Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Fikirlere Açıksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün önemli biriyle özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Samimi anların heyecanını yaşarken aklınızı işe vermekte zorlanabilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, biraz cesur olmak için güzel bir gün olabilir. Hoşlandığınız biri olabilir, bugün onlarla eğlenceli ve keyifli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz.

Bazı güçlü duygular yaşıyor olabilirsiniz. Kendinize karşı yumuşak olun, çünkü güçlü duygular size yükleniyor olabilir. Bir şeye kuvvetli bir cevabınız varsa, sadece bu duyguların ortaya çıkmasına izin verin. Şu anda bazı bastırılmış hayal kırıklıklarını serbest bırakmalısınız. Tüm bu enerji için pozitif bir çıkış yolu bulun. Spor salonuna gidip uzun bir egzersiz yapmak faydalı olabilir. Bu toksinlerin bir kısmını terleyerek atın.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Bugün anaç bir ebeveyn olmak isteyeceksin. Eğer çocukların varsa, onların seninle yakın temaslar kurmak ve bolca vakit geçirmek istediğini göreceksindir. Onlarla oynamak için vakit ayır ve sevgini göster. Eğer bir ebeveyn değilsen de, öğleden sonrasını yeğenlerinle geçirebilirsin. Miniklerle etkileşimde ol ve onlara pozitif enerji yay.Bugün romantizmde ilerleme kaydedebilirsin. Eğer birisiyle bir süredir görüşüyorsan, bu insan için hislerinin gittikçe kabardığını farkedeceksin. Aynı eve çıkmayı teklif etmek gibi, bu kişiye karşı cesur bir adım atabilirsin. Hatta yüzük alıp bağlılık teklifinde de bulunabilirsin! Bu tarz, büyük bir girşimde bulunmak için hazırsın. Fırsatı sakın kaçırma.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların başının etini yiyebilirsiniz fakat bu tamamen doğal bir durum. Söyleyecek çok fazla şeyiniz varsa neden içinizde tutasınız ki? Yüksek ihtimalle, çok çabalamadan istediğinizi elde edeceksiniz. Keyfinize bakın ve hak ettiğiniz şekilde, kendinizi bir kraliçe gibi şımartın. Kendinize saygı duyarsanız diğer insanlar da size saygı duyacaktır. Sırtınızı dikleştirin ve kendinizle gurur duyun.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün denge ve kontrol, sakinlik ve sabır önemli olacaktır. Aşırılıklardan kaçınmalı, anlık duygularla hareket etmemelisiniz. Yalnız kalma ihtiyacı artabilir, zaman zaman karamsarlık çalışabilir. İçe kapalı ve gizemlisiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini etkileyecek kişilerle tanışıyorsun. Kendine ayırmak istediğin vakti, ısrarlı aramalarla bölen dostlarına biraz kızabilirsin. Yaşam alanında ufak çaplı değişimler yapmak için dekorasyon dergilerini, sosyal medya hesaplarını karıştırabilirsin. Yeni fikir ve kavramlara oldukça açıksın.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi hayata geçirirken tersliklerle karşılaşmanız sizi bu konuda olumsuz bir havaya sokuyor. Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Hareketleriniz ve davranışlarınızdaki acelecilik sizi bir yere götürmeyecektir. Daha sakin olun. Hareketlilik aslında sizin düşündüğünüzün tam tersine sizi yoracak. Ve zamandan kazanayım derken enerjinizi boş yere harcamış olacaksınız. Eğer gereksiz uğraşlarla vakit öldürmez ve elinizden geleni yaparsanız istediğiniz tatminlere ulaşabilirsiniz. Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda daha şanslısınız. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaya bakmalısınız.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı projeler için yüksek efor gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz, bunlara hazırlıklı olmalısınız. Hayatınızda sağlamlık arayışı içerisinde olabilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken cesur ve girişimci yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. İddia ve rekabet öne çıkabilir ve lehinize olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapamadığınız bir şeyin ardından ağlamak hiçbir işe yaramaz ancak içinizdekileri boşaltmanızı sağlar. Bu nedenle ağlamaktan ve rahatlamaktan çekinmeyin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Kendinizle ve dış görünüşünüzle ilgilenmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Venüs'ün Satürn ile etkileşimi finansal konulara dikkat çekiyor. Beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz, finansal destek arayışındaysanız bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı söylediğiniz laflar konusunda dikkatli olmaya çalışın. İş yerinizdeki her insana güvenip, özel sırlarınızı anlatmayın. Kendinizi iyi hissediyorsunuz, fakat bazen içinizi anlam veremediğiniz bir hüzün kaplıyor. 

24 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi ve ilişkinizi o kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki, bazen gerçeklerin tamamını göz ardı edebiliyorsunuz. Biraz daha gerçekçilik ona da size daha iyi gelebilir. İşsiz kalma korkunuzdan dolayı eliniz kolunuz bağlanmış vaziyette. Bu endişelerinizi bir kenara bırakıp fırsatları değerlendirmeye çalışın. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi bunalttı. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünmek için artık çok geç! İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

24 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 58" R
Ay
Koç
06° 24' 19"
Merkür
Koç
19° 39' 06"
Venüs
Boğa
07° 10' 05"
Mars
Koç
03° 34' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 45"
Satürn
Balık
17° 00' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 05"
Neptün
Balık
29° 03' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 16"
Lilith
Başak
23° 53' 35"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>