalısın. Gün içerisinde ani kararlar alman gereken olaylar yaşayabilirsin. Evde beklenmedik tadilat işlerinin çıkması, akşam saatleri için düşündüğün planlarını bozabilir. İlişkisi yeni bitmiş bir Kova burcuysan, sevgiline duyduğun özlem artabilir. Yeniden bir araya gelmek için mesaj atan taraf sen olabilirsin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız renkleniyor. Duygularınıza hitap eden bir tanışma yaşayabilir ve yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Biraz mantığınızdan uzaklaşıp duygularınızla hareket etmek size iyi gelecektir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Konular kolayca çözüme ulaşılacaktır. Gün içinde endişe duyduğunuz konular ön planda olabilir. İlgilendiğiniz bazı konular size kriz çıkarabilir. Parasal konuda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü kontrol etmek isteseniz de ancak bir kısmını tamamen kontrolle yönetebilirsiniz, bu da tedirginlik yaratabilir. Aile ve partner desteğini alabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesten farklı olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz. Bu sizi yaratıcı ve parlak fikirler üreten biri haline getirse de, diğerleriyle empati yapmanızı zorlaştırıyor olabilir. Bugünlerde ilişkilerinize yakından bakmanız gerekiyor.

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tarihleri kafanıza çok fazla takabilirsiniz. Kendi koyduğunuz hedefler için fazla hızlı davranmak istiyor olabilirsiniz fakat ağır ve emin adımlarla gitmek daha iyi olacaktır. Doğayla bütünleşmek için her zamankinden fazla bir istek duyabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı detayların ve maddesel konuların güncellik kazanmasıyla tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Uykunuza dikkat etmelisiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kibirli bir davranış şimdi tehlikeli ve çılgınca bir adım. Basiret ile ilerleme yapabilirsiniz. Planlarınız insanların egolarını rahatsız ettiğinde zorluklar ortaya çıkacak.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Haksızlıklar karşısında isyankar davranışlar sergilemeniz, sizin suçunuz değil. Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız.. Bugün partnerinizin düşüncelerine karşı çıkabilir ve kendinizi onun karşısında savunmak zorunda kalabilirsiniz. Geçici bir durum için birbirinizi kırmamalısınız.

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 36" R
Ay
Başak
21° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 35' 29"
Venüs
Boğa
22° 28' 07"
Mars
Koç
13° 05' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 30"
Satürn
Balık
17° 56' 03"
Uranüs
Boğa
23° 21' 21"
Neptün
Balık
29° 22' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 39"
Lilith
Başak
25° 16' 18"
True Node
Koç
14° 54' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>