Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Fırsatlar Kapıda Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ile ilgili beklediğin gelişmelerin yaşanmaması canını sıkmasın. Kendini üzmek yerine gelecek ile ilgili daha güzel ve umut verici hayaller kurmak sana daha iyi gelecek. Gelecek ile ilgili düşüncelerinin değişmesini sağlayacak.

amiriniz konumunda kişiyle bugün çok önemli bir konu hakkında toplantı yapacaksınız ve burada alınan kararlarkariyerinizi doğrudan etkileyecek nitelikte. Soğukkanlı olmalı ve kontrolü elden bırakmamanız gerekiyor.

Muhatap olduğun insanlara karşı daha anlayışlı ve kibar olmakta fayda var. Onlara karşı takındığın tavır, onların sana nasıl karşılık vereceğini etkileyecek. Herkesle aranı iyi tutmak yorucu olsa da politik olmak sana fayda sağlayabilir.

Kendini enerjik hissedeceksin. Egzersiz konusunda istekli olup daha fazlası için uğraşmak sana yarar sağlayacak. Yeni programlar uygulamaya çalışmak düşündüğün değişikliği gerçekleştirmene olanak sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeylere başlamak senin için eğlenceli olacak. Arkadaşlarınla beraber yeni projeler için planlar yapmak, yeni fikirler üretmek sana büyük keyif verecek. İşlere başlarken hissettiğin heyecanı korumaya özen göstermelisin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün tamamen hatırlamadığınız ancak sizi rahatsız eden bir rüyanın etkisiyle mi uyandınız? Bu durumun tüm gününüzün enerjisini bozmasına izin vermeyin. Derin bir nefes alarak güne başlayın ve sosyalleşerek üzerindeki kara bulutları dağıtmak için hamle yapın.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Proje ve fikirlerini hayata geçirebileceğin altın fırsatlar yakalayabilirsin. Öğreten gezegen Satürn, geri hareketini tamamlayıp, burcunda düz seyrine geçmesiyle işleri yoluna koyması bir olacak. Kendin için hayalini kurduğun hayatı inşa edeceksin. Partnerinin desteğini daha çok hissetmek, yüzünü güldürecek.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda dikkatler üzerinizde olabilir. Yardımsever ve sevgi dolu tavırlar sergilemek, bazı arkadaşlıkların ilişkiye dönüşmesine etki edebilir. Kendinizle, sorumluluklarınızla ilgilenmenin ve önüne bakmanın getirileri motivasyonunuzu yükseltiyor.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için son derece hareketli bir gün olabilir. İletişim içinde olduğunuz kişilere karşı daha sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. İş yaşamı bugün mücadele etmenizi gerektirebilir. Bu hareketlilik içinde tek başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Uzaklardan haber alabilirsiniz. Kulağınıza gelen bazı dedikodular canınızı sıkabilir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev konularında sizler için büyük değişim söz konusu. Maddiyatınızı yönetmek ve bereketinizi arttırma kararları almak için oldukça uygun bir gün.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sanki havada bir takım şeylerin asılı kaldığına dair bazı hisler içinde olabilirsiniz. Aile bireylerinin farklı ihtiyaçlarını anlamak için doğru bir zaman. Etrafınızda çok fazla hareketlenme olacak. Bu yüzden bir adım geride kalma ihtiyacı hissedeceksiniz. Çevreniz yalnız kalma ihtiyacınız hakkında anlayışlı davranacak.

24 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren bugün ufkunuzu büyük yollarla genişletiyor. Kendinizi merak uyandıran bir konu hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacak yeni bir derse kaydolurken bulabilir veya yurtdışına seyahat edip yeni bir kültür keşfetme planları yapabilirsiniz. Derin denizlere daldığınızda sudan çıkmış balık gibi hissedebilirsiniz ama bu korku değil heyecan verici bir duygu olmalıdır. Kendinizi bu bilgi okyanusuna bırakın ve her şeyi hemen anlamamaktan korkmayın.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bireysel duygularınızla yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Sıradan işlerden hoşlanmadığınız için, farklı duygularınızı ortaya çıkaracak dostlarınızla bir araya gelmekten memnunluk duyacaksınız. Çevresel desteğe ihtiyacınız var.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanında önemli kararlar alabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki yanınızda çalışan kadınlara ise dikkat etmelisiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınız kararlı bir biçimde sürüyor. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor

24 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 27"
Ay
Kova
23° 34' 57"
Merkür
Koç
17° 48' 46"
Venüs
Boğa
03° 30' 56"
Mars
Koç
01° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 03"
Satürn
Balık
16° 45' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 25"
Lilith
Başak
23° 33' 51"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>