Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Tepkilerin Sertleşiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Yeni ortamlara girerek sosyalleşmeye devam etmek önemli olabilir. İlgi alanlarına göre seçtiğin ortamlarda bulunmak kafa dengi insanlarla karşılaşma ihtimalini artıracak. Girişken olmaya devam etmelisin.

Gerçekten işinizde ilerlemenizi sağlayacak kadar kuvvetli hisleriniz var, ancak ilerlemenizin karşısında henüz bir şeyler duruyor gibi gözüküyor. Belki de kendinizi üç arabayla birlikte bir dört yol ağzında ve hanginiz daha önce gidecek endişesi yaşıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Hepiniz bir kerede gidemezsiniz, ama henüz kimse sıranın kimse olduğunu bilmiyor. Gaza basmak yerine, kesişme noktasına yavaşça ilerleyin ve sinyal vererek niyetinize diğerlerine de belli edin.

Karşılaşacağın imkanları değerlendirmek için acele etmemelisin. Sabırlı olarak daha akıllıca hareketlerde bulunman mümkün. Bilgi ve tecrübesine güvendiğin insanların tavsiyelerine açık olmak gelişmene yardım edecek.

Egzersiz hakkında daha istekli olmalısın. Yeni programlar yapmak için daha istekli davranmak seni spor konusunda daha ileri bir noktaya taşıyabilir. Hayatını düzene soktuğunu görmek sana huzur verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın seni istediği yere götürmesini garipsememelisin. İşleri akışına bırakmak karşına hiç ummadığın anda güzel şeylerin çıkmasını sağlayabilir. Yeni ortamlara girmek için daha hevesli olmak aynı zamanda yeni imkanlarla karşılaşmanı da sağlayabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni ve heyecan verici bir şeye başlamak için haritanızın en maceralı alanında Güneş'in son iki gününden en iyi şekilde yararlanın. Pazartesi sabahı gelin, büyük olasılıkla yeni sorumluluklar altında kar yağdığını göreceksiniz, bu yüzden fırsatınız varken eğlenin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğuntemposu özellikle zihnen yormuşken, sürekli soru soran kişilere karşı sert çıkışlar yapabilirsin. Yeni başlangıçlar için önemli fırsatlar yakalayacağın bugün de detaylar senin için daha da önemli hale gelecek. Yaratıcılığını artıracak faaliyetlere yönelecek ve kendini geliştirmenin farklı tekniklerini arayacaksın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde zaman geçirmek, dinlenmeye ve iyileşmeye alan açmak isteyebilirsiniz. Beden yorgunluğu konusunda kendinize çok yüklendiğinizi görebilir ve artık bu durumu değiştirmeye çalışabilirsiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa bir konuda daha kararlı davranmanız gerekebilir. Şüphe yaratan ya da gizli kalan durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir etrafınızda olan problemleri göz ardı etmeden dikkatlice çözmeye çabaladığınız için artık kendinizi düzlüğe çıkmış hissedebilirsiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkatli davranmadığınız takdirde duygusal çatışma yaşayabilirsiniz. İnsanlar onlara verdiğiniz ilk fırsatta damarınız basabilir. Gardınızı aldığınızdan emin olun. Birileri yüzleşmeye hazır olabilir, dolayısıyla siz de kendinizi savunmaya hazır olmalısınız. Sizi alt etmeye çalışan bir güçle mücadele etmenin en iyi yolu her şeyi mükemmel biçimde planlamamış olsanız bile kendinize güvenmekten geçer.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söylemeniz gereken şeyler bugün partnerinizi şok edebilir. Bu çok yakın bir arkadaş, yakın çalıştığınız biri, birortağı veya hatta romantik bir bağlantı olabilir. Aklınızda teknik olarak kimseye söylemeye uygun olmayan bir şey olabilir, ancak bu kişiyi yeterince iyi tanıyorsunuz ve ondan bir şeyleri gizlemek hiç de kolay değil. Neyse ki, tepkileri duygularınıza saygılı olmalı. Bu şekilde, durum sonunda daha da yakınlaşmanıza yardımcı olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınız ve konuşmalarınızla çevrenizde hayranlık uyandırıyorsunuz. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Davranış tarzınız, aile içinde bir takım yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız bir problem var. Huzursuzluk ve münakaşalara karşı saldırılara geçmeyip akılcı yolu seçin. Kopacak fırtınanın önceden farkına varmaya gayret etmelisiniz. İş yaptığınız kişilere verdiğiniz vaatleri yerine getirmiyorsunuz, üstesinden gelemeyeceğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Bu nedenle cesaretsizlik, esnekliği kaybetme, değişikliklere uyum sağlayamama gibi durumlarla karşı karşıya kalmanız mümkün. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 58' 06" R
Ay
İkizler
16° 24' 28" R
Merkür
Koç
23° 46' 49"
Venüs
Boğa
13° 07' 42"
Mars
Koç
07° 17' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 04"
Satürn
Balık
17° 23' 19"
Uranüs
Boğa
22° 54' 54"
Neptün
Balık
29° 11' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 01"
Lilith
Başak
24° 25' 47"
True Node
Koç
15° 11' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>