Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Bağlantılar Kuruyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Bir ilişkiyi sonlandırmak incelik isteyen bir konudur. Bugün, eğer bir süredir seni sıkan ve artık geleceğini kestiremediğin bir ilişkin varsa, bunu sonlandırmak için dikkatli davranman gerekecek. İnsanların birbirlerini ayrılık sırasında tanıdıklarını fark edebilirsin bugün.

İş ilişkilerinizde bazı insanların tahammül sınırlarınızı zorladığını düşünüyorsunuz. Bu rahatsızlığı ileri boyutlara vardırmamalısınız. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir.

Bugün maddi konularda kendine yeni ilhamlar bulabilirsin. Daha fazla para kazanmak için karşına güzel fırsatlar çıkabilir. Yeni maddi konularda harekete geçmek keyfini yerine getirecek.

Daha fazla hareket etmek ve bol bol su içmek vücudunun ihtiyacı olan şey olabilir. Negatif enerjiyi üstünden atmak için egzersize daha fazla yönelmen gerekebilir. Ancak kendine karşı nazik olmayı da hatırlaman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için önemli bir gün olabilir. Özellikle duygu ve düşüncelerini ifade etmek, senin için önem kazanabilir. İnsanlarla arandaki iletişime dikkat etmeli ve insanların seni yanlış anlamalarına fırsat vermemelisin bugün. Birden fazla konuda güzel bir çözüme ulaşabilirsin.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir şeyler bugünlerde sizi her zaman olduğundan daha çok bir dünya vatandaşı olmaya zorluyor. Bu durumu bir parça rahatsız edici bulmanız muhtemel. Aile geçmişiniz ve sosyal duruşunuz gibi kimlik köklerinizin yavaş yavaş yok olduğu hissine kapılabilirsiniz. Ailenizin sadece bir değişim geçirmekte olduğu gerçeğiyle rahatlayın; zira o genişliyor ve daha yüksek başka bir düzlemde istikrara kavuşacak...

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden ayrı yaşayan bir Kova burcuysan onları özlediğini fark edebilirsin. Görüntülü olarak onları arayıp hasret gideriyorsun. Bugünün tamamını hobilerine vakit ayırarak geçirmek isteyebilirsin. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, bugün kalan vaktinde yeni bağlantılar kurmaya çalışabilir, özgeçmişini revize etmek isteyebilirsin.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızı ve işinize verdiğiniz önemi göstermek isteyebilirsiniz. Yeniliklere açık olmak sizi bugün bazı olumsuz düşüncelerden ve hayal kırıklıklarından koruyabilir. Seçimlerinizi bunu bilerek yaptığınızda sonuçlar sizi yıpratmayacaktır.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birden fazla konu ilginizi çekebileceği bir gündesiniz. Bir yandan arkadaşlıklar ve hareketin getirdiği sosyal olanaklar söz konusu olabilir. Aynı zamanda duygusal ilişkilerde yaşanan değişiklikler de sizi keyiflendirebilir. Kişisel yaratıcılığınızı yenilediğiniz bu dönem yeni çalışmalar üzerinde durabilirsiniz. Keyifli geçirdiğiniz zamanlar yerini yarın yoğun bir tempoya bırakacak.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki bir takım eksiklikleri gidermek için çaba gösterebilirsiniz, öte yandan da arkadaşlarınız, dostlarınızla ilgilenebilirsiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli bir gün geçirmen olası. Sevdiğin insanlarla zaman geçirebilirsin. Arkadaşlarınla gireceğin ortamlar, geçireceğin bir iki saat bile sana çok iyi gelecek.

24 Nisan 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiçbir uyarıda bulunmadan mali durumunuz hakkında ciddileşmek zorunda olduğunuzu fark edebilirsiniz. Belki sürpriz harcamalar veya artan maliyetler nedeniyle normalde yaptığınızdan daha fazlasını harcıyorsunuz ve bütçenizi kısmak zorunda kalıyorsunuz veya en baştan bir bütçe oluşturuyorsunuz. Her hafta banka hesabınıza ne kadar girip çıktığını kesin olarak bilmek yardımcı olacaktır ve mali durumunuz açısından güvende olduğunuzda kendinizi daha az gergin hissedeceksiniz. Muhtemelen sizi yoran şey gerçeklere dayanan endişeler değil ancak konuyu ele almak istemeyişinizdeki ısrar sonucu ortaya çıkan bir bilinmezlik.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem, sabırlı yapınız daha çok ortaya koymalısınız. Bir takım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Ev, aile, gayrimenkulle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızla ilgili beklemediğiniz sorunlar söz konusu. Duygularınızın esiri olmadan, çözüm üretmek yoluna giderseniz mutlu olmanız mümkün. İş toplantılarınızda birtakım aksilikler çıkabilir. Sözleriyle sinirlerinizi bozmaya çalışanlara karşı sabırlı, dikkatli ve ılımlı olmalısınız. Her şeye rağmen şansınız size yardım edecek. Maddi açıdan beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 25" R
Ay
Aslan
12° 36' 37" R
Merkür
Koç
28° 28' 39"
Venüs
Boğa
18° 26' 41"
Mars
Koç
10° 35' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 11"
Satürn
Balık
17° 42' 30"
Uranüs
Boğa
23° 09' 57"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 39"
Lilith
Başak
24° 54' 32"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>