Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman düşünseniz de ondan kopmanız çok zor. Birbirinize olan duygularınızda aşkın yanı sıra başka şeyler de var. Siz bunun zaaf olduğunu düşünüyorsunuz. Bugünlerde yine birbirinize çok bağlısınız.

İşleriniz yavaş ama istikrarlı bir şekilde düzeliyor. Siz de yeni bir olumsuzluk yaşamamak için bir hayli çalışıyorsunuz. Çok yakında karşılığını alacaksınız.

Para durumunuzdaki olumlu gelişme sizi oldukça rahatlattı. Yine de bazı borçlarınız için endişeleniyorsunuz. Uygun bir program yaparak altından kalkmanız mümkün.

Geleceğe umutla bakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bunu sizi düşünen yakınlarınızla paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızda olan birisinin iç dünyasına girmek için çok çabalayabilirsiniz. Onun bugünlerde kendisini kimseye açmaya niyeti yok. Size bile. Biraz sabırlı olursanız, bir süre sonra sizden yardım isteyebilir. Akşam bir grup arkadaşınızla bir program yapabilirsiniz. Hafta içi uykusuz kalmama kararınızı yine hayata geçiremeyebilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenin önemini vurguluyor. Paranın öneminin farkında olmalıyız. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde düşünmeliyiz. Bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için size ilham veren bu görünümü yararlı buluyorum. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, geri harekete rastladığı için, yeni birveya mevcut işimizi değiştirmek istesek de duruma bakmak, üzerinde düşünmek vaktidir. Aceleyle karar vermeyiniz. Eski sorunlar yine karşımıza çıkabilir. Her şeyi yeniden gözden geçirmemizde yarar var. Sosyal ilişkiler özellikle yeni tanıştığımız insanlara dikkat edelim. Kimdir, neyin nesidir bakalım. Bir projenin ön hazırlıklarını yapmak, bize sunulmuş bir teklifi incelemek, yarım kalan işleri bitirmek için gayet yararlı günlerdeyiz. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü, geri hareket döneminde olduğumuz için, fikirlerin eyleme dönüştüğü ve oldukça hevesli şekilde karar verildiği zamandır. Ancak bu kararlar doğru mudur, yerinde midir veya sonradan sıkıntı yaratır mı diye hiç hesaba katılmaz. Oysaki enine boyuna düşünmeliyiz. Projelerin gözden geçirilmesi, ön hazırlıkların yapılması, eksiklerin kontrol edilmesi bugünlerde gayet önemli ve faydalıdır. Daha önce başlanmış ve bitirilmiş işler yürürlüğe konulabilir. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Anı yaşamaktan korkma! Bugün bazı konuşmaların planladığın gibi gitmeyecek. Komşularınla, arkadaşlarınla ve çalışma ya da okul hayatındaki arkadaşlarınla anlamsız sorunlar üzerine tartışmalar yaşayabilirsin. Fakat bunları çok büyütmemeni öneririm. Fevri davranışların karşındaki insanları kırabilir. Anı yaşamaktan korkma, tartışmasız olarak başarılarının arkasındasın. Güven duymadığın bazı ortaklıklara ya da ekip çalışmasındaki kişilere sözünü sakınmıyorsun. Yeni bir ilişkinin arifesinde isen denemekten zarar gelmeyeceğini düşüneceksin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Kova burcuysan, ailelerin bazı konulardaki istekleri gergin bir gün geçirmene neden olabilir. Aşırı para harcamak ve sağlığına özen göstermemen başını ağrıtabilir. Geciken ödemelerine dikkat etmelisin.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaybettiklerinize odaklanarak yeni kazançlar sağlayamazsınız. Bu yüzden kariyerinizle ilgili daha cesur ve yenilikçi bir tavır içinde olmanızı önerebiliriz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgilenmek istemeyeceğiniz zamanlar olabilir. İleriye dair plan ve program yaparak gününüzü değerlendirebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde dağınık enerjiler söz konusu, duygusal açıdan etki altında olabilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detay, incelik, hesap gerektiren konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak zihinsel olarak fazlaca yorucu bir gün olabilir, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Birlikte çalıştığınız, beraberyaptığınız insanlarla iletişimde temkinli tutumunuzu korumalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçeriği boş laflara dikkat etmek, günlük hayatınızı kolaylaştırır. Zihni toparlamakta güçlük yaşayabilirsiniz. Sosyal imkanlar söz konusu olabilir. Arkadaşlarla borç alacak ilişkisine girmemekte fayda var.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın davetine gidebilir, dikkatinizi farklı konulara yöneltebilirsiniz. Karar vermek için acele etmemeniz gerekiyor. Aslında rahat davranmayı başarabilirsiniz. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar meydana gelebilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 51' 49" R
Ay
Aslan
21° 43' 39" R
Merkür
Koç
29° 22' 49"
Venüs
Boğa
19° 22' 03"
Mars
Koç
11° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 48"
Satürn
Balık
17° 45' 41"
Uranüs
Boğa
23° 12' 34"
Neptün
Balık
29° 19' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 58"
Lilith
Başak
24° 59' 32"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>