Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Toparlanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla fikir ayrılıkları yaşayacaksın. Bu durumun ilişkinin genelini etkilememesi için daha dikkatli davranmalısın. Olaylara farklı açılardan bakmak ilişkinize derinlik katacakken aranızda ayrılık yaratmamalı.

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

Yeni imkanlar konusunda kendini üretken bulabilirsin. Aklındaki fikirleri hayata geçirmek düşündüğün kadar zaman almayabilir. Planlarını buna göre yapmak isteyebilirsin. Bu şekilde başka işler için zaman ayırmak mümkün olabilir.

Sağlığın için aldığın önlemleri artırmak isteyeceksin. Egzersizi artırmak için daha çok tedbir alabilirsin. Yediklerine daha çok dikkat etmek senin için daha iyi olacak. Yağlı yiyeceklerden uzak durmaya ve gün içinde bol su içmeye devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlarla daha çok zaman geçirmekten zevk almalısın. Onların yardımına koşmak, ihtiyaçlarına cevap vermek senin için de önemli olmalı. Ama bunun kötüye kullanılmasına izin vermemelisin.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güçlü konumlardaki insanların önünde söylediklerinizle aynı fikirde olmayan biriyle kavga etmeyin. Sakin ol ve o koca beynini, neden haklı, onların haksız olduğunu göstermek için kullan. Bu çok zor olmamalı.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genişleten gezegen Jüpiter, su burcuna taşınması yapıcı ve toparlayıcı etkileriyle derin bir nefes aldıracak. Sağlığını baz alarak değiştirdiğin alışkanlıkların kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Aile büyüğüyle yapacağın bir telefon görüşmesi kafanda netleştirmen gereken olaylar konusunda sana yardımcı olabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak iyi hissetmek ruhsal sağlığınızı da koruyacaktır. Günü hem kendiniz hem de sorumluluklarınız için uygun bir şekilde bölmek, ek işlerinize de daha kaliteli zaman ayırmanızı sağlayacaktır. Eşinizden/ailenizden alacağınız maddi ve manevi destekler süreci kolaylaştırabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinize sahil olmak için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir. Yaşanan olaylar sizi güçlendirebilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir şey üzerine eğitim alıyorsan, bir konuda yeni bir teknik öğreniyorsan veya stajyerlik periyodundaysan, bugün bu uğraşların mutlu sona erebilir. Nedense, orijinalliğinin kabul görüp görmeyeceği konusunda bir miktar ürkektin, ama tam tersine, yetkili kişiler bu yönünü gayet onalıyor!Ruh eşimin burcu ne?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade ederken dolaylı anlatımdan vazgeçmen gerekecek. Direkt ve daha doğru bir dil kullanmak, daha iyi bir ifade yöntemi geliştirmeni sağlayacak. İsteklerin hakkında açık olmak hedeflerine daha kolay varmanı sağlayacak.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer hırsları gündemi meşgul edebilir. Mevcut işiniz sizi kırılma noktanızın ötesine itiyor olabilir veya belki de elde edilmesi zor ama denemesi heyecan verici fırsatların peşinden koşmaya başlamak isteyebilirsiniz. Sizin için seyahat veya eğitim vaat eden bir fırsat için gözlerinizi dört açın ancak gerçek olamayacak kadar güzel olan bir ihtimalle karşılaştığınızda, hayallere çok fazla kapılmayın!

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkiler, dostluklar veanlaşmaları ön planda olacak. Enerjiniz güçlü. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. Özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz gibi kullanabileceksiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir şey üzerine eğitim alıyorsan, bir konuda yeni bir teknik öğreniyorsan veya stajyerlik periyodundaysan, bugün bu uğraşların mutlu sona erebilir. Nedense, orijinalliğinin kabul görüp görmeyeceği konusunda bir miktar ürkektin, ama tam tersine, yetkili kişiler bu yönünü gayet onalıyor!Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizden soğudunuz fakat onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu idare etmeye çalışıyorsunuz. Partneriniz sizdeki değişikliğin farkında, bugün sizinle açık açık konuşmak isteyebilir. İşinizi seviyor ve çalışmaktan kaçınmıyorsunuz. İyi niyetli olmayan birisiyle ortak bir proje içinde olmanız mümkün. Bu konuda size yapılan uyarılara kulak verin. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız maddi destek, sizi çok rahatlatacak. Ufak bir sağlık sorunuyla keyfiniz biraz kaçabilir.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 37" R
Ay
Yay
29° 23' 14"
Merkür
Koç
16° 18' 22"
Venüs
Koç
28° 36' 46"
Mars
Balık
28° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 10"
Uranüs
Boğa
22° 14' 12"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 57"
Lilith
Başak
23° 07' 22"
True Node
Koç
15° 25' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>