Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İletişime Açıksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Partnerinle birlikte gelecek planları yapmak isteyeceksin. Hayatının ilerleyişini etkileyecek kararlar almadan önce ilişki hakkında fikir alışverişi yapmak ikiniz için de faydalı olacak.

İşyerinizde alttan almayı bilmiyorsunuz ve sürekli birileriyle tartışıyorsunuz. Bu özelliğiniz ile işyerinizde bazen çekilmez bir insan haline geliyorsunuz.

Yeniimkanları konusunda daha özgür düşünmelisin. Eski yöntemlerin ihtiyacına cevap vermemesi canını sıkmasın. Yenilikçi yaklaşımlar sayesinde işinde daha başarılı olman mümkün olacak. Günü yakalamaya çalışmakta fayda var.

Sinirlerine hakim olmak senin için önemli olacak. Tepki verirken aceleci davranmamak genel anlamda kazanan olmana yardımcı olacak. Gün boyunca sakin kalmak için meditasyon yapmayı deneyebilirsin. Hafif yemekler tercih etmekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla iletişim kurmakta zorlanabilirsin. İsteklerini belirtirken imalardan kaçınmak, direkt bir yol tercih etmek daha iyi olacak. İstediklerin hakkında daha kesin bir tavır takınmak sana yarar sağlayacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda her şey doğal hızının iki katı hızda hareket ediyor gibi görünüyor ama iyi haber şu ki, ayak uydurmada sorun yaşamazsınız. Hayatın hızı yakında biraz yavaşlayacak, ama şimdilik sadece ilerlemeye devam et ve grubun bir adım önünde ol.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinden beklentin çok daha fazla ancak şu an çalıştığınyerin bunu karşılamıyor. İşyerinde isteklerinin engellemesi isyan etmene sebep olabilir. İlişkisi olamayan bir Kova burucuysan bir süredir ilgini çeken kişiyle iletişime geçmek isteyebilirsin. Pratik zekân ile karşındakini kendine hayran bırakabilirsin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şahsi problemleriniz ya da gündemleriniz aile meclisinde fazlaca yer edinmesi tüm odağı dağıtabilir. Kafanıza takılan bir konu olduğunda bunu ailenizle paylaşmalısınız ama tüm zamanı kendinize ayıramazsınız. Evinize ve ailenize karşı sorumluluklarınızı hatırlamanızda fayda var.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sıklıkla gündeminizi oluşturacağı bir gündesiniz. Ortak zevklerinizle ilgili bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Farklı olan konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Sağlam olmasını istediğiniz konularla ilgili daha fazla mücadele gösterebilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda uzun süredir beklediğiniz şeyler kolaylıkla elinize geçebilir. Elinize geçecek parayı akılcı harcamanızda fayda var, birikime bile geçebilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok yoğun bir iş, unutkanlığa yol açabilir. Şu anda tamamlamanız gereken birkaç işiniz olabilir ve yoğun yapılacaklar listeniz nedeniyle, hayatınızda sevdiğiniz biri için önemli bir olayı veya özel bir günü unutabilirsiniz. Buna karşılık, kendilerini önemsiz hissedebilirler ve muhtemelen sizin için önemliler, bu yüzden bunun düzeltilmesi gerekiyor. Takvimleri kontrol edin ve kimsenin özel gününü kaçırmadığınızdan emin olun! Bir şeyi kaçırmak, kendi gününüzün gidişatını olumsuz yönde değiştirebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği gelecekte başarınız için önemli bir adım oluşturacak ve olumlu tepki alacaksınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz. Partnerle iletişimdeki sorunlarınızı çözebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, adalet konularında sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ama bir taraftan da aşk, çocuk, eğlence konularında şanlısınız. İlişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde partner ya da ortakla sorunlar yaşanabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırıya kaçan kıskançlık huyunuz, sevgilinize bir süredir rahatsızlık veriyor. Endişeyi ve öfkeyi bir kenara bırakıp olumlu düşünürseniz, aşk hayatınızdaki sorunları atlatabilir, hayal ettiğiniz ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>