Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çelişkili düşünceler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz, iki konu arasında kalabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Beklentilerinizde iyimser olmanıza rağmen karşınıza beklemediğiniz bazı sorunlar çıkabilir.

İş yaşamınızda daha çok ortaklaşa çalışmalar içine girebileceğiniz ve fikir tartışmaları yapabileceğiniz bir gündesiniz. Karşıt görüşler ortaya çıkacaktır ve bu konuda fikir birliğine varmak için tartışmalar yapacaksınız. İki konu arasında kalabilir ve bir karar verme durumuna gelebilirsiniz.

Maddi konularda belli bir dengeyi sağlamak isteyecek ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Karşınıza çıkacak alternatifleri iyi değerlendirirseniz maddi olarak olumlu kazançlar elde edebilirsiniz. Ortaklaşa yapabileceğiniz çalışmaların sonuçları dikkatli olursanız size kazançlar getirecektir.

Bugün yapacağınız seçimlerde son derece dikkatli olmalı ve gerekirse bir süre ertelemelisiniz. Aldığınız bilgilere dikkat etmelisiniz aldatılma tehlikeniz söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, uzak bir yerlerde çok sıkça anılmanıza neden oluyor. Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayabilirsiniz. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak. Son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstermek üzeresiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz.

25 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 01:20 itibariyle oluşacak ilkdördün etkisi altında özgür olmak, dilediğince yaşamak ve kendi istediği şekilde hayatını sürdürmek isteyen bireyin, para ve güvenliği nedeniyle sıkışıp kalması anlamı taşır. İç dünyasında sahip olduklarını sakınıp koruması gerektiği için, doğal olarak tam bir özgürlük söz konusu değildir. Kişi böyle bir durumda sürünün içinde kaybolup gideceğinden, yaşamı boyunca geleneksel bakış açılarının hücumuna uğrayacağından korku duyabilir. Kafasının içinde birçok plan, fikir, değişim ve yenilik yatmaktadır. Ancak şartları gereği attığı her adıma dikkat etmek zorundadır. Çünkü risk alacak halde değildir. Peki kişi günü olumlu yönde nasıl geçirebilir? Öncelikle son bir hafta olan biten ne varsa mantıklı bir şekilde gerçekçi gözden geçirmelidir. Saat 14:28 Merkür-Jüpiter görünümü,yoğunluğunun veya sorumlulukların göstergesi olup, bunların üstünüzdeki baskısını işaret eder. Tam anlamıyla özgür olmadığınızı, problemleri çözmek zorunda kaldığınızı gösterir. Bu saatlerde pek kimseyle konuşmak istemezsiniz. Size iyi gelecek, zihnen rahatlamanızı sağlayacak aktivitelere yönelirsiniz. Huzur ve esenlik dileklerimle,

25 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir yerden başka bir yere koşabilirsin. Günün nasıl geçtiğinin farkına bile varmayacaksın.

25 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ruhsal anlamda gücünüzü ispatlamanız gereken ve güçlü yapınızla herkese kim olduğunuzu göstermeniz gereken bir gün geneli. Bu olay size insanları olduğu gibi tanıtacak, kimin kim olduğunu anlatacak, olayları çıplak gözle görmenizi sağlayacak nitelikte. Size düşen bu olaydaki dersi almak ve tecrübelerinizi gelecek yıllara taşımaktır. Hem üzülmeyin bu size yeni dostluklar kazandıracakken, dost bildiğiniz düşmanlarınızı da görmenizi sağlayacaktır.

25 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle ilgili keyifli konular gündeme gelebilir. Alacağınız destekler size iyi gelecek.

25 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda harekete geçebileceğiniz bir gün olabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Dekorasyon, tadilat, tamirat işleri gündeminize gelebilir. Beslenme ve mutfak işleriyle ilgilenebilirsiniz.

25 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklemediğiniz bir haber alacak ve çok duygulanacaksınız. Büyük bir keyif ve istekle hemen harekete geçebilirsiniz. Planlarınızı uygulayabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

25 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız planlar,hayatınızda güzel açılımlar sağlayabilir. Beraber çalıştığınız insanlardan güzel destekler alacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde şanslı bir gün sizi bekliyor.

25 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bir haber alacak ve çok duygulanacaksınız. Büyük bir keyif ve istekle hemen harekete geçebilirsiniz. Planlarınızı uygulayabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

25 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edecektir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Bunlar tüm vaktinizi alabilir ve diğer özel işlerinizi başka bir güne bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Bugünü doğru değerlendirin. Harcamalarınıza dikkat...

25 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 23' 29"
Ay
Akrep
14° 48' 19"
Merkür
Koç
26° 04' 36"
Venüs
Balık
20° 38' 37"
Mars
Balık
04° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 47"
Satürn
Balık
13° 12' 45"
Uranüs
Boğa
20° 37' 32"
Neptün
Balık
27° 46' 46"
Plüton
Kova
01° 48' 48"
Chiron
Koç
18° 44' 53"
Lilith
Başak
19° 42' 36"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>