Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ailenle Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Diğer insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz ve bazen sevdikleriniz tavsiye için size geliyor. Bugün o günlerden biri olabilir. Bir arkadaşınız, kafasını toplamada sizden yardım isteyebilir. Arkadaşınız ilişki ya da kariyeri konusunda stresli bir zaman geçiriyor olabilir. Ailenizden biri size kişisel bir endişesini anlatabilir. İyi yürekli benliğinizle bugün insanlara yardım edebileceksiniz.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Hayal gücünüz fazla mesai yapıyor olabilir ve heyecan verici yeni fikirlerle ortaya çıkabilirsiniz. Bu yeni fikirler evinize uygulanabilir ya da kişisel bir hobiyle ilgili olabilir. Aklınıza gelen herhangi bir fikri unutmamaya çalışın. Bir web sayfası, bir sanat eseri ya da ev için bir marangozluk projesi açısından tasarım vizyonu elde edebilirsiniz. Ya dayerinde bir şeyle uğraşmanın yenilikçi bir yolunu keşfedebilirsiniz.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Kişisel yaşamında, ikinci en iyiyle yetinemeyeceğin bir dönem. Analitik ve seçici modlarından birinde olacaksın. Kendine uygun, müstakbel bir partner de seçiyor olabilirsin. Fakat kimseyi beğenmiyor; hepsini listenden çıkarıyorsun! Romantizm konusunda biraz hüsrana uğramış olabilirsin fakat cesaretini yitirme. Ortak ilgi alanlarına sahip insanların olduğu sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsin.İçgüdülerinizin size verilmiş bir ödül olduğunun farkında mısınız? Bazı insanlar bunun farkında olur ancak bazıları değildir. Siz hangi gruptasınız? Bir toprak burcu olarak, bu dünyada göremediklerimiz ve bilmediklerimizden daha çok, somut gözle görülen gerçeklere inanmanız daha kolay olabilir. Ancak unutmamalısınız ki içgüdünüz size gördüklerinizden de fazlasını sunabilecek potansiyeliniz. Bu hissiniz size yeni şeyler sunacak ve tehlikede olduğunuz durumlar için de sizi uyaracaktır. Ona daha fazla güvenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir melek gibi ışıldıyorsunuz. Elinizi yazmaya alıştırmak isteyebilirsiniz. Roman ya da şiir yazmayı düşünüyorsanız, bir deneme yapmanın tam vakti. Muhitinizde yeni bir bina yapılabilir ve bu çevrenizin çehresini de değiştirebilir. Yeni ve ilginç insanlar taşınabilir. Bu dönem, tuhaf olduğu oranda heyecan verici de bir dönem olacak.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı, tavırlarınızı kontrol etme isteğiniz artarken pek çok duygu ve düşüncenizi de gizleyerek daha soğuk ve mesafeli bir tavır takınma arzusunda olabilirsiniz. Fakat bazı duyguları daha yoğun yaşacağınız bugünde açık bir konuşma yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlaşılmakta zorlanacağın bir gün seni bekliyor. İletişim konusunda her ne kadar iyi olsan da düşüncelerinin hızlı bir şekilde değişim göstermesi, seni zor durumda bırakabilir. Bugüne ait planların aniden değişim gösterebilir ya da ertelenebilir. İçindeki merak duygusunun artması, endişeyi de beraberinde getirecek. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, ailecek gideceğiniz tatil eğlenceli anlar geçirmenizi sağlayacak.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınızla iletişiminiz bozulabilir. Aile meselelerinde size haksızlık yapmaları sabrınızı tüketiyor olabilir. Size zarar veren ilişkiler içinde olmaktan kaçınmalı gerekiyorsa iletişiminizi koparmalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün meslektaşlarınızla birlikte organizasyona katılabilirsiniz. Gelecek ümitlerinizi planlayacağınız zamanlar içindesiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde eksik gördüğünüz konuları tamamlamak yeterli olabilir. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi ilişkilerinizde ailenizle olan ilişkinizde kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Ani sinirlenmemeli ve aile içi ilişkilerde tartışmadan uzak kalmaya çalışmalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar duygusal destek almak için size yaslanabilir. Hayatın size öğrettiği dersler ve kazandırdığı duygusal olgunlukla insanlara oldukça yardımcı olabilirsiniz. Zorlandığınız konulara artık daha güçlü olduğunuzu fark edebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınızı, sizi rahatsız edecek boyutlara getirmemelisiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile önemli bir konu hakkında konuşmanız gerekebilir. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza ilham veriyorsunuz ve azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorsunuz. Aile bireylerinizden birinin desteğinize ihtiyacı olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 57' 30" R
Ay
Kova
02° 46' 10"
Merkür
Koç
17° 06' 41"
Venüs
Boğa
01° 40' 34"
Mars
Koç
00° 08' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 07"
Satürn
Balık
16° 37' 26"
Uranüs
Boğa
22° 22' 43"
Neptün
Balık
28° 55' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 23"
Lilith
Başak
23° 23' 55"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>