Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yakın Çevrene Danışacağın Konular Olabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün çocuklarınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Yeni kıyafetlere, bilgisayarlara veya başka eşyalara ihtiyaçları olabilir. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızı çok koruyorsunuz. Fakat onları çok fazla pohpohlamayın! Şımarmalarını istemezsiniz. Şu an çocuğunuz yoksa, ihtiyacı olan ve sevdiğiniz bir çocukla ilgilenebilirsiniz. Ona yiyecek bir şeyler almak isteyebilirsiniz. Yardımcı olmaktan korkmayın.

Yeni teknolojiyi keşfetme konusuna karşı koymayın. İşinize yarayabilecek bazı bilgisayar parçaları veya ağ sistemleri olabilir. Bazen dünyanın nasıl değiştiğini göremezsiniz. Bu değişimler hakkında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Teknolojinin getirdiği yeni araçları ve felsefeleri benimsemeyi başarabilirseniz, başarınızı artırabilirsiniz. Bugün bu düşünceler aklınızda olabilir, bu yüzden biraz araştırma yapın.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Arkadaşların ya da başka sosyal gruplar; her kimle birlikteysen senden fazlasıyla vakit talep edebilirler. Cömert ve hizmet odaklı bir insan olarak, istedikleri şeye uyum sağlayabilirsin. Bunda bir sorun yok ama kimseye sınırı aşma hakkı vermeden hizmet ettiğine emin ol. Ayrıca görevi devredebilirsin. Meşgul ol; ama kendini tüketmemeye çalış. Yarınlara da enerjini saklamalısın.Bugün muhteşem bir gün; her bir eylemin ödüllendirici olma potansiyeli var. İhtiyaç duyduğun şeyleri mutlaka dillendirmelisin. Kendine odaklan ve söz konusu tutkularınsa bencil ol. Yine de temkinli olman gereken bir gün. Bir numara önemli elbette, fakat bugün iki ve üç numaranın da önemini hatırlatacak olaylar aniden patlak verebilir...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendi yaşam yolunuz için önemli olabilecek bir adım atabilirsiniz. Yaşam felsefeniz, bakış açınız bir noktada değişebilir. Bazı karar ve düşüncelerinizden vazgeçecek ve bir şeyleri zihninizde bırakacaksınız. Öğle saati sonrası kazalara dikkat.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimine devam eden bir Kova burcuysan, yurt dışında eğitimine devam etmen için önemli fırsatlar bugün karşına gelebilir. Karar aşamasında, arkadaşların ve ailenin fikirleri senin için önemli olacak. Bazı konulardaki eksikliklerin olduğu konusunda çevrendeki insanların uyarılarını dikkate alacak ve harekete geçeceksin. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, akşam saatlerinde birlikte vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda değişikliğe gidiyorsunuz. Aldığınız karar size yeni bir dönemin kapısını aralayabilir. Bu kararı destekleyecek güzel hareketler içinde olmanız parladığınız bir sürece doğru hızlı adımlarla ilerlemenize yardımcı olacaktır.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için kendinize farklı uğraşlar bulabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Ayrıca politik olmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda kendini tutumlarınıza yönelebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak hissiyatınızı tam olarak ifade etmemeyi tercih ettiğiniz bir günde olabilirsiniz. Ancak bu hal sizi dengede tutabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içi boş konuşmalara ve gereksiz gürültülere karşı her zamankinden daha hassassınız. Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik günü sevdiğiniz bir kitapla ve yalnız geçirmek olacaktır. Geçmişe yönelik özlem duyguları içinde olabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzel ve hoş konuşmalarınızla dikkat çekecek bir gün içindesiniz. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte aşk dolu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde kendinizi çok yaratıcı hissedeceksiniz ve arkadaşlarınıza ilham vereceksiniz. Günün sonunda kendinizi biraz bitkin ve halsiz hissetmeniz olasıdır.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İyi niyetinizin yanlış anlaşılmasından kaynaklanan sorunlar canınızı sıkabilir. Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, sizi kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 36" R
Ay
Oğlak
26° 12' 45"
Merkür
Koç
16° 55' 12"
Venüs
Boğa
01° 05' 09"
Mars
Balık
29° 46' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 24"
Satürn
Balık
16° 34' 54"
Uranüs
Boğa
22° 21' 04"
Neptün
Balık
28° 54' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 46"
Lilith
Başak
23° 20' 44"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>