Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yanlış Anlaşılmalar Yaşanıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğinle birlikte daha sakin ortamlara girme fırsatın olacak. Bu ortamlarda daha çok baş başa zaman geçirmek ilişkinizin istediğin gibi şekillenmesi için katkısı büyük olacak. Gelecek ile ilgili hayaller kurmak sana iyi gelecek.

Aranılan, kolay kolay gözden çıkarılmayacak birisiniz. İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin içindesiniz. Sadakat duygunuz fazla gelişmiş. Bir takım çelişkilerde haklı yönlerinizi göremiyorsunuz.

Aklındaki yatırımlar için doğru zamanı bulacaksın. Hayallerinin düşündüğün gibi gerçekleşmesi daha fazlasını arzulamak için seni cesaretlendirecek. İleride güzel günler seni bekliyor.

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek senin için daha makul olabilir. Onlarla farklı aktiviteler içine girmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Soğuk havalara karşı önlem almayı ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatini toplayıp işine yoğunlaşmak sana daha çok fayda sağlayacak. Hedeflerine ulaşmak için işine odaklanmaya daha çok özen göstermelisin. Seni işinden ve gelecek planlarından alıkoyan ne varsa uzaklaşmak sana fayda sağlayacak.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde yanlış anlaşılmaların çoğaldığı günler yaşayabilirsin. Farklı çözümler üreterek işi yokuşa sürenleri eleyeceksin. Mücadele etmek göbek adın olsa da arada sende dinlenmek isteyebilir ve geri çekilebilirsin. Özel sektörde çalışıyorsan, firmadaki tutarsız davranan kişiler dikkatini fazlasıyla çekebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi geliştirmenin ve kurduğunuz hayaller için harekete geçmeniz önemini fark ediyorsunuz. İyi olduğunuz bir alanda yenilikler yapmak ve bunu bir rutin haline getirmek maddi olarak da sonuç almanızı sağlayacaktır.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çoğunlukla eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Karşınızdakilere uyum göstermeniz ve çok sabit fikirli olmamanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden rahatlamış olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda konular daha sıkışabilir. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de sağlık sorunlarını çözme ve şifa odaklı gruplardansınız. Fiziksel sorunlar değil sizi üzen manevi konuları da şifalandırmakta istekli olabilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla yapacağınız felsefi ya da ruhsal konuşmalar cevaptan çok soruları beraberinde getirebilir. Bu tarz konuşmalar inanılmaz olabilir ama siz bu şekilde önermelerin gerçekten tatmin edici olmadığı takdirde ortaya çıkmasını istemeyeceksiniz.Bu konular hakkında yazılmış kitaplar arkadaşlarınıza danışmaktan ve onların fikirlerini sormaktan daha çok yardımcı olabilir. Konuşma bittiğinde bir yürüyüşe çıkın, çünkü kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak.

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bağlantılar çok yakında duruyor. İster platonik ister romantik olsun, sevdiğiniz biriyle vakit geçirmek, şu anda hayatı tamamen kendi başınıza yaşamaktan çok daha eğlenceli olmalıdır. Ayrıca sohbetin akıp gittiği biriyle tanışabilir, bir zamanlar harika bir kimyaya sahip olduğunuz biriyle yeniden bağlantı kurabilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız ikiniz için harika planlara sahip olabilir. Siz ve diğer kişi arasında iyi bir denge olduğu sürece eğlence bütün gün sürebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak; onlarla fikir birliği içinde olacaksınız. Hayal gücünüzü kullanmalısınız.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner ya da ortakla beraber seyahat, eğitim, yurt dışı kararı alabilirsiniz. Ayrıca hukuk alanının da güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ama gizli düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; finans, okültizm, mahrem konular gündeminize gelebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız mutlu gidiyor. Ancak aynı anda birçok işle uğraştığınız için sevdiğiniz kişiyi ihmal etmemeye dikkat edin. Üzerinizdekistresi yüzünden kırıcı ve suçlayıcı bir yaklaşım içinde, karşınızdaki insanı üzebilirsiniz. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları,yaşamınızı da karartıyor. İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 43' 59" R
Ay
İkizler
13° 01' 44" R
Merkür
Koç
23° 32' 34"
Venüs
Boğa
12° 49' 45"
Mars
Koç
07° 06' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 37"
Satürn
Balık
17° 22' 12"
Uranüs
Boğa
22° 54' 03"
Neptün
Balık
29° 10' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 15"
Lilith
Başak
24° 24' 10"
True Node
Koç
15° 13' 04"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>