Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Durgunluktan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 50%

Güçlü liderlik yetenekleriniz var ve bugün onlar ön planda olabilir. Başka bir kişi bir projeyi tamamlamaya veya ekibi organize etme konusunda size güvenebilir. Doğuştan gelen mentörlük ve öğretmenlik yeteneğiniz ortaya çıkacak. Onlara yardımcı oldukça parlayacaksınız ve çabalarınız takdir edilecek. Gece ise, sevgilinizle özel bir akşam planlayın.

Uyarılmış ve ilham almış hissedebilirsiniz. Çok fazla fiziksel enerjiniz olacak ve hatta kendinizi biraz çılgın hissedebilirsiniz! Gün boyunca kafein ve derin nefes almaktan kaçınarak denge sağlamaya çalışın. Ayak işlerini haletmek veya güzel bir antrenman yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Enerjinize odaklanmanıza ve yaşam gücünüzü kontrol etmenize yardımcı olacak bir şey yapmanız gerekecektir.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Hayatın bir film gibi. Dramatikleşme söz konusu çünkü hayatındaki kilit elementler şu an çok duygusal hareket ediyor. Aile üyelerin bazı sorunlarla boğuşuyor olabilir. Kaos her yeri sarmış gibi duruyor. Rahatla. Bunlar daha çok sadece bugünün enerjisi. Sakinleşip esnek kalmak en iyisi olacaktır. Bu şekilde karşına çıkan her güçlüğün bir şekilde üstesinden gelebilirsin.Kafanızın üstünde bir çift antenle yaşıyor gibisiniz ve bu antenler bulunduğunuz yerin atmosferini anlamanız konusunda size yardımcı oluyor. Ancak bugün bazı karışık sinyaller alacaksınız. Tüm gün boyunca dün gece gördüğünüz rüyanın enerjisini hissedeceksiniz. Kişiliğiniz kendini geliştirecek ve değiştirecek, ve bu değişime izin vermek sizin elinizde!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bunu bu sabah uyanır uyanmaz fark ettiniz. Aynanız bugün bazı önemli kararlar için başlangıç noktasını sunacak. Bir diyete başlamanın, daha fazla egzersiz yapmaya karar vermenin ya da sigarayı bırakma konusunda azminizi pekiştirmenin zamanı gelmiş olabilir mi? Görünüşünüzü geliştirmek için yapacağınız her türlü şey, kendiniz hakkında daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Yeni kıyafetler satın alın, ya da gidip saçınızı kestirin! İnanın, diğer insanlar da farkına varacak!

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde aşırı yakınlık zaman zaman bunaltıcı hissettirebilir, evinizden ve yakınlarınızdan uzaklaşarak nefes almak isteyebilirsiniz. Yolculuklara dair planlar olabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün için planların hazır olsa da yakın çevrenin yardım isteklerini geri çevirmeyeceksin. Arkadaşlarınla bir araya gelecek olman, üzerindeki durgunluğu atman için sana yardımcı olacak. Evli bir Kova burcuysan, eşinle bazı konularla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Maddi durumunun iyi olmadığını düşünmen, yaşam alanında yapacağın değişiklikler için bir süre daha beklemene sebep olabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şans sizin yanınızda! Duygusal ilgi gösterdiğiniz kişiden karşılık alabilirsiniz. Yeni bir aşka merhaba demeden önce karşı tarafa her şeyi tüm çıplaklığıyla açıklamalı ve ne istediğinizi net olarak ifade etmelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda dolunay gerçekleşmekte. Bugün duygusal açıdan meşgul eden, evinize, yakın çevrenize ait konular meşgul edebilir. Yeni adımlar atmak istiyorsunuz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin kalmalısınız çünkü beklediğiniz haberler günü geldiğinde hayatınıza gelecektir. Bu süreci anda kalarak geçirmeniz oldukça önemli olacak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay’ın sizin burcunuzdaki transitinin sona ermesiyle mali konular gündeminize geliyor. Gökyüzüne blokaj enerjisi hakim, bu nedenle aldığınız kararları şimdilik uygulamaya koymakta zorlanabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda özellikle gözünüze batan birileri olabilir. Başka konulardaki olumsuz duygularınızı bu kişiye yöneltiyor olabilirsiniz. Kendinizi rahatlatmak için daha sağlıklı yöntemler bulmalı, belki bir süre inzivaya çekilmelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal davranmamaya çalışmalısınız. İş yaşamınızda yenilikler gerekebilir fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı bakmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerine sabırlı yaklaşmalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinize daha fazla zaman ayırmalısınız. İş yerinizde kendinizi durdurulamaz hissedeceksiniz ve başarılı çalışmalara imza atacaksınız. Stresli hissettiğiniz zamanlarda meditasyon yapmayı deneyin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 10" R
Ay
Oğlak
06° 04' 05"
Merkür
Koç
16° 25' 55"
Venüs
Koç
29° 14' 15"
Mars
Balık
28° 37' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 26"
Satürn
Balık
16° 26' 54"
Uranüs
Boğa
22° 15' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 40"
Lilith
Başak
23° 10' 45"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>