Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararların Netleşecek Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Yeni bir ilişki için hevesli olacaksın. Yeni tanıştığın birrisi sayesinde günün daha keyifli geçecek. Onunla yapacağın konuşmalar gün boyu sana keyif verecek. Gününün nasıl geçtiğini anlamamak kendini ister istemez ona yakın hissettirebilir.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Tanıdığın insanlar sayesinde yenifırsatları önünde belirmeye devam edebilir. Neyi ne zaman yapacağını bilmek sanakonusunda büyük kazanımlar sağlayacak. Tecrübesine güvendiğin arkadaşlarından yardım istemek önemli olacak.

Duygusal olarak hassas bir durumda olduğunu düşünebilirsin. Ani tepkiler vermekten kaçınmalısın. Dikkatini dağıtması için fiziksel aktiviteye ağırlık vermek iyi olacak. Hafif yiyecekler tercih etmek sindirim sorunu yaşamanı engelleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine olan güveninin yenilendiğini gördükçe her konuda başarılı olmaya başlayabilirsin. Aldığın kararları uygulamaya başlamadan önce iyice düşünmek sana fazlasıyla yarar sağlayabilir. Bu sayede başarıya ulaşmak daha kolay olacak.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün ruhsal anlamda kendinizi anlamlandırma konusunda zorluk yaşadığınız bir gün olacak. Kendi isteklerinizi yerine getirmek için adım atarken çevrenizdekileri kırmamaya özen gösterin. Sorunlara karşı empati yeteneğinizi kullanarak yaklaşın ve kim olduğunuzu mutlaka hatırlayın.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Su burcunda yılın en iddialı Güneş Tutulması gerçekleşecek. Kariyer hayatında daha net kararlar alacak ve karşına çıkan fırsatları vakit kaybetmeden değerlendireceksin. Teknolojik cihazlara yatırım yaparken bütçenin kontrolünü kaçırabilirsin. Çocukları olan bir Kova burcuysan, eğitimleri ile ilgili daha fazla mesai harcayacaksın.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yoğun ve yüksek bir şekilde hissedeceğiniz bir gün olabilir. Partnerinizde aynı hisleri, aynı durumu görememek olumsuz düşünceler oluşturabilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken eleştiri ya da kırıcı konuşmalar yerine empati yapmak, insanların sevme şekillerinin farklı olabileceğini düşünmektir.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. İş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sizden daha güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlamanız gerekebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabuk demoralize olma yönünüz bir işte ilerlemenize engel olabilir. Kendinizi dinlemeli ve haklı eleştirileri ciddiye alacak kadar mütevazı olmalısınız.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkın, sevginin hükmettiği bir gün olabilir. İstek ve beklentileriniz bugün çok daha ön planda olurken, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, özgün yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş üzerindeki baskılar artıyor olabilir. Her şeyi bir kenara atıp kaçmak isteyecek kadar hoşnutsuz hissedebilirsiniz. Yabancı ülkeler aniden normalden çok daha çekici görünebilir. Belki de gelecekteki bir tatili planlamak iyi bir fikirdir. Yaşadığınız stresler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Onları bir şekilde serbest bırakmanız gerekiyor. Bunu biraz düşünün.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koşullarınızı değiştirme konusunda acele etmek istemiyor ve yeni projelere açık olmanıza rağmen, bugün çekimser davranıyorsunuz. Finans konularında yatırımcı yönlerinizi, çevre koşullarıyla birleştirmeniz daha yararlı olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; 25 Ekim Güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Kariyer hayatınızda aslında önceden planladığınız konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni adımlar atabilirsiniz ama gizli düşmanlarınıza ve psikolojinize dikkat etmelisiniz. Daha stratejik ve akılcı ilerlemenizi tavsiye ediyorum yoksa kariyerinizde istediğiniz gibi gitmeyen durumlar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca ilişki konusunda da kadersel olaylar yaşayabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi ve ilişkinizi o kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki, bazen gerçeklerin tamamını göz ardı edebiliyorsunuz. Biraz daha gerçekçilik ona da size daha iyi gelebilir. İşsiz kalma korkunuzdan dolayı eliniz kolunuz bağlanmış vaziyette. Bu endişelerinizi bir kenara bırakıp fırsatları değerlendirmeye çalışın. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi bunalttı. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünmek için artık çok geç! İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 08"
Ay
Kova
20° 50' 23"
Merkür
Koç
17° 42' 46"
Venüs
Boğa
03° 16' 34"
Mars
Koç
01° 08' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 20"
Satürn
Balık
16° 44' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 11"
Neptün
Balık
28° 57' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 46"
Lilith
Başak
23° 32' 34"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>