Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duyguların Karışıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Mevcut ilişkinin gidişatını değiştirmek gibi bir düşüncen olabilir. Sevdiğin insanla bunu açıkça konuşup ona göre hareket etmek iyi olacak. Gelecek ile ilgili kararlar alırken birbirinizden habersiz olmamakta fayda var.

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

İnsanlar üzerindeki olumlu etkini işi olumlu etkilemek için kullanmak sana yarar sağlayacak. İşini ilerletmek için mümkün olan her yolu denemek isteyeceksin. İnsanları gaza getirmekteki başarın sana kazanç sağlayacak.

Gün içinde enerjini sonuna kadar kullanmamak için dikkatli olmalısın. Hiç olmadık bir anda yığılıp kalmak istemezsin. Yenilenmek için eline geçen fırsatları iyi değerlendirmelisin. Bol su içmek ve öğün atlamamaya dikkat etmek iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca iyimser kalmak ister istemez kendini geliştirmek için daha fazla fırsatla karşılaşmana sebep olacak. Bu sayedekonusunda yeni fırsatlar yaratma şansı bulup farklı alanlarda kariyer düzenlemesi bile yapabilirsin.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son haftalarda biraz umursamaz davranmış olabilirsiniz, ancak bu şimdi ve ay sonu arasında değişmeli. Gezegenler, sorumluluklarınızı ciddiye almanızı gerektiren türden yeni fırsatların yakında yolunuza çıkacağını gösteriyor.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir bastırdığın duygular bugün su yüzüne çıkabilir. İş yerinde seninle uğraştığını düşündüğün birarkadaşınla yüzleşmek isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, sosyal hayatındaki monotonluğa bugün dur deme zamanı, sevdiğin insanları etrafında toplamak için bir organizasyon düzenleyebilirsin.

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı duygular ve istekler gündemde olabilir. Kendinizi bir şeyler yapmaya zorlarken hayattan ve zamandan çaldığınızı fark etmelisiniz. Açık havada zaman geçirmek, el becerilerinizi geliştirecek bir aktiviteye zaman ayırmak zihninizi toplamanızı sağlayacaktır.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz bazı konular gündeme gelebilir. Özellikle ortaklı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Teknik konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde finansal konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda dalgalanmalar olabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat konuları sizin için gündeme gelebilir. Yeni şeyler denemek konusundaki hevesiniz çok yüksek. Üşengeçliğinizi de aştığınızı hissedeceksiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar şanslı zamanların ve başkalarının kararsızlığını kendin için fırsata çevirebilirsin. Senin etrafından dönen küçük bir savaş yaşanabilir, fakat bunu benzer konular üzerinde farklı fikirler ileri sürülebileceğine dair bir hatırlatıcı olarak gör. Her zaman bir doğru bir de yanlış cevap vardır diye düşünmene gerek yok. Çoğunlukla, gerçek yanıt ilk hayal ettiğinden bütünüyle farklı çıkar.

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şok edici bir bilgi parçası öğrenmek üzere olabilirsiniz. Sevdiğiniz biri size duymayı beklemediğiniz bir şey söyleyebilir ve bu bilgiyi almak duygusal dengenizi bozabilir. Bu şaşırtıcı haberin size hissettirdiği dramatik şekilde misilleme yapmak isteyebilirsiniz, ancak size bu bilgiyi vermekten korkmuş olabileceklerini ve sizi bu kadar hazırlıksız yakalamak istemediklerini unutmayın. Bir nefes alın ve tepki vermeden önce tüm açıklamaların içinize yerleşmesine izin verin.

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki anlamda iyi bir döneminizdesiniz ve bazı sorunların zamanla yoluna girdiğini göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Tanışmalar için uygun bir gün içindesiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finansal konular, okültizm, mahrem konular gündeminize gelebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili kararlar alabilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın kendi ritminde gelişmesine izin verin. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları daha net görebilirsiniz. İşinizde sizin için ters olan bir durum artık iyiye doğru gidiyor. Artık siz de bu durum karşısında tutumunuzu değiştirdiniz ve sizden daha üstün kişilerden fikir alıyorsunuz. Bu inişli çıkışlı devreyi bitirebilmek için kendi aklınıza ve zekanıza güvenin. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 27" R
Ay
İkizler
15° 03' 32" R
Merkür
Koç
23° 41' 06"
Venüs
Boğa
13° 00' 31"
Mars
Koç
07° 13' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 22' 52"
Uranüs
Boğa
22° 54' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 43"
Lilith
Başak
24° 25' 09"
True Node
Koç
15° 12' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>