Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmişe Duyduğun Özlem Artabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 100%

Aileniz bugün size ihtiyaç duyabilir, bu yüzden sizinle iletişime geçen sevdiklerinize kulak verin. Belki de çocuklarınızın, okulda zorlandıkları bir şeyi çözmek için özel bir yardıma ihtiyaçları vardır. Ya da belki sevgilinize hayatındaki zor bir şeyi halletmesi konusunda yardım edebilirsiniz. Doğuştan gelen amigo ruhunuz bugün ortaya çıkacak.

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Sen ve arkadaşların anlık kararlar alıp maceracı şeyler yapabilirsin; şehir dışında bir yürüyüş gibi. Evet bu keyifli olabilir. Fakat hiç olmazsa aranızdan birinin iyi bildiği bir yere gidin. Aksi takdirde kaybolabilir veya yanlış bir zamanda yollara düşüp yoğun trafikle boğuşabilirsiniz. Ayrıca yakınlarınıza da nereye gittiğinize dair bilgi verin.İşlere ulvi bir açıdan baktığında her şey daha net hale gelecek. Yakında avantajlı bir konumda olduğunuzun farkına varacaksınız ve hayatınızdaki karmaşık dramalara karşın işleri kontrol altına alacaksınız. Etrafınızdaki şeyleri iyi bir orkestra şefi gibi mükemmel bir şekilde yönetme gücüne sahip olduğunuzu biliyorsunuz. Kafanızda doğru melodi mevcut, şimdi yapmanız gereken müzisyenleri o melodiyi nasıl çıkarabilecekleri konusunda yönlendirmek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların ses tonunda dikkat etmeniz gereken gizli mesajlar sezebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizi harekete geçirmek için size belli belirsiz sinyaller gönderiyor olabilir. Onlara karşılık verin. Ses tonlarındaki ikinci manaları göz ardı etmeyin. Canınızı yakacak oklar sevgi dolu sözcüklere sarmalanmış bir halde üzerinize doğru geliyor olabilir. Bu tavırları dikkate alın.

24 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında kadınlarla ilişkilerinizde daha dikkatli ve kontrollü olmaya çalışın. Çalışanlarınıza, çalışma arkadaşlarınıza tavrınız daha profesyonel olmalı. Duygusal ve anaç tavırlardan kaçının.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde alacağın tuhaf haberler ile güne başlayacaksın. Bu haberler, aile büyüklerinden birisinin sağlığı ile ilgili de olabilir. Bugün Satürn, Uranüs’e 90’lık yapacak. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınlaçıkışında bir araya gelmek için telefon trafiği içerisinde olacaksın. Geçmişe duyduğun özlem artabilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, işyeri gibi ortamlarda değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz alanlarda yapacağınız bazı fiziksel değişikler daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Yenilikçi fikirleriniz konforunuzu arttırabilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdakilere tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

24 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Af dilemek isteyebilir fakat bu konuda cesaret edemeyebilirsiniz. Cesaretli olmak için uygun bir gün, gün ortasında güzel haberler var.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen bir başkasının fikirlerine veya isteklerine direnme eğilimindesiniz çünkü bu kişinin sizi kontrol  veya manipüle etmeye çalıştığını hissediyorsunuz. Büyük olasılıkla, bu kişi sadece size yardım etmeye çalışıyor, bu nedenle başkalarının tavsiyelerini kabul etmeye istekli olun.

24 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bilinçaltınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. 

24 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenize karşı sahip olduğunuz yükümlülükler ile ilgili düşünceler, aklınızda dolanmaya başlayabilir. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız maddi kaynaklar konusunda bazı adımlar atmak için de planlar yapabilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile daha fazla ilgilenmeye çalışmalısınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. İlgi alanlarınıza yönelmeye özen gösterin ve sosyalleşmek için kendinize zaman ayırın.

24 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süreli beraberliğiniz artık vaktini doldurdu. Bunun farkındasınız fakat nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz. İş hayatındaki hırsınızın meyvesini toplamaya başlayacaksınız. Büyük bir şans, hiç ummadığınız bir anda sizi bulacak. Birteklifi de alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir. Sigara alışkanlığınızı en aza indirin.

24 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 12' 11" R
Ay
Yengeç
17° 22' 54" R
Merkür
Koç
26° 11' 09"
Venüs
Boğa
15° 58' 30"
Mars
Koç
09° 03' 54"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 47"
Satürn
Balık
17° 33' 46"
Uranüs
Boğa
23° 02' 58"
Neptün
Balık
29° 14' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 55"
Chiron
Koç
21° 19' 22"
Lilith
Başak
24° 41' 11"
True Node
Koç
14° 59' 25"
Son Güncelleme : 12/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>