Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İnatçısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugünün fark edilmeyen gezegen enerjilerinin etkisini hissediyor musunuz? Eğer öyleyse moralinizi bozmayın, bu geçici bir süreç. Her seferinde bir adım atmak için elinizden geleni yapın ve bu akşam biraz eğlence planları organize edin. Arkadaşlarınızla bir araya gelin ya da film izleyin. Kendinizi bir şeylerle meşgul ederek ve onlara odaklanarak daha iyi hissetmenizi sağlayın. Göz açıp kapayıncaya kadar çok daha iyi hissedeceksiniz!

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Profesyonel alanda değişimlere gideceksin. Elbette bu bir günde yapılamaz ve bazen acı verebilir. Olaylar yavaş ilerleyecek ve sana kendinle dürüstçe yüzleşmen için gerekli zamanı tanıyacak. Hemen kaçmaya meyilli olsan bile bunu yapmamaya gayret et. Hedefinden uzakta olmadığına inan ve kendini strese sokma. Bu hedeflere ulaşma yolunda beslenme planını uygulamayı unutma.Bir melek gibi ışıldıyorsunuz. Elinizi yazmaya alıştırmak isteyebilirsiniz. Roman ya da şiir yazmayı düşünüyorsanız, bir deneme yapmanın tam vakti. Muhitinizde yeni bir bina yapılabilir ve bu çevrenizin çehresini de değiştirebilir. Yeni ve ilginç insanlar taşınabilir. Bu dönem, tuhaf olduğu oranda heyecan verici de bir dönem olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızla ilgili görüşmeler, toplantılar içerisinde olabilir; işiniz ve eğitiminiz için çabalayabilir, kendinize yatırım yapmak, kendinizi geliştirmek için araştırma içine girebilirsiniz. Kaygı ve stres mide hassasiyetlerine sebebiyet verebilir, dikkat.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün erken saatlerinde gelen bir telefon ile güne başlayacaksın. Çünkü bugün bayram. Bayramın ilk gününde yoğun sürecek telefon trafiği içerisinde olabilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin yakın akrabalarının nasihatlerini yanlış anlayabilir, onlarla gereksiz inatlaşmalar yaşayabilirsin.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal sıkışıklığınız günlük aktivitelerinizi etkiliyor olabilir. Gerginliğiniz çevrenize yansıyabilir ve ve onlardan tepki alabilirsiniz. Kimsenin vaktini ve moralini gasp etmeye hakkınız yok. Lütfen kendi savaşınızı kendinizle verin çevrenizle değil.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili planlar yapacağınız bir gündesiniz. Yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Akşam saatlerinde sosyalleşmek için organizasyonlar yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde kendinizi hareketli hissedebilirsiniz. Aşk konusunda kısıtlayıcı bir halde hissedebilir, partnerinize tam olarak istediklerinizi aktaramayabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda bazı aksilikler hissediyor olabilirsiniz. Birinin size karşı olan haklı kırgınlığı hayatınıza sinmiş durumda, bu durumu bir an önce sonlandırmaya çalışın. Yakın zamandahayatında güzel haberler alabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilginç fikirleriniz var ve olayları çabanızla yönlendirmek istiyor; idealleriniz doğrultusunda karar veriyorsunuz. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı olumlu enerjiyle yoğun bir çalışma içinde olacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizden romantik bir hediye alabilirsiniz. İş yerinizde motivasyonunuz çok yüksek olacak ve çalışma arkadaşlarınıza ilham vereceksiniz. Daha sağlıklı besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 53' 52" R
Ay
Kova
01° 54' 39"
Merkür
Koç
17° 05' 07"
Venüs
Boğa
01° 35' 57"
Mars
Koç
00° 06' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 15"
Satürn
Balık
16° 37' 06"
Uranüs
Boğa
22° 22' 30"
Neptün
Balık
28° 55' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 11"
Lilith
Başak
23° 23' 30"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>