Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Destek görmeyi bekleyebilirsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, sizi iyi fakat düşünceli bir ruh haline sokan felsefi bir bakış açısına sahip olacaksınız. Ayrıca bugünün enerjisiyle, herhangi bir durumun merkezine inebileceksiniz, bu nedenle sezgilerinizi iyi bir şekilde kullanın. Kişisel ilişkinizde yeni bir yön keşfetmenin ya da normal bir arkadaşınıza kendinizi daha fazla açmanın zamanı gelmiş olabilir. Kalpten yapacağınız şeyler, sevgi ile ödüllendirilecek bu yüzden doğruyu söylemekten korkmayın.

Bugün hayatınızdaki enerjinin boyutu çok büyük ve sizin ateşinizi söndürmeye çalışıyor olabilir. Her ne olursa olsun, közlerin sönmesine izin vermeyin. Gruba getirdiğiniz büyük kazançlardan biri, insanlara değişme cesaretini vermek için gerekli olan dinamizmdir. Mücadele etmeye devam! Unutmayın, günün sonunda, sadece kendinizden memnun olsanız yeter.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Enerjini içine yönelt. Öncelik sıralamasına göre yapılması gerekenlerin detaylı bir listesini hazırla. Artık organize olmalısın. Detay merkezli projeler ön plana çıkabilir ve düşündüğünden daha da fazla sabır ve konsantrasyon gücün olduğunu görebilirsin. Hızını biraz azalt; ve gördüğün her çiçeği koklamayı unutma!Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşça daha genç bir kişi farkında olmayarak sizi üzen bir şey söyleyebilir. Kelimeler size yöneltildiyse, onları ciddiye almayın. Yol yordam bilmiyorlar! Eğer kelimeler bir başkasına yöneltildiyse de, onları savunmaya kalkışmayın. Nazik bir şekilde düzeltmeniz iyi olacaktır. Her iki durumda da, sözlerinizi kendinize saklayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmenizde fayda var. Fazla dert etmeye değmez.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

06:57-13:02 aralığında Ay, boşlukta seyrini sürdürüyor. 13:02 itibariyle Terazi burcuna giriş yapıyor. Akşam ise saat 21:26'da 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşuyor. Yeniayda hayallerinizi gerçekleştirebilecek bir dönemde olacaksınız. Tüm iyimserliğinizle dileklerinizi düşünün, gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Yeniay hakkındaki ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukların arasında denge oluşturmak bugünlerde senin için zor olmaya başladı. Ancak gün sürprizlere gebe.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocukların arasında denge oluşturmak bugünlerde senin için zor olmaya başladı. Ancak gün sürprizlere gebe.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, bazı endişeler, huzursuzluklar olsa bile akşam saatlerinde yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Farklı insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihinsel dengenizi iyi kurmanız gerekmekte. Tamamen mantıklı karar almak yerine sezgilerinizi de dinleyin. Kariyer konusunda sağlıklı düşünmeye ihtiyacınız olacak.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda birçok çelişkili duygu hissediyorsunuz ve duygularınız sizi hayal kırıklığı noktasına kadar götürüyor olabilir. Onlardan bir adım geriye gitmelisiniz, böylece olaylara daha analitik ve nesnel bir şekilde bakabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcundaki Yeni Ay sayesinde uzun seyahatlerde tanıştığınız kişi ve gruplarla aranızda sıcak bir iletişim kurulur.Bu ilişkiler zamanla gelecek planlarınız üzerinde olumlu değişiklikler yapmanızı destekleyecektir. Her türlü tanıtım ve pazarlama faaliyetleri için mükemmel bir dönem sizi bekliyor. Sesinizi geniş çevrelere duyurmaktan sakın çekinmeyin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizi, duygularınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Her şey yolunda iken bile ruhunuz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Hayatın kendisine ve şansa inanmak istiyor ama başaramıyorsunuz. Somut güzelliklerin ve gelişmelerin eksikliği sizi karamsarlaştırabilir. Gökyüzünün etkileri Kova burçlarını birkaç gün daha yorabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni ay öncesinde Ay'ın ışığını iyice yitirdiği bir gün, ruhsal anlamda kendinizi çok dolu ve yoğun hissedebilirsiniz. Duygusallığınızı konsantre olacağınızve aktivitelerle dağıtabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 28' 07" R
Ay
Aslan
16° 45' 50" R
Merkür
Koç
28° 53' 03"
Venüs
Boğa
18° 51' 48"
Mars
Koç
10° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 00"
Satürn
Balık
17° 43' 57"
Uranüs
Boğa
23° 11' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 42"
Lilith
Başak
24° 56' 48"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>