Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde yaptığınız aşk yorumları onları hayrete düşürüyor. Nereden nereye gelmiş olduğunuza şaşırıyorlar. Yaşadığınız kötü bir deneyle aşka bu kadar küskün olmamalısınız.

Teknik bir konuda arkadaşlığınızla sürdürdüğünüz anlaşmazlık, bütün çalışma arkadaşlarınızı birer ikişer tartışmanın içine çekiyor. İlgi kalabalığının artması, sizi çok emin olduğunuz fikrinizden kuşkuya düşürecek.

Kolay harcadığınız için bazı sıkıntılarınız oluyor. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hesap ödeme işini sizin asli bir görevinizmiş gibi görüyorsunuz. Bugünlerde bir para tartışmanız var.

Dikkat ediyorsanız yalnızlık sizi daha masraflı biri haline getiriyor. Yeni bir aşk ilişkisi içine girmek için fazla beklememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış değerlendirmeye eğilimli insanlara kendinizi anlatma çabalarınız pek sonuç verecek gibi görünmüyor. Akraba ilişkilerinde içe kapanık biriyle yakınlaşmalarınız söz konusu, ona katkılarınız olabilir. Duygusal etkilenmelerin yoğunlaşacağı bir gün. Genellikle duyarlı olduğunuz konulara şu günlerde kapalı durmanız yararlı olacak.

26 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 26 Ocak saat:15:56-17 Mart saat:19:40 tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, hedefinizi gerçekleştirmek, inançla çalışmak, aktif hareket etmek, cesaretle ilerlemek yönünde sizin için olumlu bir süreçtir. Sosyal faaliyetler, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işler, yetenekli olduğunuz konularda liderliğinizi göstermek kolaylaşır. Yabancılarla temas veya yabancı ülkelerle bağlantılı şirketlerde görev alma, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunma ve onlardan destek görmek mümkündür. Ben bu dönemi sizler açısından faydalı buluyorum. Başkaları tarafından tanınmanızı sağlıyor. Girişimde bulunma yönünde heveslilik verir. Dikkat edilmesi gereken yönlerine gelince, fanatik davranmaktan sakının, tevazu gösterin. Sadece kendi doğrularınız çerçevesi içinde hareket etmeyin. Başkalarının önerilere açık olun. Bilgi sahibi olmayı, kendinizi geliştirmeyi merkez alın. Mars-Yay seyrinin her birimiz için olumlu yönde gelişmelere işaret olması dileğimle,

26 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sesini, yazını, görüşmelerini yayınlamak için ilginç bir fırsat günü. Daha dikkatli olmak arzusundasın.

26 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve sessiz duruşunuzu biraz daha korumanız gerekirken yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde bile anlatmamanız gereken konular olabilir. Bu tarz konulara çok dikkat etmeli, iki kişinin bildiği sır değildir prensibinden yola çıkarak bazı şeyleri kendi içinizde tutmasını bilmelisiniz. Aksi takdirde sırlarınız başka kimselere yanlış aksettirilerek aktarılabilir. Bu da ileride sizin canınızı sıkmanıza neden olabilir.

26 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminize gelebilir. Emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

26 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göklerin sizlere mesajı ‘'Profesyonel davranın'' Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hem fikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız kırgınlıkların gününüzü zehir etmesine izin vermeyin. Size değer veren aşkı tüm ihtişamı ile yaşatmaya hazır olan o özel insana haksızlık etmeden size verilen eli tutarak hayatın akışına ayak uydurun…

26 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal ilişkiler vehayatınızda başarı sağlayabileceğiniz, bilginiz, tecrübeniz ve ışığınızla diğer insanlar kolayca etkileyebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde aile ilişkileri ve özel hayatınızda gerginliklere açık bir enerji olacağı için, ılımlı ve esnek tavırlar geliştirmeniz fayda sağlayacaktır

26 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz çok yüksek olacak. Çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz.

26 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars bugün özgürlükçü, iyimser, fanatik, bildiği doğrulardan ödün vermeyen Yay burcuna geçiş yapıyor.Sosyal gruplar içinde heyecanlı fikir paylaşımlarında bulunuşunuz. Aktivist örgütler ve konular ilginizi çeker. Arkadaşlarınızla uzak seyahatlere çıkmak ruhunuzu besler.

26 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ödemeniz gereken borçlar ve hizmet bedelleri, bunların yanında ortak bütçeler ve gelir - gider dengeleri, günün ana temalarıdır. Alacaklarınızın da, borçlarınızın da vadelerini şaşırmamaya dikkat etmelisiniz. Hesaplarınızı iyi planlamalı, kendinize dürüst olmalısınız.

26 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 55' 17" R
Ay
İkizler
29° 52' 50" R
Merkür
Koç
24° 46' 27"
Venüs
Boğa
14° 20' 33"
Mars
Koç
08° 03' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 00"
Satürn
Balık
17° 27' 49"
Uranüs
Boğa
22° 58' 21"
Neptün
Balık
29° 12' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 10"
Lilith
Başak
24° 32' 21"
True Node
Koç
15° 06' 14"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>